kasilmam var

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
26+1 im iki gundur gribim ytyrm dun doktra gttim bebekde bisi ykdu bogazm sisdi sprey verdi bgn sbhtan beri kasilmam var karnimda 5 dkda bi griyo 30 snye suruyo geciyo dynmyrm resmen aksama dgru cogaldi smdi 2 dkkda bi giriyo resmen hstnn acilde pek ilgili degl gtmk istmyrm szce ndn olblr?

herşey olabilir acil iyi değil diye gitmek istemiyorum nedir yahu.. başka hastaneye gidin ama gidin sonra keşke dememek adına.. yani gebelik bu şimdi biri ay bende de oldu ama gazdı dese he iyi o zaman diyip geçiştirilecek bir durum mu..

Hangi hastanede varsa oraya gidip muayene olmani ve bir nst cektirmeni tavsiye ederim. Büyük ihtimal önemli bir sey degildir ama altindan erken dogum tehdidi de cikabilir. Gecmis olsun..

Hangi hastanede varsa oraya gidip muayene olmani ve bir nst cektirmeni tavsiye ederim. Büyük ihtimal önemli bir sey degildir ama altindan erken dogum tehdidi de cikabilir. Gecmis olsun..
Dun gttim bisi ckmadi acaba sbha kdr dynsam kendi doktrma muayneue gtsem diye dsndum

Dun okdr agrim vardi saatlerce bekledim bakmadilar bi o hsgnde acilde ultrsn var bekleyip sbh kendi doktrma gdim di dsndum

Madem illa sabaha kadar dayanayim diyorsun, neden illa fikrimizi soruyorsun? Herkes el birligi ile diyor iste bu isin sakasi olmaz git bir doktora diye, ama kabul etmiyorsun.agrilarin duzenliymis ve sıklasmıs. Senin durumunda birine once elle vajinal muayene,ardindan vajinal ultrasonla rahimagzi boyu olcumu ve akabinde nst yapılmalı. Ancak bunlardn sonra iyi bir yorum yapilabilir.

evde dogurursan bebegin yasamaz. bir an once git acile. ama bebek yogun bakimi olan biryere git.

canım hemen hastaneye git nolur nolmaz allah korusun..

Dynmiyorim ztn en iyisi gidim smdi hstnye sabah olmZ byle zaten

Acidan kivraniyrm sbhi bekleymcm ztn gdyrm

Yani daha hFtasi bu kadar erkenken.daha az kasilmada bile gitmeniz.gerekirdi. Simdiye kadar beklemeniz hata.gidin bir ultrason bakacaklar ve.toko baglayacaklar karniniza. Bu kadar agriniz varsa tedavinize baslarlar . Umarim hersey yolunda gider. Sakin.bir daha bu kadar siklasmasini ve.rahatsiz.etmesini beklemeyin.

Gttim kzlar smdi geldm ultsnla bakti bebek gayet iyi gelismide ck iyi dedi tokoya bagladi kasilmalara bakti oyle cok kaslma yk ddi bebek byudu icin arada olblrms bebekde ve kasilma olrk kotu bisi ykms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…