Dun gttim bisi ckmadi acaba sbha kdr dynsam kendi doktrma muayneue gtsem diye dsndumHangi hastanede varsa oraya gidip muayene olmani ve bir nst cektirmeni tavsiye ederim. Büyük ihtimal önemli bir sey degildir ama altindan erken dogum tehdidi de cikabilir. Gecmis olsun..
herşey olabilir acil iyi değil diye gitmek istemiyorum nedir yahu.. başka hastaneye gidin ama gidin sonra keşke dememek adına.. yani gebelik bu şimdi biri ay bende de oldu ama gazdı dese he iyi o zaman diyip geçiştirilecek bir durum mu..
canım hemen hastaneye git nolur nolmaz allah korusun..26+1 im iki gundur gribim ytyrm dun doktra gttim bebekde bisi ykdu bogazm sisdi sprey verdi bgn sbhtan beri kasilmam var karnimda 5 dkda bi griyo 30 snye suruyo geciyo dynmyrm resmen aksama dgru cogaldi smdi 2 dkkda bi giriyo resmen hstnn acilde pek ilgili degl gtmk istmyrm szce ndn olblr?
Gidyrm cnmcanım hemen hastaneye git nolur nolmaz allah korusun..
bana doğuruyomuşsun gibi geldi hemen acile gitt
koş koş,umarım başka bişeydir haber bekliyoruzAllah koeusun ya gidiyrm smdi
Madem illa sabaha kadar dayanayim diyorsun, neden illa fikrimizi soruyorsun? Herkes el birligi ile diyor iste bu isin sakasi olmaz git bir doktora diye, ama kabul etmiyorsun.agrilarin duzenliymis ve sıklasmıs. Senin durumunda birine once elle vajinal muayene,ardindan vajinal ultrasonla rahimagzi boyu olcumu ve akabinde nst yapılmalı. Ancak bunlardn sonra iyi bir yorum yapilabilir.
Acidan kivraniyrm sbhi bekleymcm ztn gdyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?