Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

manikserce

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
178
172
303
Kızlar merhaba,
Erkek arkadasim kasimda asker :( Bu ayın 24/27 sinde nerede yapacagi kisa donem uzun donem belli olacak.
Aslinda uzun zamandir bekledigimiz birseydi, hatta biran once diplomasini alip gitmesini ve onumuze bakmayi bir heves bekliyorduk ama simdi gundem boyle karmasikken icim bir buruk :(
Var mi aranizda sevgilisini, esini kasımda askere gonderecek olan ?

Merhaba canım benim nişanlım da kasım askerleri arasında. Askerlik aradan çıksın da evlenelim diye beklerken şimdi daha askere gitmeden her günüm ağlamaklı geçiyor. Hele bir de senin de dediğin gibi ortalık bu kadar karışıkken. Nasıl atlatacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah:KK42:

meraba kızlaar,ben de yeni üyeyim erkek arkadaşım 94/4 döneminde gidiyor. yerleri bugün öğrendik. Ankara-Mamak'a çıktı. sizinkiler nereye çıktı ?

meraba kızlaar,ben de yeni üyeyim erkek arkadaşım 94/4 döneminde gidiyor. yerleri bugün öğrendik. Ankara-Mamak'a çıktı. sizinkiler nereye çıktı ?
Bizim daha belli olmadı canım ayın 24ünde belli olacak. Araştırdınız mı Mamak iyimiymiş gerçi acemi birlikleri çokta önemli değil ama. Siz hangi şehirdesiniz yakın mı Ankara

Bizim daha belli olmadı canım ayın 24ünde belli olacak. Araştırdınız mı Mamak iyimiymiş gerçi acemi birlikleri çokta önemli değil ama. Siz hangi şehirdesiniz yakın mı Ankara
Aa sizin neden 24ünde ? Çok disiplinli bir yermiş pc eğitimi veriyolarmış ama gidince bakkcaz nasll olduğna :/ pek yakın sayılmam ankaraya ama olsun o iyi olsun da :)

Aa sizin neden 24ünde ? Çok disiplinli bir yermiş pc eğitimi veriyolarmış ama gidince bakkcaz nasll olduğna :/ pek yakın sayılmam ankaraya ama olsun o iyi olsun da :)
Bizim kısa dönem olacak canım yada yedek subay olacak o yüzden 24ünde açıklanıyormuş. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Bu arada biz tanışmadık. Ben lunna 24 yaşındayım çalışıyorum. Nişanlımla 4 yıldır beraberiz 1 yıldırda nişanlıyız

Anladım canım,aynen hakkımızda hayırlısı olsun. Sizin de iyi bir yer olue inşallah. Ben de duha erkek arkadaşımla 4.5 yıldır beraberiz. Sen neredensin ?

:)) torunlar geliyor sonundaa . Ben askerimi martta gonderdim uzun donem bekliyorum yerimiz edirne kesan 4 . Yilimiza giriyoruz birlikteligimizin. Bu arada abimde kasimda gidiyor koca adam oldu daha simdi gidiyor:) onun acemiligide burdura cikmis. Hepimizi allah kavustursun kizlaar.:KK51:En Büyük TÜRKİYE

Allah kavuştursun kızlaaarr
:)) torunlar geliyor sonundaa . Ben askerimi martta gonderdim uzun donem bekliyorum yerimiz edirne kesan 4 . Yilimiza giriyoruz birlikteligimizin. Bu arada abimde kasimda gidiyor koca adam oldu daha simdi gidiyor:) onun acemiligide burdura cikmis. Hepimizi allah kavustursun kizlaar.:KK51:En Büyük TÜRKİYE

i
Allah kavuştursun kızlaaarr[/QUOTE
Amiiiiiinn amiiiiin :(

Ohh senin bitmiş bizim daha başlamadı başlasa biter inşallah da :/

Ohh senin bitmiş bizim daha başlamadı başlasa biter inşallah da :/
Belirsizlik en beteri canim hele bi gitsin ustaligi belli olsun ustaya gitsin,ozAman bi nebze rahatlarsin simdi insan o donemlerde diken ustunde oluyor.. baslamak bitirmenin yarisi bosuna dememisler:) geciyor geiyor hele bi gitsinlerde hayirlisiyla..

Benim sevgilim de Kasım da asker olacak.. Uzun dönem
Yavrum benim ya 4. Yılımıza girdik bu ay.. Bugun yeri öğrenince iyice durgunlaştı Her gun daha fazla ozluyorum sanki.
Rabbim sabır versin hepimize kızlar.
Acemiliği Hataya çıktı eger birseyler bilen varsa ve paylasabilirse cok mutlu olurum.. Korkuyorum da

Hataya denizci olarak mı yoksa karacı olarak mı çıktı acemi birliği ? Eğer denizci olaraksa yardımcı olabilirim

Benim sevgilim de Kasım da asker olacak.. Uzun dönem
Yavrum benim ya 4. Yılımıza girdik bu ay.. Bugun yeri öğrenince iyice durgunlaştı Her gun daha fazla ozluyorum sanki.
Rabbim sabır versin hepimize kızlar.
Acemiliği Hataya çıktı eger birseyler bilen varsa ve paylasabilirse cok mutlu olurum.. Korkuyorum da
Rabbim hepimize sabır versin,aslında bu zorlu süreçte bize daha çok görev düşüyo sabrımız sınanıcak çoğu zaman. Bir an önce gidip gelsinler askerlerimize kavuşalım :(

:KK23:
Rabbim hepimize sabır versin,aslında bu zorlu süreçte bize daha çok görev düşüyo sabrımız sınanıcak çoğu zaman. Bir an önce gidip gelsinler askerlerimize kavuşalım :KK43:

Eveeet cok haklisin :( düşündükce bile tuhaf oluyorum kızıyordum ediyordum boş sebeplerden dolayı ama kıyamam ona ben.. Insallah bu donemde mizmizlik yapıp sıkmam çocukcağızı.o_O. Araya ozlem girince deliye donüyorum:KK23::rolleyes:

:KK23:

Eveeet cok haklisin :KK43: düşündükce bile tuhaf oluyorum kızıyordum ediyordum boş sebeplerden dolayı ama kıyamam ona ben.. Insallah bu donemde mizmizlik yapıp sıkmam çocukcağızı.o_O. Araya ozlem girince deliye donüyorum:KK23::rolleyes:
Dediğim gibi bize çok büyük görev düşüyor,çok özliycez ama dayanıcaz. Ammaaaaan 365 gün nedir ki diyip avutucaz kendimizi napalımm :( :(

Back
X