Kasim 2015 dogum yapan anneler

Amin canim allah yavrulamiza uzun saglikli ömürler versin insallah, ben daha dogum yapmadim ama, arkadaslar ayri bir topik olsun diyince ben aciverdim:KK66:
Ellerine sağlık o zaman:) inşallah en kisa zamanda sorunlarımızı değil sevinclerimizi hep birlikte paylaşırız

Bugün 13 günlük olduk, 3 gündür uyumuyoruz :(
Gaz sancılarımız başladı, gobegimiz 10. Günde düştü.
Gaz sancılarıyla beraber benim lohusa hüznüm de azaldı.
Vakitsizlikten sanırım.

Bugün 13 günlük olduk, 3 gündür uyumuyoruz :KK43:
Gaz sancılarımız başladı, gobegimiz 10. Günde düştü.
Gaz sancılarıyla beraber benim lohusa hüznüm de azaldı.
Vakitsizlikten sanırım.
Canim sen kendini usutme ve yediklerine bol bol kimyon kat gaza cok iyi gelirmis, bide bebegin karnina ayaklarina su kiraz cekirdegi yastigindan koy.
Gobek dustugune gore gelsin banyo saatleri:KK46::KK15:

Canim sen kendini usutme ve yediklerine bol bol kimyon kat gaza cok iyi gelirmis, bide bebegin karnina ayaklarina su kiraz cekirdegi yastigindan koy.
Gobek dustugune gore gelsin banyo saatleri:KK46::KK15:

Onu kullanıyorum canım ama su an bebeğim o kadar gaz sancısı çekiyor ki memede uyuyor sadece.
Kendime bakmaya bir dk zamanim yok çok korkuyorum sütum zaten oluk oluk hic olmadı, simdi hepten kesilmez inşallah.

Oyy annişler tebrik ediyorum sizleriii. Bol bol sütünüz olsun. Bebişleri bizim yerimize de sevin, bizim daha yolumuz uzun :))

Sunni sanci verilmek uzere hasteneye gittimsabah onda cervidil diye tampon gibi bisey koydular vajinama eve gittik 24 saat durmasi lazimdi 2 saat sonra sancilar basladi tekrar hasteneye geldik yuruyemiyodum bile servik kontrol ettiler darmis gelen parmak soktu giden parmak soktu:) neyse ben eve tekrar geldim dus aldim kanama vardi serviki kontrol ettikleri icin normal ama benimki suyum geldi cok kanli gittimtekrar suyum gelmis cok kan vardi megersem plesantam asagidaymis yukari cikmisti anlamadim acil sezaryan oldum 5 dakkada anlamadim bile ne oldu okadar sanci bosuna cektimneyse ikimizde iyiz bu gun kalktim yurudum simdilik bu kadar firsat buldukca yazarim

Sunni sanci verilmek uzere hasteneye gittimsabah onda cervidil diye tampon gibi bisey koydular vajinama eve gittik 24 saat durmasi lazimdi 2 saat sonra sancilar basladi tekrar hasteneye geldik yuruyemiyodum bile servik kontrol ettiler darmis gelen parmak soktu giden parmak soktu:) neyse ben eve tekrar geldim dus aldim kanama vardi serviki kontrol ettikleri icin normal ama benimki suyum geldi cok kanli gittimtekrar suyum gelmis cok kan vardi megersem plesantam asagidaymis yukari cikmisti anlamadim acil sezaryan oldum 5 dakkada anlamadim bile ne oldu okadar sanci bosuna cektimneyse ikimizde iyiz bu gun kalktim yurudum simdilik bu kadar firsat buldukca yazarim
Seninkide biraz stresli olmus desene, neyse cok sukur bebegini kucagina aldin rabbim anali babali uzun ömürler versin insallah.
Benimkide ters durdugu icin sezaryan olucak 16sina

Seninkide biraz stresli olmus desene, neyse cok sukur bebegini kucagina aldin rabbim anali babali uzun ömürler versin insallah.
Benimkide ters durdugu icin sezaryan olucak 16sina
Olsun herseyin hayirlisi ben normal diyr gittim sezaryanla sonbulduk oyizden bebis saglikli gelsinde cok kolay olur insallah

Bayanlar spinal den sonra hasta bezimi pet mi kullandiniz acaba ??

Back
X