Ben de dr browns aldim bakalim nasil olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dr browns aldim bakalim nasil olacak
Kimyonu nasil veriyorsun canimCanim mama veriyossan bi hipp i dene.ben aptamil ve similac kullandim.kivraniyodu gazdan.dun hippe basladim baya fark var.ayrica kimyon tum ilaclardan daha etkili
Ayyy nereye ne yazacagimi sasirdim :)Yalniz bu basliga da 2miz yaziyoz eskisine gecsek mi??
3 cy kasigi vermistim ama 1 fincn icebilirlermis evet tohumdu metsil dene bi iki kere verdim o geceler rrahttiRezeneyi ne kadar verdin canim... tohum rezeneyi mi demledin ayrica... ben de nurse kullaniyordum ama fayda etmiyor artik
Kiz dier yere gelllBuradan mı devam ediyoruz
Yarim fincan suya yarim tatli kasigi kimyon dortte bir kup seker.kaynatip ilitip veriyosun.ama doktor sekeri yasakladigi icin veremiyorum artik.onun yerine rezene kimyon anson ucunu kaynatip ilitip veriyorum.zinco diye bi ilac var o da cok iyi geliyoKimyonu nasil veriyorsun canim
Sagol canim zinco yu kullandin artik yaramiyorYarim fincan suya yarim tatli kasigi kimyon dortte bir kup seker.kaynatip ilitip veriyosun.ama doktor sekeri yasakladigi icin veremiyorum artik.onun yerine rezene kimyon anson ucunu kaynatip ilitip veriyorum.zinco diye bi ilac var o da cok iyi geliyo
Diger yerin basligi be canimKiz dier yere gelll
:)Diger yerin basligi be canim
Geyik bolumunde link atamiyorumDiger yerin basligi be canim
Anammm burdanda takip ediyorsun masallahhhh
Her yerde gozum varAnammm burdanda takip ediyorsun masallahhhh
Her yerde gozum var
Neden böyle düşünürken emzik verdim ki bebeğime hemde 2. ayini doldurduğu günBen vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Bebeği kandırmak gibi geliyor bana![]()
Canım bunun emzikten dolayı olduğuna emin misin? Çünkü ben 1 ayını doldurmasına 1 gün kala verdim. Akşamları oglum da beni emmek istemiyor (yine emiyor gerçi söylene söylene) ama emzik de istemiyor.. uyumuyor biberonla veriyorum kendi sütümü. O zaman hepsini içiyor ve uyuyor.. bu arada oğlum 67 günlük.Neden böyle düşünürken emzik verdim ki bebeğime hemde 2. ayini doldurduğu günŞimdi akşamlari beni emmek istemiyor.
Neden böyle düşünürken emzik verdim ki bebeğime hemde 2. ayini doldurduğu günŞimdi akşamlari beni emmek istemiyor.
Canım bunun emzikten dolayı olduğuna emin misin? Çünkü ben 1 ayını doldurmasına 1 gün kala verdim. Akşamları oglum da beni emmek istemiyor (yine emiyor gerçi söylene söylene) ama emzik de istemiyor.. uyumuyor biberonla veriyorum kendi sütümü. O zaman hepsini içiyor ve uyuyor.. bu arada oğlum 67 günlük.
Emzikten öncede yapiyordu ana emzikten sonra daha çok yapmaya başladi. Bende artik dayanamayip biberonla veriyorum sütümü ama sütüm kesilecek diye de çok korkuyorum. Benim oğlumda 73 günlük.Canım bunun emzikten dolayı olduğuna emin misin? Çünkü ben 1 ayını doldurmasına 1 gün kala verdim. Akşamları oglum da beni emmek istemiyor (yine emiyor gerçi söylene söylene) ama emzik de istemiyor.. uyumuyor biberonla veriyorum kendi sütümü. O zaman hepsini içiyor ve uyuyor.. bu arada oğlum 67 günlük.
Biberonla veriyorum mecbur.Cnm aç duramaz ki bebekler seni emmeyip ne yapıyo sipa benimki emzik alır ama acken olse almaz nasıl ağlar