Kasim 2015 dogum yapan anneler

G GCA canim seninle biberon hakkinda konusmustuk ya ben ben aventten sut hizli geliyor bebek sindiremeyip geri cikariyor medela calma hakkinda iyi diyorlar demistim, ben medelayi aldim ama o aventtende hizli cikariyor, yani henuz almadiysan hic medela alma. Avent daha iyiymis
Ben de dr browns aldim bakalim nasil olacak

Kimyonu nasil veriyorsun canim
Yarim fincan suya yarim tatli kasigi kimyon dortte bir kup seker.kaynatip ilitip veriyosun.ama doktor sekeri yasakladigi icin veremiyorum artik.onun yerine rezene kimyon anson ucunu kaynatip ilitip veriyorum.zinco diye bi ilac var o da cok iyi geliyo

Yarim fincan suya yarim tatli kasigi kimyon dortte bir kup seker.kaynatip ilitip veriyosun.ama doktor sekeri yasakladigi icin veremiyorum artik.onun yerine rezene kimyon anson ucunu kaynatip ilitip veriyorum.zinco diye bi ilac var o da cok iyi geliyo
Sagol canim zinco yu kullandin artik yaramiyor

Merhaba kızlarrr :) ben de kasım annesiyim oğlum 1.5 aylık oldu her akşam huysuzlaniyor sanırım kolik. Fön makinası sesiyle uyuyoruz her akşam. Ama bazı akşamlar kâr etmiyor mesela dün gece.. en son nasıl uyuyakalmisiz hatırlamıyorum. Zaten sürekli kucakta olmak istiyor yatağında yatmıyor kendi yatağıma yatırıp yanına yatıyorum yine huysuzlaniyor. Ve biz her gece üstüste yatıyoruz. Var mı benile aynı durumu paylaşan? Çok şımardı bu çocuk cooookkk alıcam pandufumu elime o olacak:KK48:

Neden böyle düşünürken emzik verdim ki bebeğime hemde 2. ayini doldurduğu gün:KK43: Şimdi akşamlari beni emmek istemiyor.
Canım bunun emzikten dolayı olduğuna emin misin? Çünkü ben 1 ayını doldurmasına 1 gün kala verdim. Akşamları oglum da beni emmek istemiyor (yine emiyor gerçi söylene söylene) ama emzik de istemiyor.. uyumuyor biberonla veriyorum kendi sütümü. O zaman hepsini içiyor ve uyuyor.. bu arada oğlum 67 günlük.

Neden böyle düşünürken emzik verdim ki bebeğime hemde 2. ayini doldurduğu gün:KK43: Şimdi akşamlari beni emmek istemiyor.

Cnm aç duramaz ki bebekler seni emmeyip ne yapıyo sipa benimki emzik alır ama acken olse almaz nasıl ağlar

Canım bunun emzikten dolayı olduğuna emin misin? Çünkü ben 1 ayını doldurmasına 1 gün kala verdim. Akşamları oglum da beni emmek istemiyor (yine emiyor gerçi söylene söylene) ama emzik de istemiyor.. uyumuyor biberonla veriyorum kendi sütümü. O zaman hepsini içiyor ve uyuyor.. bu arada oğlum 67 günlük.

Bende aynı şekilde yapıyorum cnm. Kendi sutumu biberonla veriyorum. Hemen uyumuyo ama sonunda uyuyo bi şekilde ama gogsum onu tatmin etmiyor

Emzikten öncede yapiyordu ana emzikten sonra daha çok yapmaya başladi. Bende artik dayanamayip biberonla veriyorum sütümü ama sütüm kesilecek diye de çok korkuyorum. Benim oğlumda 73 günlük.

Back
X