Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

1. Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler :KK200::anneadayı: Pembe panter;16 kasım:nazar: _asi;14 kasım:nazar:
Merhaba hayirli olsun topiginiz bende 3 kasimda oldum 2.asilama oldugum gunden bu yana agrim sizim bitmedi gaz sancisi yaninda kasik agrisi bgnde üşüyorum sanki...

Merhaba hayirli olsun topiginiz bende 3 kasimda oldum 2.asilama oldugum gunden bu yana agrim sizim bitmedi gaz sancisi yaninda kasik agrisi bgnde üşüyorum sanki...
Canım bende 3 kasımda oldum ilk aşılamamı ,bende hiçbişey yok doktor sana herhangi bişey söyledimi agrılar hakkında? Buarada herhangi bi sorunun varmı canım

Ilk asilamayla ikincisini farkli dr.lara yaptirdim inanin ikisininde yontemi okadar farkliki anlamadim hangisi doğru...doktorum asilamadan sonra ayin 12 sine kadar iliski dedi jel verdi bide diaformine devam et dedi ilk oldugum gun hafif kanamam oldu onada normal dedi eve geldigim gün öldum agridan hala devam ediyo böyle olmamistim bu durumda iliskide istemiyorum afedersiniz valla okadar zorki bide ben bunu artik onemsemiyorum 1 tup 1 asilama deneyimi olunca hatta jeli surmuyorum bile

Bizim hic bir sorunumuz yok cnm aciklanamayan infertilite esimdede bendede hic problem yok
Ah be canım sorunu olmayan çiftlerde aşılama ilkte tutar gibi gelirdi hep bana senin ilk tutmamış bende endişelendim şimdi :cry: ilkte kaç yumurtan vardı kaçı çatlamıştı canım?

Umitsizlige kapılmayın herkesin oyle olcak diyebisey yok tutanlarda var siz insaAllah o sanslilardan olursunuz...Vallahi yumurtadan yana elhamdulillah sansliyim her denemede yumurtalar istenen cogunluktaydi 9 10 arasıydi asilama ve tupbebekte....benim doktorlarin ikiside catlatma ignesinden sonra tekrar kontrol etmedi catlayip catlamadigini direk yapti asiyi

Umitsizlige kapılmayın herkesin oyle olcak diyebisey yok tutanlarda var siz insaAllah o sanslilardan olursunuz...Vallahi yumurtadan yana elhamdulillah sansliyim her denemede yumurtalar istenen cogunluktaydi 9 10 arasıydi asilama ve tupbebekte....benim doktorlarin ikiside catlatma ignesinden sonra tekrar kontrol etmedi catlayip catlamadigini direk yapti asiyi
9-10 tane yumurtaya doktorun riskli demedimi canım çoğul gebelikten dolayı?

Günler geçsede biran önce ögrensek sonucumuzu benimde kasık agrılarım oluyor zaman zaman ama regli olcagım zaman yada normaldede üşüttügumde falan agrır zaten bi fark yok gibi

Günler geçsede biran önce ögrensek sonucumuzu benimde kasık agrılarım oluyor zaman zaman ama regli olcagım zaman yada normaldede üşüttügumde falan agrır zaten bi fark yok gibi
Zaten regl ağrısıyla hamilelik ayniymis sanirim ben cok oldum oyle ama hepsi husrandi oyuzden umutlanmak istemiyorum suram agriyo buram agriyo diye sadece ilk asilamada bu derece agri olmamisti sanirim oda doktordan kaynakli

Back
X