- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
- Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kuzucumMerhaba canım benimde 14 kasım
Hoşbulduk canım kasım ayı yoktu iyi yapmışın açmakla yeni sayfa güzel haberlerimize vesile olur inşallahHoşgeldin kuzucum![]()
Biraz beceremedim bişeyleri yoksa buraları süper yapıcam canım ve herşey güzel olucak inşallahhHoşbulduk canım kasım ayı yoktu iyi yapmışın açmakla yeni sayfa güzel haberlerimize vesile olur inşallah
Merhaba hayirli olsun topiginiz bende 3 kasimda oldum 2.asilama oldugum gunden bu yana agrim sizim bitmedi gaz sancisi yaninda kasik agrisi bgnde üşüyorum sanki...
- Kızlar aşılama yaptıranlar ve yaptıracak olanlar gelin birlikte gün sayalım birbirimize destek olalım güzel haberler verelim buyrun gelin topiğime müstakbel anneler
Pembe panter;16 kasım
_asi;14 kasım
Canım bende 3 kasımda oldum ilk aşılamamı ,bende hiçbişey yok doktor sana herhangi bişey söyledimi agrılar hakkında? Buarada herhangi bi sorunun varmı canımMerhaba hayirli olsun topiginiz bende 3 kasimda oldum 2.asilama oldugum gunden bu yana agrim sizim bitmedi gaz sancisi yaninda kasik agrisi bgnde üşüyorum sanki...
Bizim hic bir sorunumuz yok cnm aciklanamayan infertilite esimdede bendede hic problem yokCanım bende 3 kasımda oldum ilk aşılamamı ,bende hiçbişey yok doktor sana herhangi bişey söyledimi agrılar hakkında? Buarada herhangi bi sorunun varmı canım
Ah be canım sorunu olmayan çiftlerde aşılama ilkte tutar gibi gelirdi hep bana senin ilk tutmamış bende endişelendim şimdiBizim hic bir sorunumuz yok cnm aciklanamayan infertilite esimdede bendede hic problem yok
9-10 tane yumurtaya doktorun riskli demedimi canım çoğul gebelikten dolayı?Umitsizlige kapılmayın herkesin oyle olcak diyebisey yok tutanlarda var siz insaAllah o sanslilardan olursunuz...Vallahi yumurtadan yana elhamdulillah sansliyim her denemede yumurtalar istenen cogunluktaydi 9 10 arasıydi asilama ve tupbebekte....benim doktorlarin ikiside catlatma ignesinden sonra tekrar kontrol etmedi catlayip catlamadigini direk yapti asiyi
Yok cnm inan doktor sadece 5dakika kaldi zaten islem icin sonra ilaci jeli soyledi gitti artik cogul mogul hak getire9-10 tane yumurtaya doktorun riskli demedimi canım çoğul gebelikten dolayı?
İnşallah ikimizinkide tutar canım aynı zamanlarda belli olur artık akmı karamı hayırlısı bakalımYok cnm inan doktor sadece 5dakika kaldi zaten islem icin sonra ilaci jeli soyledi gitti artik cogul mogul hak getire
InsaAllah ayni gun olmusuz demekk sizinle sabah 10da oldum ben persembe gunu..suan kasiklarimda acayip agri var neye yormali bu durumu bilmem ara arada belime inceden agri giriyoİnşallah ikimizinkide tutar canım aynı zamanlarda belli olur artık akmı karamı hayırlısı bakalım
Zaten regl ağrısıyla hamilelik ayniymis sanirim ben cok oldum oyle ama hepsi husrandi oyuzden umutlanmak istemiyorum suram agriyo buram agriyo diye sadece ilk asilamada bu derece agri olmamisti sanirim oda doktordan kaynakliGünler geçsede biran önce ögrensek sonucumuzu benimde kasık agrılarım oluyor zaman zaman ama regli olcagım zaman yada normaldede üşüttügumde falan agrır zaten bi fark yok gibi