Kasım 2016 da aşılama yaptıranlar ve yaptıtacak olanlar buraya

Kızlar merhaba bende 7sene bebek hasreti cektim elimden Gelen hersyi yaptgıma ınanıyordum ama Ne kadar emek verirsen ver istyo o süreç. 3asılama histereskopi lakaroskopi oldum her seferinde olacak sandm odaklandım yok olmadı en son tüp bebek denedik ondan once hamıle kalamamıstım da hic korkularım dha coktu bu süredede aksilikler oldu ertelendi felan ama sonuc olarak Rabbim cok sukur nasip etti suan cok kucuk saglıklı sıhhatli insallh kucagımıza da alırZ size dicegim odaklanmayın bende hamıle gormeye dayanamıodum ama bu Ne sizin elinzde olan Ne baskasınn elinde olan bsy hersy rabbimden biraz daha rahat olun
Hayırlısı olsun canımm tebrik ederim. Şeyi anlamadım tüp bebekle mi doğal yollamı hamile kaldın

Kızlar eşim varikosel ameliyati olmuştu sperm 3 milyonken şuan 15 milyon ve çok iyi bi ilerleme var doktor 5 6 ay daha bekleyin ve değerler güzel heran hamile bile kalabilirsin dedi

kızlar selam.1 yıl aradan sonra aranıza tekrar döndüm.benim aşılama negatif sonuclanınca hsg çektirdim.malesef hiç iç açıcı şeyler öğrenmedim.bende rahim anamolisi çıktı malesef doguştan yarım rahimli olduğumu öğrendim.1 yıldır yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim.hafta sonu veya haftaya acıbadem tüp bebek şahin beyle görüşmeye gidicem.gelişmeleri burdan paylaşıcam.inşallah güzel haberler verebilirim

kızlar selam.1 yıl aradan sonra aranıza tekrar döndüm.benim aşılama negatif sonuclanınca hsg çektirdim.malesef hiç iç açıcı şeyler öğrenmedim.bende rahim anamolisi çıktı malesef doguştan yarım rahimli olduğumu öğrendim.1 yıldır yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim.hafta sonu veya haftaya acıbadem tüp bebek şahin beyle görüşmeye gidicem.gelişmeleri burdan paylaşıcam.inşallah güzel haberler verebilirim
Allah ım yar ve yardımcın olsun ama sakın üzülme öyle hamile kalanlarda var güzel haberlerini bekliyoruz inslalh

Allah ım yar ve yardımcın olsun ama sakın üzülme öyle hamile kalanlarda var güzel haberlerini bekliyoruz inslalh
Saolasın.Allahtan gelen bi durum sabredip dua ediyorum inşallah burda güzel grlişmelerimi paylaşırım sizinle benim gibi olanlara da umut olurum inşallah :dua:

Saolasın.Allahtan gelen bi durum sabredip dua ediyorum inşallah burda güzel grlişmelerimi paylaşırım sizinle benim gibi olanlara da umut olurum inşallah :dua:
Inslalh canm ınslalh öyle insanları dinliyorum ki öyle sıkıntısı olan var ki öyle şeyler görüyorum ki çok şükür diyorum bu günümüze şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

Back
X