• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasim 2018 tüp bebek yaptırıp gün saycak arkadaşlar buyrun

Kızlar çok ve kaliteli yumurta oluşması için tavsiyeleriniz neler acaba?

canım ben çok özel bişey yapmadım normalde de sağlıklı beslenıyorum zaten ama yumurta toplama öncesi doktorum protein ağırlıklı beslen dedi bende gün aşırı hatta son zamanlarda hergün et yedim (köfte döner vs gibi), yumurta yedim

Arkadaslar merhaba bende cumartesi transfer oldum Bugun 4. Gün. Hayırlısı ile bekliyorum. Bu 2. Denemem 5. Gün embriyom insallah tutunur bebıslerim. Sizlerin de İnsallahhhh tutunur

canım ben çok özel bişey yapmadım normalde de sağlıklı beslenıyorum zaten ama yumurta toplama öncesi doktorum protein ağırlıklı beslen dedi bende gün aşırı hatta son zamanlarda hergün et yedim (köfte döner vs gibi), yumurta yedim
Anladım canım çok teşekkür ederim

Merhaba kizlar
Bende 14 kasimda tedaviye basladim
27 sinde yumurta toplama oldu 4 yumurta toplandi bugun 3. Gun hepsi devam ediyordu gelisime. Bakalim heyecanla bekliyoruz hastaneden gelecek haberi benim gibi bu surecte olan var mi
merhaba, ben de tedaviye 15 kasımda başladım 24 ünde benimde yumurta toplaması oldu 20 yumurta topladı bende transfer için adetimi bekliyorum.umarım senin içinde güzel gelişmeler olmuştuır zaman baya geçti gerçi hakkımzda hayırlısı olur inşallah

Arkadaslar merhaba bende cumartesi transfer oldum Bugun 4. Gün. Hayırlısı ile bekliyorum. Bu 2. Denemem 5. Gün embriyom insallah tutunur bebıslerim. Sizlerin de İnsallahhhh tutunur
Kızlar çok şükür guzel haberı aldım. İnşallah bekleyen herkese nasip olur

denemeden önce rahim filmi, histereskopi ne varsa yaptır. benim 1.den sonra rahim filmi çekildi. pek birşey çıkmadı. aslında 3.den önce histereskopi çekilmesi gerekiyordu, doktorum çekildi sanmış, benim moral iyice geriledi. şimdi 4.deneme olacak ve öncesinde histereskopi yapılacak. tabii doktorunla da görüş, 3.den önce yapılsaydı belki de hamileydim :KK43:
Doktorlarımız aynıymış merak ettim sonuç alabildiniz mi ? “Doktorum çekilmiş sanmış” sözünüzün benzerlerini ben de yaşadım o yüzden merak ettim

Back
X