• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 1.aşılama nasip değilmiss şimdi bugün 2.için başladık doktorum klomen 1.de gün de 2 tane vermişti şimdi günde 3 tane iç dedi bakalım i sallan hayırlısı olur genişlerimizle sağlıkla elimize aliriz🤲😍

Hsg şart koşuyorlar mı? Ben Ocakta oldum bi kere tekrar olmak istemiyorum 😒 Onu sayarlar mı acaba

Üzerinden çok zaman geçmiş ama sorunuzu görünce yanıtlamak istedim. Belki siz yantı çoktan almışsınızdır tüm topici okuyamadım :) ben geçtiğimiz hafta hsgnin geçerliliğini zeynep kamil doktorlarına sordum. Çekilen hsg 5 yıl geçerliymiş arkadaşlar. Doktor 1. Ağızdan yanıtladı 👍🏻

Bak şimdi toparlanman lazım. Seneler sonra çocuklarımız olduğunda bu sayfada gene konuşacağız. Olmayanların şimdi çocukları var. Siteye yazan yok. Zamannnn her şeyin ilacı
Amin canım inşallah 😔 ben şimdi bi süre ağlarım ama sonra adet zamanı gelip geçince allahtan yine bi güç bi heves bi umut geliyo

Back
X