• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn kuzum inşallah 🤲🤲 benimde iğne sonrası ağrım olmadı sonra iki gun agrim vardı şuan hiç bişey hissetmiyorum. Hayırlısıyla olsun ya inşallah bu ay sağlıkla hepimiz kavusalim yavrularımıza 🥰🤲
Amin kuzumm🙏🙏 Çok sabırsız biri olmam benim işimi çok zorlaştırıyor ben şimdi 14 gün nasıl bekliycem zamanda geçmez🤦‍♀️☺️

Amin kuzumm🙏🙏 Çok sabırsız biri olmam benim işimi çok zorlaştırıyor ben şimdi 14 gün nasıl bekliycem zamanda geçmez🤦‍♀️☺️
Ayy bende çok sabirsizim normalde haftaya başlarım artık varmı varmı diye düşünmeye ister istemez düşünüyor insan 🤢

Ay insallah bu sefer icim pir pir cok umutlu nedense anlamadim ilkinde bu kadar degldim yada ilki tecrubesizliktendi bilmiyorm
Olabilir canım benimde tam tersi 😂 ilkinde çok heyecanlıydim günleri sayıyordun, şuan hiç oyke hissetmiyorum daha iyiyim sakince bekliyorum

Arkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi
Ben de sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum 🤲🏻 Ben letu kullandım aşılamada şükür 6. Haftamızı bitiriyoruz darısı bütün isteyenlerim başına 😍❤️

Back
X