• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kubra12ycg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2021
41
5
1
32
Kizlar aşılamanın 5. Günü iğnenin 7. günü bugün, meraklı bekleyiş 2. Asilamam ancak belirti yok

benimde 6. günü. sadece bacaklarım ağrıyor ne hikmetse
bacakları ağrıyan birini de bulamadım forumda hiç:halay:

Benimde 4uncu günüm aşılama da baya bi kasık ağrım var inşallah tutar hepimizin

Ben hiçbir şey hissetmiyorum şuanda akıntım ara ara oluyor hareket ettikçe ama eskisi gibi yani değişen bir şey yok

Ben hiçbir şey hissetmiyorum şuanda akıntım ara ara oluyor hareket ettikçe ama eskisi gibi yani değişen bir şey yok
ama zaten belirti olsa bile şu an hamilelikten olmaz.. kullanılan ilaçlardan ya da çatlatma iğnesinden oluyor
sen ne kadar dinlendin

Benim de ilk asilamam ve göğüs ağrısı hiç bilmem ama önce uçları sonra tamamen ağrıyor ve kasik agrim da çok ağrıyor ara ara ama saat başı diyebilirim catlatma iğnesi 8guju asilama 6 gunu

Ben 4,5 gün dinlendim sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım evin içinde dolandım ufak isler falan
bende 3 gün dinlendim, dün 6. gün baya hareket ettim hiç aşılama olmamışım gibi
o yüzden merak ettim olanlar nasıl dinleniyor

Benim de ilk asilamam ve göğüs ağrısı hiç bilmem ama önce uçları sonra tamamen ağrıyor ve kasik agrim da çok ağrıyor ara ara ama saat başı diyebilirim catlatma iğnesi 8guju asilama 6 gunu
Benimde ilk aşılamam pzartesi oldum ama ilk iki gün çok kasık ağrım oldu bugün daha rahatım göğüs uçlarımda da ağrı var böyle belirtileri umut bağlıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız

Back
X