Aşılama Kasım 2021 Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Progestan fitil iki adet gece kullanıyorum. Folik asit olarakta folidoce kullanıyorum. Bol bol istirahet dedi canım .
bnde sabah aksam fıtıl alyorum oda bıtmek uzere ya alma lazım bıde 3 gundur boyle cubukla fıtılı ıterken sankı zor gıdıyor rahım mı kalınlasmıs anlamadım.
aynen kendını yorma kuzum

sen ne kullanıyorsun kuzum dusuk olmaması ıcın
Acile gitme şansın yok mu canım ya. Valla çok heyecanlandım. Sonuç ne cikicak
bnde sabah aksam fıtıl alyorum oda bıtmek uzere ya alma lazım bıde 3 gundur boyle cubukla fıtılı ıterken sankı zor gıdıyor rahım mı kalınlasmıs anlamadım.
aynen kendını yorma kuzum
Bel agrisin kasik ağrın var mı peki. Ya keşke imkanın olsa hemen gidip kan tahlili versen 😍

Acile gitme şansın yok mu canım ya. Valla çok heyecanlandım. Sonuç ne cikicak

Bel agrisin kasik ağrın var mı peki. Ya keşke imkanın olsa hemen gidip kan tahlili versen 😍
kuzum suan calısıyorum en erken yarın gıdebılırım , bel agrım oluyor bıde arada kasık ama boyle degısık ya yogun regl olacak gıbı degılde hafıf hafıf. bende heyecanlandım :halay:

Yaa üzüldüm ama Allah'ın bir bildiği vardır vaktini bekliyordur . Ben de 2 senedir bekliyordum sonunda şükür kan değerlerim 2 günde 2 ye katlayarak devam ediyor şimdilik güzel. Bir aksilik olmaz ise Perşembe günü keseyi gorucez. Hem tüp bebekte %50 gibi bir şans var diye biliyorum . Allah geciktiriyor da daha güzelini nasip etmek içindir. Üzülmeyin 🙏

Günaydın . Uyanır uyanmaz aklıma geldin ne yaptın canım gittin mi kan vermeye 😊
Günaydın canimm kan vermedim henüz ya, testim silik cikti canım gitmek istemedi nebiliyim koyulaşma olması lazımdı..yarin veririm inşallah❤️

Eklentiler

• IMG_20211217_044237.webp
    IMG_20211217_044237.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 21
Yok valla canım benim o testlerde hiç çıkmıyor . Benim aşılama yapilali 17 gün oldu kan değerim 400 lerde daha o test hiç koyulasmadi 😊 o testlere bakıp moralini bozma

Yok valla canım benim o testlerde hiç çıkmıyor . Benim aşılama yapilali 17 gün oldu kan değerim 400 lerde daha o test hiç koyulasmadi 😊 o testlere bakıp moralini bozma
Hadi yaaa :) haklısın canım bakalım ya ıgne etkısı de gıtmıstır heralde yanı 13.gün oldu ıgne gununu saymıyorum

Hadi yaaa :) haklısın canım bakalım ya ıgne etkısı de gıtmıstır heralde yanı 13.gün oldu ıgne gununu saymıyorum
Ben 11.gunde öğrendim. 13 günde tekrar kanda baktırdım 2 katı artmıştı. Aşılama yapılan yer 13.gununde arayıp kan sonucumu söylememi istemişti. Aradım söyledim tebrikler pozitif doktorunuz sizi bekliyor dedi gittik düşük olmaması için ilaç verdi. Burada okuyorum genelde aşılamanın 11.gununden sonra adet olanlar var . 13 gün sonra lmus kanda kesin çıkar 😊🙏

Ben 11.gunde öğrendim. 13 günde tekrar kanda baktırdım 2 katı artmıştı. Aşılama yapılan yer 13.gununde arayıp kan sonucumu söylememi istemişti. Aradım söyledim tebrikler pozitif doktorunuz sizi bekliyor dedi gittik düşük olmaması için ilaç verdi. Burada okuyorum genelde aşılamanın 11.gununden sonra adet olanlar var . 13 gün sonra lmus kanda kesin çıkar 😊🙏
maşallaahhh canımm, ya bende gecen ay12.günde ogrenmıstım kan degerım yuksektı.
bugunde 12gün oldu asılama olalı, iğnede 13gün. yarın esım ıse gıtsın kandan baktırcam merak etcegıme en azından gorurum.
bıde regl agrım gectı goguslerım cokfena hala koltuk altımdan dogru dun bı arkadasım sarıldı ay resmen goguslerım nasıl sızladı ya kızı ısttırecektım nerdeyse :)

maşallaahhh canımm, ya bende gecen ay12.günde ogrenmıstım kan degerım yuksektı.
bugunde 12gün oldu asılama olalı, iğnede 13gün. yarın esım ıse gıtsın kandan baktırcam merak etcegıme en azından gorurum.
bıde regl agrım gectı goguslerım cokfena hala koltuk altımdan dogru dun bı arkadasım sarıldı ay resmen goguslerım nasıl sızladı ya kızı ısttırecektım nerdeyse :)
Yarinda olmak bilmez şimdi 😊 aynı şekil ağrılarım geçti belim birazcık göğüs ağrısı tavan yaptı. Yarını bekliycez o zaman. Hayırlısı inşallah canım 🙏

Yarinda olmak bilmez şimdi 😊 aynı şekil ağrılarım geçti belim birazcık göğüs ağrısı tavan yaptı. Yarını bekliycez o zaman. Hayırlısı inşallah canım 🙏
evet ya zaten dun 9da uyuyakaldım 12ye kadar sonra kalktım bı avakado yedım zorla yıne uyudum , aynen yarın ola hayrola.
ınsallaahh guzel bır sonuc cıkar :) benımde bel ve gogus agrım var suan ınsalahhh bebıstendır:KK200::nazar:
ya benı umutlandıran acıkcası gecen aykı asılamamda aynı 11gunden sonra gogguslerım bu sekıldeydı dokunamıyordum bıle yıne aynı zamanda basladı , ınsallah yanıltmaz

Back
X