• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ya zaten dun 9da uyuyakaldım 12ye kadar sonra kalktım bı avakado yedım zorla yıne uyudum , aynen yarın ola hayrola.
ınsallaahh guzel bır sonuc cıkar :) benımde bel ve gogus agrım var suan ınsalahhh bebıstendır:KK200::nazar:
ya benı umutlandıran acıkcası gecen aykı asılamamda aynı 11gunden sonra gogguslerım bu sekıldeydı dokunamıyordum bıle yıne aynı zamanda basladı , ınsallah yanıltmaz
İnşallah inşallah 🙏🙏 güzel haberlerini bekliyorum 😊

Yaa üzüldüm ama Allah'ın bir bildiği vardır vaktini bekliyordur . Ben de 2 senedir bekliyordum sonunda şükür kan değerlerim 2 günde 2 ye katlayarak devam ediyor şimdilik güzel. Bir aksilik olmaz ise Perşembe günü keseyi gorucez. Hem tüp bebekte %50 gibi bir şans var diye biliyorum . Allah geciktiriyor da daha güzelini nasip etmek içindir. Üzülmeyin

Allah razı olsun hepimizin inşallah beklediği güzel haberler gelsin kimseyi dertsiz dermansız bırakmasın Sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Back
X