Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçları bir seferde birden çok yumurta olsun toplansın diye kullanıyoruz, birden çok embriyo olması da şansımızı arttırıyor en iyi embriyolar transfer ediliyor. İlaçsız yapan merkezler var mıdır bilemem tabiBende tüp bebek tedavisi yaptıracağım. İlaçları kullanmam şart mı? İşleyişi bozmak istemiyorum Yumurtlamam normal oluyor hiç bir sıkıntı yok yumurtlamami bilirim ne zaman adeti olacağımı bilirim sperm sonuçlarının sebebiyle tüp bebek tedavisine yöneldik.
Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederimİlaçları bir seferde birden çok yumurta olsun toplansın diye kullanıyoruz, birden çok embriyo olması da şansımızı arttırıyor en iyi embriyolar transfer ediliyor. İlaçsız yapan merkezler var mıdır bilemem tabi
Tabi tabi hepsi transfer edilmiyor 1 tanesini transfer edip diğerleri donduruluyor, olur da bu tutmazsa bir daha baştan başlamıyorsun direkt dondurulmuş olanlardan biri kullanılıyor. Eğer 35 yaşından büyükseniz veya 3 başarısız denemeniz varsa çift embriyo da verilebiliyor.Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederimama embriyo birden çok olunca transfer etmiyorlar diye okudum tek yapıyorlarmış
BIZIM COK IHTIYACIMIZ VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZMerhabalar,elimde prolutex 25mg iğne var bir kutu 11.2022 son kullanma tarihli ayrıca 01.2023 son kullanma tarihli 1 flakon var ihtiyacı olan yazabilir.
Banada prolutex 25 verdiler ben alabilirmiyimMerhabalar,elimde prolutex 25mg iğne var bir kutu 11.2022 son kullanma tarihli ayrıca 01.2023 son kullanma tarihli 1 flakon var ihtiyacı olan yazabilir.
Ben qlabilirmiyim ihtiyacimiz varMerhabalar,elimde prolutex 25mg iğne var bir kutu 11.2022 son kullanma tarihli ayrıca 01.2023 son kullanma tarihli 1 flakon var ihtiyacı olan yazabilir.
Ben almak istiyorum yardimci olurmsunuzMerhabalar,elimde prolutex 25mg iğne var bir kutu 11.2022 son kullanma tarihli ayrıca 01.2023 son kullanma tarihli 1 flakon var ihtiyacı olan yazabilir.
Merhaba canım ikimizinde aşağı yukarı aynı zamanda olacak inşallah bende 17 kasımda adet oldum umarım güzel sonuçları alırızBen de 14 ekimde mens oldum. Muhtemelen kasım ayının ilk günlerinde transfer olacağım. Doğal siklus denendi. Sadece folik asit kullanıyorum şimdilik. İlk transferim olacak. Umarım kasım ayı hepimize şans getirir![]()
UmarımMerhaba canım ikimizinde aşağı yukarı aynı zamanda olacak inşallah bende 17 kasımda adet oldum umarım güzel sonuçları alırız![]()
Şişli Memorial daUmarımsiz nerde tedavi görüyorsunuz?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavinizIyi akşamlar kızlar. Benim de Kasım da 2 transferi olacak . 28 Eylül de transfer oldum ama olumsuz((bir tane daha embriyom var ona deneyeceğiz. Herkese bol şans diliyorum ❤❤❤
Ben de sisli memorial'da tedavi goruyorum.Şişli Memorial da
Doktorum İpek Düzgüner kendisi de şu an hamileBen de sisli memorial'da tedavi goruyorum.
Doktorunuz kimdi acaba?