Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Bende tüp bebek tedavisi yaptıracağım. İlaçları kullanmam şart mı? İşleyişi bozmak istemiyorum Yumurtlamam normal oluyor hiç bir sıkıntı yok yumurtlamami bilirim ne zaman adeti olacağımı bilirim sperm sonuçlarının sebebiyle tüp bebek tedavisine yöneldik.

Bende tüp bebek tedavisi yaptıracağım. İlaçları kullanmam şart mı? İşleyişi bozmak istemiyorum Yumurtlamam normal oluyor hiç bir sıkıntı yok yumurtlamami bilirim ne zaman adeti olacağımı bilirim sperm sonuçlarının sebebiyle tüp bebek tedavisine yöneldik.
İlaçları bir seferde birden çok yumurta olsun toplansın diye kullanıyoruz, birden çok embriyo olması da şansımızı arttırıyor en iyi embriyolar transfer ediliyor. İlaçsız yapan merkezler var mıdır bilemem tabi

İlaçları bir seferde birden çok yumurta olsun toplansın diye kullanıyoruz, birden çok embriyo olması da şansımızı arttırıyor en iyi embriyolar transfer ediliyor. İlaçsız yapan merkezler var mıdır bilemem tabi
Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim 🌼🌼🌼 ama embriyo birden çok olunca transfer etmiyorlar diye okudum tek yapıyorlarmış

Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim 🌼🌼🌼 ama embriyo birden çok olunca transfer etmiyorlar diye okudum tek yapıyorlarmış
Tabi tabi hepsi transfer edilmiyor 1 tanesini transfer edip diğerleri donduruluyor, olur da bu tutmazsa bir daha baştan başlamıyorsun direkt dondurulmuş olanlardan biri kullanılıyor. Eğer 35 yaşından büyükseniz veya 3 başarısız denemeniz varsa çift embriyo da verilebiliyor.
Benim 3 negatifim olduğu için epey bilgilendim bu konularda😃

Merhabalar,elimde prolutex 25mg iğne var bir kutu 11.2022 son kullanma tarihli ayrıca 01.2023 son kullanma tarihli 1 flakon var ihtiyacı olan yazabilir.

Sanırım bende kasımda transfer olucam .dondurulmuş son çift embriyom .inş bu sefer tutar da tedaviye baştan başlamam .hepimiz için olumlu olsun 🌸

Ben de 14 ekimde mens oldum. Muhtemelen kasım ayının ilk günlerinde transfer olacağım. Doğal siklus denendi. Sadece folik asit kullanıyorum şimdilik. İlk transferim olacak. Umarım kasım ayı hepimize şans getirir 🙏🥰

Ben de 14 ekimde mens oldum. Muhtemelen kasım ayının ilk günlerinde transfer olacağım. Doğal siklus denendi. Sadece folik asit kullanıyorum şimdilik. İlk transferim olacak. Umarım kasım ayı hepimize şans getirir 🙏🥰
Merhaba canım ikimizinde aşağı yukarı aynı zamanda olacak inşallah bende 17 kasımda adet oldum umarım güzel sonuçları alırız 🤗💐

Iyi akşamlar kızlar. Benim de Kasım da 2 transferi olacak . 28 Eylül de transfer oldum ama olumsuz((bir tane daha embriyom var ona deneyeceğiz. Herkese bol şans diliyorum ❤❤❤

Bende kasım adetiyle 7.denemeyi yaptırcam eylül de tedavi başladı embriyolar donduruldu ekimde histereskopi yapıldı kasım da da tran fer olacak inşallah 🤗🤗rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Back
X