- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Ben de oradayımŞişli Memorial da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oradayımŞişli Memorial da
İnşallahHepimiz pozitifleri görelim inşallah![]()
Yazdiginiz tarihler ve islemler benimkilerle ayniBende kasım adetiyle 7.denemeyi yaptırcam eylül de tedavi başladı embriyolar donduruldu ekimde histereskopi yapıldı kasım da da tran fer olacak inşallahrabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin kuzum amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünYazdiginiz tarihler ve islemler benimkilerle aynibenim de 3. Denemem olacak. Kasimi bekliyorum. Hepimiz icin enn hayirlisi neyse o olsun insallah
![]()
Ben dondurulmuş olacağım ama benim yumurtalar temmuzda toplanmıştı. Laparoskopi falan oldum. Kasıma kadar sarktıKasımda herkes taze transfermj olucak aralığa sarkan varmı![]()
Benimki de Yücel Sahin.Aslinda iyi bir doktor ama degistirip degistirmemekte kararsiz kaldimDoktorum İpek Düzgüner kendisi de şu an hamile![]()
Merhaba,Merhaba arkadaşlarben de bugün iğnelere başlıyorum 3.denemem olucak dondurulmuş olmadığı için tekrar yumurta toplayacağız doktorum bu sefer taze transfer denicek bi sıkıntı çıkmazsa yani kasımda inş transfer olur sanırım
herkese kolaylıklar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
Evet çok memnunum kendisinden. Yumurta toplama işlemi öncesi Yücel beyede 2 kere kontrole gittim iyi bir hoca o da ben sevdim siz neden değiştirmek istiyorsunuz?Benimki de Yücel Sahin.Aslinda iyi bir doktor ama degistirip degistirmemekte kararsiz kaldim
Memnunsunuz degil mi kendisinden?
Azmine mucadelene hayranım tanisiyorduk zatenMerhaba kizlar ben ay ay geziyorum yıllardırsizlerle de tanisayim
39 yaşındayım 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...yıllardır da kardes istiyoruz olmadi...artik rezervim cok azaldi hep 1-2 tane goruuyordu doktorumu değiştirdim havuz yapiyor şimdi... en sonki opumda prp yapmisti ve de bu ay sayim 6 ya cikti..c.trsi gunu 9.opumu olucam artik 2 tanesi kalır bana insallah.... 2 dondurulmuş embriyom var 2 de burdan kalırsa 4 taneyi 2-2 transfer olucam...artik onlar da tutmazsa kabul edip vazgeciciem insallah 1 tanesi saglikla gelir bana
![]()
Benmde 2nci sıfırdan denemem. 4 transfer geçmişim var inşallah hepimiz için hayırlısı olurMerhaba arkadaşlarben de bugün iğnelere başlıyorum 3.denemem olucak dondurulmuş olmadığı için tekrar yumurta toplayacağız doktorum bu sefer taze transfer denicek bi sıkıntı çıkmazsa yani kasımda inş transfer olur sanırım
herkese kolaylıklar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
İlk denemem de ikinci denemem de dondurulmuş embriyo ile gerçekleşmişti ohss riskim vardı. İzmir medicalpark da tedavi oluyorum. Yani bu ikinci opu olucak. Bunda tedavimiz değişti biraz öncelikle genetik testlerim hapıldı ve histeroskopi oldum çizik atıldı. Bu sefer taze tranafer yapmak istediği için doktoru daha az ilaç dozuyla daha az yumurta toplamayı amaçlıyor. Yumurta geliştirmede kullanılan ilaçlar da bi öncekinden farklı. Sperm seçim yöntemini de değiştiricekler ve yenilerde kullandığımız bi yöntem var dedi embriyoları besleyici bi sıvıda bekletiyolarmış tam adı varsa da şuan hatırlıyamdım kusuruma bakmayın. Bilmiyorum sonu ne olucak ama inş güzel şeyler olurMerhaba,
2.denemeniz dondurulmus embriyo ile mi gerceklesmisti acaba?
Ayrica nerde tedavi aliyorsunuz?
2.kere deneyecegiz biz,dondurulmus embriyom yok,sifirdan baslayacagiz biz de.
Sunu sormak istiyorum,
2.ya da 3. Denemede tedaviyi degistiriyorlar mi acaba?
Orn ilaci ya da ilac dozajini vs
Yoksa ayni surec mi gerceklesiyor acaba?
Hayırlı olsun canım konuşmuştuk seninle belki hatırlarsın ankarada doktor sormuştumMerhaba kizlar ben ay ay geziyorum yıllardırsizlerle de tanisayim
39 yaşındayım 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...yıllardır da kardes istiyoruz olmadi...artik rezervim cok azaldi hep 1-2 tane goruuyordu doktorumu değiştirdim havuz yapiyor şimdi... en sonki opumda prp yapmisti ve de bu ay sayim 6 ya cikti..c.trsi gunu 9.opumu olucam artik 2 tanesi kalır bana insallah.... 2 dondurulmuş embriyom var 2 de burdan kalırsa 4 taneyi 2-2 transfer olucam...artik onlar da tutmazsa kabul edip vazgeciciem insallah 1 tanesi saglikla gelir bana
![]()
İnşallahhBenmde 2nci sıfırdan denemem. 4 transfer geçmişim var inşallah hepimiz için hayırlısı olur![]()
Ben başladim bitti histereskopiyi bide NGS yi bekliyorumİnşallahhtekrar aıfırdan başlamamıza gerek kalmaz inş
![]()
Aa evet canim merhaba nasilsinAzmine mucadelene hayranım tanisiyorduk zateninşallah kavusursun sende
![]()