- 22 Ağustos 2015
- 29.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.911
- 598
Uğraşıp duruyoruz aynı işte.. çok şükür iyim sen nasılsın embryolsrin çift transfer mi olucak şimdiAa evet canim merhaba nasilsin
Demi yaa Ne cok zaman gecti hala uğraşıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uğraşıp duruyoruz aynı işte.. çok şükür iyim sen nasılsın embryolsrin çift transfer mi olucak şimdiAa evet canim merhaba nasilsin
Demi yaa Ne cok zaman gecti hala uğraşıyorum![]()
Evet hatırladım canim nasılsın insallah gelir bebisin sana bu kezHayırlı olsun canım konuşmuştuk seninle belki hatırlarsın ankarada doktor sormuştuminş bu sefer güzel haberler alıcaksın
![]()
Canim evet cift olacak en son transfer ne zaman oldu unuttum ama kimyasal olduUğraşıp duruyoruz aynı işte.. çok şükür iyim sen nasılsın embryolsrin çift transfer mi olucak şimdi
İyim canım çok saol sen nasılsın keyfin yerinde inşEvet hatırladım canim nasılsın insallah gelir bebisin sana bu kez![]()
Benim de keyfim yerinde bu kez stresim pek yyok tabi insan duygusuzlasiyor yani ben öyle oldum cok negatif ve kimyasal yaşadığım icinİyim canım çok saol sen nasılsın keyfin yerinde inşinş ya bakalım bu sefer içimde farklı bi his var diğerlerine göre umarım hayırlısı neyse o olur
![]()
Merhaba Insallah bu son olur bebisin saglikla gelir canimMerhaba ekim topiginden kocaman bir negatifle ayrildim. Kasım adetiyle birlikte, dondurulmus transferi icin 3. tedaviye baslicaz hayırlısıyla. Umarım son olur![]()
İnşallah kısmet olur bu sefer.Merhaba ekim topiginden kocaman bir negatifle ayrildim. Kasım adetiyle birlikte, dondurulmus transferi icin 3. tedaviye baslicaz hayırlısıyla. Umarım son olur![]()
Elinden geleni yaptın gerisi tevekkül. Hiç belli olmaz kısmetin bu son denemelerdedir belkideCanim evet cift olacak en son transfer ne zaman oldu unuttum ama kimyasal olducift oluyor bana...iste c.tesi bakalim isler nasılsın gidecek 1 tane kalirsa 2 de hastanede bekleyen var 3 unu de transfer edermisiniz dedim ama olmaz dedi doktorum
2 den fazla olmaz dedi...
Insallah 2 tane de simdi kalırsa 2 kez transfer olabilirim....gene de tutmazsa vardir Rabbimin bir bildiği demek ki olmaması gerekiyor deyip birakicam artik![]()
Insallah canim 40 yaşımda beni bekliyordur belkiElinden geleni yaptın gerisi tevekkül. Hiç belli olmaz kısmetin bu son denemelerdedir belkide![]()
Merhaba Insallah bu son olur bebisin saglikla gelir canim![]()
Hepimiz hayırlısıyla kavusuruz insallahİnşallah kısmet olur bu sefer.
Adetin 20nci günü filan oluyordu benim.Hanımlar ikinci kontrolden tahmini kaç gün sonra transfer oluyor bilginiz var mı ?
Sanırım ovulasyon döneminden sonraki haftaya geliyor değil mi?Adetin 20nci günü filan oluyordu benim.
Canım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dediKızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?
Evet adete 10 gün kala filan yapılıyor. 19.20.gunlerSanırım ovulasyon döneminden sonraki haftaya geliyor değil mi?
Yaa bana vermedi keşke sorsaydım bende kullansaydımmCanım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dedi
Bende Kasım adetimle hazirlanicam gecikirse diye doktora sorucam tarlusal kullansam mi diyeKızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?
Bana da mutlaka bilgi ver lütfen sorarsan canım olur mu normalde 5kasımda adet olmam gerekiyorrBende Kasım adetimle hazirlanicam gecikirse diye doktora sorucam tarlusal kullansam mi diye![]()