Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Insallah canim 40 yaşımda beni bekliyordur belki😍😍

Insallah Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin herkes hepimiz hamiş olalim😍
Burda bı arkadaş 5 deneme sonrasi kendiliğinden kaldı yaşı 40 ti ol desin Rabbim yeterki

Canım ilacın yetkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam ediyormuş buda sağlıklı değil dedi doktor transfer için doğum kontrol hapı bunu engeleyecek işte sen dr sor bi ama adetin 4. 5. Günü başlıyorsun
Canım ben suan adet ortasındayım artk çok geç sanırım 15gün sonra adet olmam gerekiyor

Canım ilacın yetkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam ediyormuş buda sağlıklı değil dedi doktor transfer için doğum kontrol hapı bunu engeleyecek işte sen dr sor bi ama adetin 4. 5. Günü başlıyorsun
Hangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 tane

Duzenlimi normalde geleceği varsa gelmez hazırlık yaparken 🤭 tamam sorunc haber ederim histereskopi için gideceğim kısmetse doktora.
Canım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirim🙈😃

• Komik
Reactions: H M
Canım son 5 aydır çok düzenliydi mutlaka 29 ya da 30günde adet oluyordum. Öncesinde 5gün ileri 4gün geri şeklinde gecikip ya da erken gelebiliyordu. Aynen şimdi bekliyorum yaa kesin gecikirim🙈😃
Ben hiç riske atmak istemiyorum mutlaka sorucam kullanayım diye 🤣

Hangi yumurtalar toplananlardna sonrakilerin? Çatlamama iğnesi vuruldum ben opudan sora cetrotide 3 tane
Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandım

• Beğen
Reactions: H M
Opudan sonra 7 10 gün içinde adet oluyorsun canım yumurta toplandı benim ancak iğne etkisiyle halen yumurtalar büyümeye devam etmiş bende opudan sonra cetrotide kullandım
Himm anladım doğrudur hiç karşılaşmadım bu durumla ama olabiliyor doğru.

Kızlarr benimde 4ekimde yumurtalarım toplanmıştı. 9ekimde hastalandım. Şimdi diğer adeti bekliyorum. Benim gibi 2.adetiyle hasta olup transfere hazırlanan arkadaşlara sormak istiyorum. 2.adetiniz gününde mi geldi yoksa erken ya da geç mi geldi?🙄 çok heycanlıyım bir an önce adetim gelsin istiyorum. Ya da adetinizin gelmesi için birşeyler yaptınız mı ilaç falan kullandınız mı?

Canım bana dr doğum kontrol hapı verdi 28 gün sonra hasta olucan dedi
Merhaba benim doktorum da doğum kontrol hapı vermişti. Pazar günü sonuncuyu içicem, acaba kaç gün içinde gelir merak ediyorum 😊 İnsan sabırsızlanıyor ister istemez. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah Kasım uğurlu gelsin.

Merhaba benim doktorum da doğum kontrol hapı vermişti. Pazar günü sonuncuyu içicem, acaba kaç gün içinde gelir merak ediyorum 😊 İnsan sabırsızlanıyor ister istemez. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah Kasım uğurlu gelsin.
İlaç bittikten 7 gün sonra hasta oluyorsun inşallah kasımda bebişlere kavuşuruz🥰

Back
X