Kasım 2021 Transfer Olacaklar Arkadaşlar

Benim doktorum progestan vermemişti ilkinde. Bana prednol ve estrofem verdi fakat. Prednol bana alerji yaptığı için onu da kullanmıyorum şuan nirtek estrofem kullanıyorum neye göre bu ilaçları veriyorlar bakıyorum herkes progestan kullanıyor
Progestan bu süreçteki en önemli ilaç sanırım. Hatta iğnenin yanında bir de sabah akşam fitil kullanıyorum. Herkesi tedavi şekli farklı ama tüp bebek sürecinde progesteron almayan kimseyi görmedim. İsterseniz doktorunuza bir sorun. Muhtemelen mantıklı bir açıklaması vardır

Progestan bu süreçteki en önemli ilaç sanırım. Hatta iğnenin yanında bir de sabah akşam fitil kullanıyorum. Herkesi tedavi şekli farklı ama tüp bebek sürecinde progesteron almayan kimseyi görmedim. İsterseniz doktorunuza bir sorun. Muhtemelen mantıklı bir açıklaması vardır
Bugün kontrole gittim rahim kalınlığı 8 çıktı 17 kasım transfer dediler. Ayın 13 ünde progesteron iğnelerine başlayacağım. Taze transferde vermemişlerdi bu defa ben demeden verdiler çok ilginç. Bu rahim kalınlığı kaç olmalı kızlar. Uygun bir transfer için

Bugün kontrole gittim rahim kalınlığı 8 çıktı 17 kasım transfer dediler. Ayın 13 ünde progesteron iğnelerine başlayacağım. Taze transferde vermemişlerdi bu defa ben demeden verdiler çok ilginç. Bu rahim kalınlığı kaç olmalı kızlar. Uygun bir transfer için
Gayet iyi rahim kalınlığınız. 7 nin üstü ideal ☺️

Taze transferden negatif sonuç alıp dondurulmuştu pozitif olan var mı yada tanıdığınız biri arkadaşlar

Kizlar Merhaba,
Taze tansfer yaptiran arkadaslara bir sorum var.
Benim Opu islemi Pazar gunu yapildi.
Tek embriyom var.Yarin ya da 5.gune kalirsa cuma transfer yapilacak.
Ilkinde de bu sekilde olmustu.
Sizin de acaba bu sekilde mi yoksa bazilari bir sonraki ay vs yaptiriyor.
Bu sekilde beklemenin sebebi nedir acaba?

Kizlar Merhaba,
Merhaba, bazı merkezler rahim dinlendirme yapıyor yüksek doz ilaç kullandığımızdan rahim ilaçların etkisinden arınsın diyerek bir adet dönemi erteleniyor transfer. Benim de son transferim öyle olmuştu, sanırım genel olarak bahçeci uyguluyor bunu

Kizlar Merhaba,
Merhaba bende donmuş transfer oldum çok yumurta toplandığında ve fazla ilaç kullanıldıysa rahim dinlendirme yapılıyor ohss riskine karşı.

Lütfen yardım edin... transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın

1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi

2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım:(( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.

Lütfen yardım edin... transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın

1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi

2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım:KK43:( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.
İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun tutunur inşallah miniğiniz🤗

Merhaba, benim de pazartesi günü donmuş embriyo transferim var.
İlk kez transfer olacağım. Kafamda bazı sorular ve bilinmezlik var tabi.
Bugün itibariyle progestan dex kullanıyorum. Ama bu hafta grip oldum ve idrar yolu enfeksiyonum çıktı, antibiyotik de kullanıyorum. Şuan bir zararı yok dedi doktor ama bilemiyorum.

Merhaba, benim de pazartesi günü donmuş embriyo transferim var.
İlk kez transfer olacağım. Kafamda bazı sorular ve bilinmezlik var tabi.
Bugün itibariyle progestan dex kullanıyorum. Ama bu hafta grip oldum ve idrar yolu enfeksiyonum çıktı, antibiyotik de kullanıyorum. Şuan bir zararı yok dedi doktor ama bilemiyorum.
İçinizi ferah tutun doktorunuzun dediklerini yapın hiç bir sorun olmaz inşallah biz sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz bende ilk transferimi oldum yakında inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur size ✨🤲🏻

Benim de haftayaki kontrolde transfer gününü belirleyeceğiz. Doktor iki embriyo koymanın şansı arttırdığını söylüyor, bunu ben de biliyorum ama; prematürite, konjenital kalp hastalığı riski vb ikiz gebeliklerde daha yüksek olduğu için korkuyorum açıkçası ; sen düşün istiyorsan tabii ki tek koyarız dedi bu kararın bana kalması da beynimi yoruyor; siz ne düşünüyorsunuz bu konuda iki embriyo transferi mi mantıklı

Back
X