- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
Transfer oncesi Ovitrelle vurulmasini hic duymadim ben.
Ne amacla soylemis acaba doktorun?
Bence druna sor mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer oncesi Ovitrelle vurulmasini hic duymadim ben.
Ne amacla soylemis acaba doktorun?
Bence druna sor mutlaka
Merhaba öncelikle msjlarinizi okudum benimde Aralık 1 olarak görünüyor transfer 25 Kasım'da muayenem var Allah isteyen herkese nasip etsin insallh emeklerimiz boşa çıkmasın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun iyi akşamlar herkeseCanım benim sanırım benim doktorda etkisini atamacağımı düşündüğü için 2.adette transfer yapcğz dedi.. olsun geç olsun güç olmasın inşallahBen de nisan ayında çektirmiştim hsg yi hayırlısını versin Rabbim yormadan üzmeden inşallah . Benimde 2.adetim aşağı yukarı 17kasımda kasım 30gibi transfer olur sanırım kuzm
Bence ikisinde deneyin çünkü çift embriyoda tutma ihtimali daha yüksekkızlar Sadece 2 tanecik embriyom var ve onların ikisini de transfer olmasını teklif etti doktorum sizce hangisini seçmeliyimyorumlarınızi bekliyorum
Teşekkür ederim.İçinizi ferah tutun doktorunuzun dediklerini yapın hiç bir sorun olmaz inşallah biz sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz bende ilk transferimi oldum yakında inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur size![]()
Evet benim de öyle oldu.Merhaba kızlar bugün transfer oldum çok şükür fakat transferden sonra kaşık ağrım başladı normal mi geçenkinde hiç böyle olmamıştı
Bu sefer bende de ilk 2 gun batma oldu ama sonra gecti.Simdi ara ara oluyor.Merhaba kızlar bugün transfer oldum çok şükür fakat transferden sonra kaşık ağrım başladı normal mi geçenkinde hiç böyle olmamıştı
Evet benim de öyle oldu.
Sanırım yapılan müdahaleden ya da ilaçlardan şimdilik batma dışındakiler seferki karın ağrısı kalmadı sadece batma şeklinde çok minnak bir sızı var o kadar o da normal diye düşünüyorumBu sefer bende de ilk 2 gun batma oldu ama sonra gecti.Simdi ara ara oluyor.
Ilaclara yoruyorum ben
Merhaba.Kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişyi acabaİlk denemem de ikinci denemem de dondurulmuş embriyo ile gerçekleşmişti ohss riskim vardı. İzmir medicalpark da tedavi oluyorum. Yani bu ikinci opu olucak. Bunda tedavimiz değişti biraz öncelikle genetik testlerim hapıldı ve histeroskopi oldum çizik atıldı. Bu sefer taze tranafer yapmak istediği için doktoru daha az ilaç dozuyla daha az yumurta toplamayı amaçlıyor. Yumurta geliştirmede kullanılan ilaçlar da bi öncekinden farklı. Sperm seçim yöntemini de değiştiricekler ve yenilerde kullandığımız bi yöntem var dedi embriyoları besleyici bi sıvıda bekletiyolarmış tam adı varsa da şuan hatırlıyamdım kusuruma bakmayın. Bilmiyorum sonu ne olucak ama inş güzel şeyler olur![]()
13 yumurta toplanıp 10 tanesi döllendiMerhaba.Kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişyi acaba
Kaçıncı güne gittiler laboratuvarı merak ettiğim için soruyorum13 yumurta toplanıp 10 tanesi döllendi
Tabiki istediğin kadar sorabilirsinKaçıncı güne gittiler laboratuvarı merak ettiğim için soruyorum