• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 22 transfer olanlar gelin toplaşalım 👼

Amin canım kocaman amin 🤲🏻🤲🏻 benim de 22 Kasım 🌼 ama bana 2 Aralık kan ver dedi doktorum inşallah hayırlısı ile güzel haberler vereceğiz birbirimize ❤️
Aminnnn aminnnn benim 3. Gün embriyosu doktor 12 gün verdi. Allah hepimizin içini ferahlatsın güzel haberler almamızı nasip etsin 🤲🏻

5. Gün tek embriyo
Ağrı sızı falan var mı
Benim ilk günden beridir kasık ağrısı var şiddetli değil 😇
Benim de çok nadir ara ara bir kasık var kuzum umarım ilaçlardandır zaten bu süreçte regl olunmuyor o sebeple ona bağlayamıyorum kendimi avutuyorum doktorum bana öyle demişti ilaçları kestikten sonra olunabilir demişti 🤣bir de benim ilk değil üçüncü bu biraz tecrübeli sayılırım sanırım🙈

Benim de çok nadir ara ara bir kasık var kuzum umarım ilaçlardandır zaten bu süreçte regl olunmuyor o sebeple ona bağlayamıyorum kendimi avutuyorum doktorum bana öyle demişti ilaçları kestikten sonra olunabilir demişti 🤣bir de benim ilk değil üçüncü bu biraz tecrübeli sayılırım sanırım🙈
Transferden önce de bu ağrı vardı ama şimdi anlam yüklemeye çalışıyorum sanırım 😅 dediğin gibi yüksek ihtimalle ilaçların etkisi
Bu arada bel ağrısı yoktu o da bugün başladı farklı bi ağrı baya rahatsız edici
Hayra alamettir inşallah

Transferden önce de bu ağrı vardı ama şimdi anlam yüklemeye çalışıyorum sanırım 😅 dediğin gibi yüksek ihtimalle ilaçların etkisi
Bu arada bel ağrısı yoktu o da bugün başladı farklı bi ağrı baya rahatsız edici
Hayra alamettir inşallah
Sürekli yatırıyorsan ondan ağrımıştır canım benimde öyle 😂

Yok yok saatte bir kalkiyorum sürekli yatmiyorum bi faydası yok biliyorum. Ağrı son iki saattir başladı baya da bi ağrıyor :(
Canım acaba ulaşabilirsen bir doktoruna hemşiresine mi danışsan hani normalden şiddetli hiç hissetmediğin bir ağrı ise ne derler ne yapabilirler bilmiyorum ama

Arada evin içinde yürüyorum ben hep yatmıyorum ya 🙈😅 sizinde çok canınız sıkılıyor mu kızlar nasıl geçecek diye kendimi yiyorum ben tekim biraz da ondan sanırım 🤣
Sıkılıyor valla izinliyim bi de bu süreçte işe de gitmiyorum evde yatıyorum öyle nasıl geçecek bu zaman 🤣🤣

Back
X