Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bir kaç hafta evvel olmuştum hemen doktora gittim ilaç kullanmadım nerdeyse 6-7 litre su içtim, muz, şeftali ve patates haşlaması yedim doktor devam ederse gaita testi yapmalıyız demişti ama devam etmedi.3 gündür devam ediyor diyorsanız bence doktora görünmelisiniz. Umarım çabucak iyileşirsiniz.
bence yakın bi zamanda mutlaka kadın doğumcuna görün, ben 4. ayımda yaşamıştım, vücut su kaybettiği için serum verilmişti, ne kadar su içersen iç tamamlayamazsın demişti doktorum, allah korusun bebeğinin keyfi kaçmasın sonra
canım ben nerdeyse hamileliğimin başından beri ishal yaşıyorum sık sık bir iki gün sürüyor sonra geçiyor içtiğim kan şurubundan oluyormuş sonra hapa geçtik biraz düzeldi sonra ara ara tekrarladı sütten olduğunu anladım sütü azalttım yoğurt yedim ama ara ara oluyor zaten tam ishal gibi olmuyor doktorum kan hapının etkisi olduğunu söylüyor bende bol bol su içiyorum şeftali muz ve patates gerçekten iyi geliyor zaten gebelikte ya kabız ya ishal oluyorsun vücudun verdiği bir tepki heralde doktorum kabızlıktan iyidir demişti :) ama ağrılı ve çok sık oluyorsa mutlaka doktoruna görün derim...
canım merhaba ben ılk aylarımda kabızlık yasıyordum şimdi bu son ayımdada ıshal oluyorum 2gunde 1 ama bır gun suruyor doktorum bı toz verdı hemen kestı bence doktoruna bı gorun
arkadaşım ben 2 defa ishal oldum hatta aynı zamanda istifrada ediyordum. ilkinde haşlanmış patates şeftali ve muz yedim ve 2. gün geçti. ikincisinde belki bebeğe zararı olur diye doktora gittim doktorum bebeğe herhangi bir zararı olmayacağını ancak anne için iyi olmadığını söyledi REFLOR diye bir hap verdi geçmezse tahlil yapmamız lazım dedi neyseki haptan sadece 2 tane içmem yeterli oldu.
eğer senin 3 gündür sürüyorsa bi doktoruna görün derim çünki 48 saatten fazla süren ishal anne için sorun teşkil ediyormuş.
bebeğim çok hareketli olmasa su kaybının olabileceğini düşünürdüm ama maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor sağlık ocağına gidip kalp atışlarını da dinleyeceğim tabii, internetten çok araştırdım ishalin, bebeğin suyunun azalmasıyla bi alakası olmadığı kanısındayım bende başka bir hastalığımız da olmadı bugüne kadar tabii bununda etkisi var
bol su iç onun suyu azalmaz ama senin vucudunun suyu azalır bol su 4-5 lt günde birde tarhana birde haşlanmış patates geçmiş olsun bence ishalin tek ilacı bol su