kasım anneleri bebegim geceleri uyumuor sizin bebekleriniz nasıl uyuyomu:(((

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
aradaslr günlerce mahvoldum bebegim uyumuo hep uyanık beni izlio napıcamı şaşırdım benim gibi olan vaemı aranızda...

uyusunki büyüsün zaten küçük dogdu ama çok şükürrr saglıgı yerinde yavrumun bundan sonra iyi olmasını gelişmesini istiyorum her anne gibi emziriorum ek gıda vermiorum almıo zatem

Bizimki de uyumuyor canım. Uykusuzluktan gözlerim kapanıyor. Ben onu uyutayım derken kendım uyucam yine de bana mısın demiyor.saat beşten beri sallıyorum uyumuyor. Cin gibi bana çevresine bakınıyor.

13 günlük oldu oğluşum..2 saatte bir uyanıyo bebeğim karnını bi güzel doyurup,gazını çıkartıp tekrar yatırıyorum uyumadığı çok nadir oluyo şükürler olsun ki :))

13 günlük oldu oğluşum..2 saatte bir uyanıyo bebeğim karnını bi güzel doyurup,gazını çıkartıp tekrar yatırıyorum uyumadığı çok nadir oluyo şükürler olsun ki :))

cnm benim oglan 40 kadar gece hiç kalkmadı ben kalktım emzirmek için 40 çıktı azıttı :))))))))

cnm maşalla dıyıp dılımı ısırayım hıc uykusuzluk cekmdık sımdıye kadar degışmez ınşalla derın uykuya bı gecıyo 2 saatte aranıyo emzırıyorum uykuya devam ama kızımdan bılırım uykuzuzluk cok zor

Benim oğlumda zor dalıyor uykuya. Ben her akşam yatmadan önce yıkıyorum. Böylece çok daha kolay ve uzun uyuyor. Bebekler suyu sever. Denemediysen bir dene.

ya bnm kızımda hıc uyuyamıo hatta şuanda annmın kucagında ole etrafa bakınıo gecede aynı şeklde bız uyuyup gıdecegz kız hala uyanık altı temız karnı tok ama uyumuooooo etrafa baknıo cın gıbı bazen cok sınırlenıorum ama nyapcagımıda blmıorum 15 gunlk bebek neden uyumaz emıp uyuması lazım bızımkı emdkce uykusu kacıoo off offff uymazsa nası buyuyecek bu cocuk anlamadmm

Benim oğlumda uyumuyor, ilk bebeğim bu yüzden bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum.Uyusa bile hemen uyanıyor.Emziriyorum 15-20 dk sonra memede uyuyor, gazını çıkartıyor, beşiğine koyuyorum, arkamı dönüyorum bi viiiiiikkkkk sesi:)hemen uyanıyor, ve ağlamaya başlıyor.Öyle uyanık kalıp yatmayıda bilmiyo, tekrar emzir, gaz çıkar, yatır, kucağada alıştı valla.Uyumadığı için sürekli emmek istiyor, eee bende de süt bi yere kadar tabi

yazdıklarını eksksız aynısını yaşıorum fazlası vardr eksiği yoktr yani öle dıyebılırım sana... ne yapcaz blmıorum bazen aglarken kızıorum altın temız karnın tok gazında cıktı neden aglıosun kızım dıe bagırıorum artık yaniii annmde bana kızıo bebekmş aglrmış bız aglamadanmı buyumuşuz falan fılan :)))

Ağlamakk hemde nasıl ağlamak,Cimcikliyorlar sanki, kırkı çıksın düzene girer diyorlar bakalım bekliyorum

aynen sankı bıyerıne ıgne falan batırıolarr off ne zormuşş yahuu şuan 1 saat oldu hala uyutamadm ısrarla resmn dırenıo uyumamk ıcın ya gozlerı kıpkırmızı oldu ama uyumuo

kızlar d vıtamını ne kullanıosunz bıze dr yazdı ama saglk ocagıda vernce dr un yazdıgını almdm bugun başlmam lazmdı ama terddutte kaldmm kullansammıkı ?

kızlar d vıtamını ne kullanıosunz bıze dr yazdı ama saglk ocagıda vernce dr un yazdıgını almdm bugun başlmam lazmdı ama terddutte kaldmm kullansammıkı ?

ben kullandım cnm hiç bi zararı yok faydası varr iştah açıyo büyük oglumada kullanmştım 6 ay boyunca

ben bebegimi kırkı çıktıktan sonra uyku düzenine soktum canım gündüz uyuoo akşam 6 dan sonra uyandırıp yatana kadar uyutmuyorum zaten gündüz uyudu için otomatikk kalkıyo ama gündüz uyumassa gece uyumuyoo bide akşamlarıı ışıgı kapat mutlukaaa

ben kullandım cnm hiç bi zararı yok faydası varr iştah açıyo büyük oglumada kullanmştım 6 ay boyunca

cnm saglk ocagının verdıgınımı kullandın yda ısmı neydı kullandıgının ben ısımdn dolayı terddutte kaldm bıraz

walla cnm ınş bnde 40 ından snra bı duzene sokabılırım şuan duzzenı tamamen bozuldu bebegımın

devit-3 oral damla yazıyo cnmm

devit-3 oral damla yazıyo cnmm

mrb kızlar bebişleriniz sağlıklı büyüsün inşallah ben de kasım annesiyim..dr bebeğime devit3 damla vermişti 1 gün kullandım ve biraz kızarıklıklar oldu..dr a söyledim ve "o zaman kullanma, multitabs veya acd kullan" dedi...dün multitabs aldım ve 1 kere kullandım yine kızarıklar oldu...normal mi acaba kullanmaya devam etsem mi? sizin bebişler de böyle bir belirti oluyor mu bebişim 53 günlük...

ilk başlarda oldu ewt sonra geçti kullan canım bişi olmaz yinede doktora sor tabii sivilce sivilce kızarıklar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…