- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
aradaslr günlerce mahvoldum bebegim uyumuo hep uyanık beni izlio napıcamı şaşırdım benim gibi olan vaemı aranızda...
uyusunki büyüsün zaten küçük dogdu ama çok şükürrr saglıgı yerinde yavrumun bundan sonra iyi olmasını gelişmesini istiyorum her anne gibi emziriorum ek gıda vermiorum almıo zatem
13 günlük oldu oğluşum..2 saatte bir uyanıyo bebeğim karnını bi güzel doyurup,gazını çıkartıp tekrar yatırıyorum uyumadığı çok nadir oluyo şükürler olsun ki :))
Ağlamakk hemde nasıl ağlamak,Cimcikliyorlar sanki, kırkı çıksın düzene girer diyorlar bakalım bekliyorum
kızlar d vıtamını ne kullanıosunz bıze dr yazdı ama saglk ocagıda vernce dr un yazdıgını almdm bugun başlmam lazmdı ama terddutte kaldmm kullansammıkı ?
ya bnm kızımda hıc uyuyamıo hatta şuanda annmın kucagında ole etrafa bakınıo gecede aynı şeklde bız uyuyup gıdecegz kız hala uyanık altı temız karnı tok ama uyumuooooo etrafa baknıo cın gıbı bazen cok sınırlenıorum ama nyapcagımıda blmıorum 15 gunlk bebek neden uyumaz emıp uyuması lazım bızımkı emdkce uykusu kacıoo off offff uymazsa nası buyuyecek bu cocuk anlamadmm
ben kullandım cnm hiç bi zararı yok faydası varr iştah açıyo büyük oglumada kullanmştım 6 ay boyunca
ben bebegimi kırkı çıktıktan sonra uyku düzenine soktum canım gündüz uyuoo akşam 6 dan sonra uyandırıp yatana kadar uyutmuyorum zaten gündüz uyudu için otomatikk kalkıyo ama gündüz uyumassa gece uyumuyoo bide akşamlarıı ışıgı kapat mutlukaaa
cnm saglk ocagının verdıgınımı kullandın yda ısmı neydı kullandıgının ben ısımdn dolayı terddutte kaldm bıraz
walla cnm ınş bnde 40 ından snra bı duzene sokabılırım şuan duzzenı tamamen bozuldu bebegımın
devit-3 oral damla yazıyo cnmm
mrb kızlar bebişleriniz sağlıklı büyüsün inşallah ben de kasım annesiyim..dr bebeğime devit3 damla vermişti 1 gün kullandım ve biraz kızarıklıklar oldu..dr a söyledim ve "o zaman kullanma, multitabs veya acd kullan" dedi...dün multitabs aldım ve 1 kere kullandım yine kızarıklar oldu...normal mi acaba kullanmaya devam etsem mi? sizin bebişler de böyle bir belirti oluyor mu bebişim 53 günlük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?