Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence cok guzel bı konu acmıssın arkadasım..bende bıseler vermek ıstıyorum ama nerden nasıl baslıycagımı bılemıyorum.tecrubelı anneler bıze yardımcı olsanız...![]()
kaka problemı yasayan anneler varsa yazarmısınız sadece anne sutu verıyrm 3 aylık oldu ama 40gununden sonra 8 gunu gecmeye basladı dr. net bır sey soylemedı cok kafama takıyrm bır ara fıtıl verdık suanda degık 3 tane ılaç verıyrm huysuzlukda yasamıyr ama neden böle anlamadım![]()
canım benımkı 9 kasımda dogdu bende elma suyu verıyımmı acaba 1 -2 kasık yoksa beklıyımmı tam 4 ayı doldurmasınıcanım senınkı ne kadarlık oldu bide benimki 4 olmak uzere ama ben doyana kadar deıl atıyorum taze sıkılmıs elme suyu yada havuc 3-4 kasıktan ne cıkar hımmm benım bıle canım cektı yada gunde 1 kere 3 caay kasıgı meyvelı yogurt yeseler valla ben vercem bu gıdısle arkadasım senın bebegınıde allah analı babalı buyutsun insallah![]()
canım benımkı 9 kasımda dogdu bende elma suyu verıyımmı acaba 1 -2 kasık yoksa beklıyımmı tam 4 ayı doldurmasını
merhaba kızlar benim kızımda 4. ayını doldurdu. ek besine geçmek için martın 15ini bekleyelim dedi doktoru ama ben 2 gündür cam rendede rendelenmiş yarım elma püresi veriyorum. daha öncede 3 gün havuç suyu 3 gün elma suyu verdim. maşallah güzel yiyor. tabi emziriyorumda. bu arada arkadaşlar hazır yoğurt vermeyin anne sütüne yakın olan mamalardan hazırlayın yoğutlarınızı içine hazır meyva püresi koyabilirsiniz. satın alınan yada evde yapılan yoğurtların bebeklerin sindirim sistemlerinde büyük problemler yaratabiliyomuş (keçi ve inek sütünden uzak durun) normal yoğurt yiyebilmesi için 1 yaşını doldurması gerekiyomuş...
elma puresını emzırmeden oncemı verıyosun sonramı...bıde yutmasında problem oldumu ben yutamaz dıye korkuyorumda..bıde kacında doldurdu 4.ayını
önce elma püresini veriyorum sonra emziriyorum. çok az kaşık ucuyla ağzının en gerisine koymaya çalışıyorum. ilk gün pek baceremedi yutmayı ama şimdi daha iyi. korkma dikkatli ver bebişin dik olmasına dikkat et ve elma parçası kaçmamasına dikkat et. sorun olmaz.
elma püresini verdikten sonra su veriyormusun yoksa sadece emziriyormusun ben daha başlamadım ek gıdaya benim kızım 11 kasımda doğdu
tesekkurler bakalım carsamba gunu aylık kontrol var dr. ne dıycek....önce elma püresini veriyorum sonra emziriyorum. çok az kaşık ucuyla ağzının en gerisine koymaya çalışıyorum. ilk gün pek baceremedi yutmayı ama şimdi daha iyi. korkma dikkatli ver bebişin dik olmasına dikkat et ve elma parçası kaçmamasına dikkat et. sorun olmaz.
ya allah kolaylık versın yanlıs yönlendırmek ıstemem ama gaz problemı coksa ondan kaynaklı olabılır benım bebegımdede ayni seyler yasadık ama benım kakadan zıyade gazından huysuzluk yapıyordu bacak hareketı yaptırabılırsın...allah kolaylık versin