kasım annelerı cvp lutfen

merhaba benim 4 aylık bir kızım var 11 kasım 2010 da doğum yaptım anne sütü veriyorum doktorumuzun tavsiyesiyle mamaya başladım ama kızıma bir türlü yediremiyorum farklı mamalar kullandım bir türlü yemiyo biberonun emziklerini değiştirdim oda işe yaramadı ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz cevaplarınızı bekliyorum...

preslavam benim kızım da 11 kasım 2010 doğumlu. çay kaşığı veya mama kaşığıyla vermeyi denedin mi?
ben süt sağıp bıraktığımda memeyi bırakmasın diye hep mama kaşığıyla veriyoruz. belki de verdiğin mamaların tadını sevmemiştir. yer inşallah canım, üzülme:76:

preslavam benim kızım da 11 kasım 2010 doğumlu. çay kaşığı veya mama kaşığıyla vermeyi denedin mi?
ben süt sağıp bıraktığımda memeyi bırakmasın diye hep mama kaşığıyla veriyoruz. belki de verdiğin mamaların tadını sevmemiştir. yer inşallah canım, üzülme:76:

çay kaşığıylanda denedim yemiyor ne yaptıysam olmadı.

selam kızlar
biz 5 aylık olduk ve ek

gıdaya başladık tabiki doktorumuzun tvsiyesiyl
önce meyvelerden başladım
daha sonra çorba vermey bşladım
siz neler veriyosunuz
beişlerinize...:40:

selam kızlar
biz 5 aylık olduk ve ek

gıdaya başladık tabiki doktorumuzun tvsiyesiyl
önce meyvelerden başladım
daha sonra çorba vermey bşladım
siz neler veriyosunuz
beişlerinize...:40:

selam canım bende başladım önce meyva suyuyla başladım sonra püresi ama sevmedi içmiyo çorbasını yiyiyo çok şükür bide pirinç unu veriyorum bazen yiyiyo bazen yemiyo keyfine göre değişiyo yani ama meyva püresini hiç sevmedi sürekli öğürüyo bende kestim vermeyi artık

bende ilk başta meyve suyuyla başladım sonr püresini verdim çok şükür yememezlik yapmadı bu günlerdede elma püresiyle havucun suyunu karıştırıptt veriyorum çok seviyo inşallah seninkide zamanla yer canım bende kızıma bir türlü mama yedirtememiştim ama bugünlerde yiyor tabi oda kaşıkla biberonu ağzına sürmüyo:61:

Back
X