Kasım anneleri kilo durumu

Slm arkadaşlar bende 64 le başladım şuan 67 oldum yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor bu arada cinsiyetinide öğrenicem tabi eğer gösterirse :)

bende 61 kiloyla hamile kaldım bulantıdan dolayı kilo verdim şimdi 59 kiloyum 16+3 deyim iştahım açıldı artık çok yemeye başladım böyle gidersem çok kilo alıcam heralde:)

63 kiloyla hamile kaldım mide bulantısı az kusma hiç olmadı suan 72 kiloyum 9 kilo aldıımmm 20 kiloyla tamamlarsam sanslı görücem kendimi sanırm

Bugün doktoruma da danistim kilo alimi her kadinin metabolizmasina göre degisiyormus. Hamileligin toplaminda 12-16 kilo normaldir dedi ama 5. ay sonrasi hizli kilo alimi oluyor o nedenle ilk aylarda dikkat etmek gerekiyormus.

60 la hamile kaldım 66 yım. hep zayıf sadece göbeğinde bebek olan, haricinde hiç kilo almamış bir hamile olacağımı sanırdım:)

74 kiloyken hamile kaldım bulantılardan dolayı 67 ye düştüm serumlar yiyerek durdu kilo vermem. 3 haftadır bulantılarım geçti ve şimdi 7 kilo alana kadar ilk halimden hiç kilo almamış gibi olucam :) o kabus gibi geçen 2 ayımın tek hediyesi verdiğim kilolar ve bebeğime zararının olmaması çok şükür.

Back
X