Kasım anneleri şafak kaç?

gerçi doktorum dün her an bekleyin dedi bana. biraz nst de çok sancım çıktı galiba. inşallah bugün yarın diyorum. ( öyle diyim de öyle olsun) doktorum eğer arefe gününe kadar olmazsa gel yine nst ye girersin dedi bakalım. ama baya bi emin gibiydi ozamana kadar doğcağından. inşallahhhh... daha bebiş te kanala girmemiş ama doktorum o çok zor bi iş değil. kısa sürede girer dedi doktorum.

11 gün kaldı,karmakarışığım,bi yanım çoook mutlu ve heyecanlı :62: bi yanım çok korkak ve tedirgin:18:

kızlar bizim şafak baya bi yaklaştı galiba. bu sabah kanamam oldu, biraz biraz var hala. çok sık olmayan sancılar var bi de. evdeyim. sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum.doktoru aradım şimdilik bi sorun yok sancıların sıklaşır yada suyun falan gelirse hemen gel dedi . doğum nezaman olur bilmiyorum belki yarın belki bu gece bakalım. şimdilik beklemedeyim. hala normal doğum görünüyo.

Yarın kontrolum var bakalım her şey yolunda ise bayramdan sonraya bekleyeceğiz değilse inşaAllah yarın yavruma kavuşacağım.. :)

normal doğum için bekliyorum bakalım prenses ne zaman arzu edicek.çabuk gelsin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm annesi onu çok mrk ediyor

allah bır avazd kurtarsın kızlar...
gunler bıtmıs artık...
allh hayırlısıyl kucagınıza almayı nasıp etsın..

Back
X