kasim anneleri yardim edin cok kilo aldim:(((

yenilik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
231
30
118
merhaba kizlar bugun 23. haftama girdim ve 7 kilo almis gorunuyorum:(( boyum 1.70 60 kiloyla baslamistim su an 7 kilo almis bulunuyorum. bu sicakta bile istahim yerinde gunduz cok sicak diye yiyemesem bile aksamlari baklavalar tatlilar bir de gece yemelerim basladi. bir arkadasim boyle gidersen gebelik sekerin cikar dedi bugun cok uzuldum. biliyorum cocuk karbonhidratla beslenmiyor ki:((( acaba gebelik sekerim cikmadan diyetisyene gorunup bir liste mi istesem? bu arada son 2 gundur odem de var vucudumda. gebelik sekeri cikip da diyet yapan bu sayede kilosunu dengeleyen var mi aranizda lutfen yardim edin psikolojim cok bozuldu:(((

diyetle kilo almadan hamileliğini bitirenleri biliyorum canım,hemen diyetisyene gitmelisin,yediğin tatlı ve hamurişlerine de bir son vermelisin,ben de 19 haftalık hamileyim,ama daha hiç kilo almadım,boyum 1.70,kilom 62 idi hamile kaldığımda,şu an 60 kiloyum,akşam yemelerine son ver canım,bebeğin için değer :6:

tesekkur ederim ilginiz icin. bir arkadasim vasitasiyla diyetisyene ulastim. yaptirdigim kan testlerine bakti ve bir diyet listesi hazirladi. sanirim birkac kilo verebilecegim 25. haftama kadar sonrasinda da bebek kilo alacak. bu kadar sekerli ve hamur isi tuketmek gercekten de gebelik diyabetine davetiye cikarabiliyormus cunku insulin salinimini bozuyormus. bebisime soz verdim fit bir annesi olacak:)))):52:

Canım 23.haftanda 6 ile 9 arası kilo alman normal..Niye abartın..Gebelikte hic kilo almayacagım cabası niye olması gereken bu..

Bende kasım annesiyim ve 55,5 kg le kaldım şu an 59 kg yim bebişim kilo aldı ben 3,5 kg aldım.Ama neredeyse her gün düzenli yürüyüş yaptım.
Ben yürüyüşü tavsiye ederim.

Canım 23.haftanda 6 ile 9 arası kilo alman normal..Niye abartın..Gebelikte hic kilo almayacagım cabası niye olması gereken bu..

cok haklisin ben kilo aldigima uzulmuyorum ama inanin yedigim ya da kendimce aserdigim seyleri gorseniz kac kisilik yiyorsun dersiniz:56: halbuki canavar gibi de bir metabolizmam vardir hani daha fazla da alabilirdi bir baskasi olsa kesin boyle yemeye...benim canimi sikan geceleri tatlilar pastalar...bu sekilde gebelik sekerin cikar buyuk ihtimal diyor diyetisyen:53: onun icin listemi hazirladi ben artik bebegim icin beslenicem.

Bende kasım annesiyim ve 55,5 kg le kaldım şu an 59 kg yim bebişim kilo aldı ben 3,5 kg aldım.Ama neredeyse her gün düzenli yürüyüş yaptım.
Ben yürüyüşü tavsiye ederim.

tesekkur ederim ben yuruyusu sadece bir hafta yapmistim cok iyi gelmisti ama aksamlari vaktim olabiliyor hatta gece diyelim:37: isten gec geliyorum aksam da esim benimle gelse bile mizikcilik yapiyor fazla yurumuyor cunku gun icinde o spor yapiyor. doktor bana sabit bisiklete binebilirsin dedi ben bugun bisiklete binmeye baslicam. hem bacaklarimda omru hayatimda ilk defa selulit oldu hem de cok vahim durumdalar ona da iyi gelir diye dusunuyorum.
hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alalim

canım bende kasım annesiyim 58 kilo ile başladım şimdi 64 kiloyum bende geçen haftalarda deli gibi yiyordum sürekli tatlı şeyler çikolata yiyordum ben yedikçe prensesimin oynaması hoşuma gidiyordu ve ne yazıkki şeker yüklemesi testine gittğimde şekerimin yüksek çıktığını gördüm doktorum riskli bir durum dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı 100lük yapılacak ve bu sürede kesinlikle şekerli şeyler yasak şekerli çay üzüm muz hamur işleri tatlılar çikolata filan bende korktum dikkat ediyorum yemiyorum bol bol meyve karpuz elma armut gibi az şekerli meyveler süüt yoğurt gibi kalsiyum ağırlıklı besleniyorum inş. düşük çıkR BU KEZ sende dikkat et canım yemen sorun değil sadece ikinizede yarayacak şeyler ye yoksa iştahımızı frenlemek çok zor şekerli hamurişi tatlıların ikinizede faydası yok çok tatlı istiyorsa hurma ye çok mübarek ve faydalı bir besin kan şekerini düzenliyor bir de bol su iç inş. düzelir

canım bende kasım annesiyim 58 kilo ile başladım şimdi 64 kiloyum bende geçen haftalarda deli gibi yiyordum sürekli tatlı şeyler çikolata yiyordum ben yedikçe prensesimin oynaması hoşuma gidiyordu ve ne yazıkki şeker yüklemesi testine gittğimde şekerimin yüksek çıktığını gördüm doktorum riskli bir durum dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı 100lük yapılacak ve bu sürede kesinlikle şekerli şeyler yasak şekerli çay üzüm muz hamur işleri tatlılar çikolata filan bende korktum dikkat ediyorum yemiyorum bol bol meyve karpuz elma armut gibi az şekerli meyveler süüt yoğurt gibi kalsiyum ağırlıklı besleniyorum inş. düşük çıkR BU KEZ sende dikkat et canım yemen sorun değil sadece ikinizede yarayacak şeyler ye yoksa iştahımızı frenlemek çok zor şekerli hamurişi tatlıların ikinizede faydası yok çok tatlı istiyorsa hurma ye çok mübarek ve faydalı bir besin kan şekerini düzenliyor bir de bol su iç inş. düzelir

walla kızlar bende 64 kiloyla hamile kaldım.şuan 73 kiloyum.20 haftalık bbeğim.ama normal standartlarda doktor normal diyor.siz nasıl kilo almadınız hiç anlamadım.bulantınız falan mı oldu?? ben ilk 2 ay çok kilo aldım.4 kilo aldım görgüsüzlük yapmışım azıcık ama sonra düzeldi....

Back
X