kasım anneleriiiiiii

canım biz henüz karar vermedik evet haklısın az kaldı sayılı gelip geçiyor ...
en son 32 haftalıkken gitmiştim doktora bebişim 1.700 bende 68 kiloydum :)

biz melih koymaya karar verdik.bizimki baya az kaldı kızlar
çok heyecanlıyız babasıyla ogluşumuzu bekliyoruz

kızlarrrrrrrrrrrr ya çok az kaldı dogumlarımıza,valla ben ıkı arda bır derede kaldım hala nasıl doguracam bılmıyorum,sezeryanı genel ıstemedım ama dr. son gıttıgımde anestezı uzmanı emeklı oldu bır çogu dıger hastanede belkı o genel olursun falan dedı,ya adam bana hıç cesaret vermıyor. ne nst ye gırdım ne tansıyon olçtu ,ne çatı muaynesı hıç bırsey yok valla son anda kafam attı anlıycanız.zaten heyecanlıyım.kızlar sızın dr.lar ne dıyor? dgum tarıhlerınız ne zaman olcak?hadi yazın.beklıyoruz kızımla...

canım benim hangi hastaneye gidiyorsun birde en son ne zaman gittin doktora bende 32 haftalıkken gitmiştim benide almadılar nst ye falan herşey normal aksi giden bir durum görünmüyor 36. haftanda gel demişti doktorum

benimki normal şartlarda 20 kasım gibi bende normal düşünüyorum bakalım gidişat ne gösterecek ama şu sıralar çok çabuk yoruluyorum, belim çok ağrıyor yani kendimi dinç hissetmiyorum yaklaşan doğumun verdiği bir gerginlikmidir bilmiyorum ama acayip şeyler geliyor aklıma birden sancıp tutup doğuracakmışım gibi falan ne bileyim garip duygular işte hayırlısı olsun birde bizim şu takvimler 36. haftada mı geçecek son aya

canım ben 34 haftalıkken gıttım
6 gun once yanı hemen bayram oncesıydı,valla kuzeycım ben de acayıp korkuyorum,kızım ıyı mıdır dıye delı olacam ya?sanırım 36 da gecer canım son kutuya.herseyın hazır mı?

slm kızlar aynı şeyleri bende hissediyorum hep bi korku varr tedirginlik. kızımın adını yagmur ecrin koymayı düşünüyorum allah hepimize yardım etsin...

kızlar bende bugün doktora gittim 10 gün sonra tekrar gel dedi nst ye ozaman gircekmişim. bebeğin kalp atışları benim kalp atışlarımdan etkilendiği için hızlı çıktı ultrasonda galiba onu gördüğüm için heyecanlandım bebişimin de kalbi hızlı attı korktum biraz problem olurmu diye ama.doktor kan ölçümü yaptırdı çarpıntı olunca.düşük çıktı biraz umarım bebişim için problem olmaz.ama kilosu ve gelişimi normal dedi doktor.adına gelince biz tarık furkan düşünüyoruz umarım herşey yolunda gider

benım doğumumu doktor 9 kasım dedı ama bakalım hayırlısı kızımın adıda fatma beyza.normal doğum dusunuyorum su an bı sorun gorunmuyo hadı bakalım...

Bizde Beril koycaz gibi,ama abisi Ela olsun istiyo .Bi turlu ikna edemedim,bakalim napcaz.Oglusumu da kirmak istemiyom.Bi fikri olan varmi,nasil yapsamda ,oglumun fikrini degistirsem,onu kirmadan ,kusturmeden.

Back
X