Kasım Annelerinin İstek ve Önerileri

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
Merhabalar a.s.
Uğurlu Kasımımın güzeller güzeli anneleri,sitemizde bize ayrılmış olan bölümümüzde yani Kasım Annelerinde yapılmasını istediğiniz değişiklik ve önerilerinizi buradan paylaşalım.Hepsini tek tek değerlendireceğiz.Mutlu paylaşımlar...opuyorumnanaktan

Sevgiler a.s.a.s.

Mesela 'şu bölümde farklı bir renk bu bölümde farklı bir renk yapılabiilr mi?', 'kullandığımız duygu ikonlarına her bölüme özel olan ikonlar da eklenebilir mi?' gibi.Ben örnek vermek istemedim çünkü sizin fikirleriniz olsun istedim.Benim bu örneklerimide değerlendirebiliriz tabi ama farklı şeyler gelmesi bölümümüz açısından iyi olur deyip açtım bu konuyu

Son düzenleme:
safişim aslında topiklerden bazıları devam gerktirmiyor..yeni gelenlere bilgi de vermiyor..örneğin.

5-10 mesajda kalan sadece kişnin kendisiyle ilgili olan konular silinebilir ..yer kaplamasın diye..

evet safişim ben söylemeden diloksum sölemiş bencede gereksiz olan topikler silnse çok iyi olur çok kalabalık oluyor zamanlar burası daha yakın zamanda 2010 kasım anneleri de gelecek daha da yoğun olacak her gelen merak ettiği konuda topik açıyor nasılsa

farklı renklendirme teklifin de güzel bence bir de gruplandırma yapılabilir mesela 2008 kasım annelerinin bütün topikleri bir grupta, 2009lar bir grupta olabilir her gurp farklı renklerle gösterilse süper olur olumunekankayizsmile

bencede 2008 kasım annelreri ayrı bir grup 2009 anneleri ayrı bir grup bölece birbirimizin mesalarına karışmaış oluruz isteyen yine girer bilgi alır geçmiş annelerden şimdi 2010larda gelicek yeni anneler merak edicek konu açıcak bizm yazışmalar arada kaynıyor aşağılara kayıyor

safişim aslında topiklerden bazıları devam gerktirmiyor..yeni gelenlere bilgi de vermiyor..örneğin.

5-10 mesajda kalan sadece kişnin kendisiyle ilgili olan konular silinebilir ..yer kaplamasın diye..

Canım konu silinmesi yapılmıyor ama senin dediğin türdeki konulara temizlik yapıyoruz zaten.İlk sayfada gördüğünüz kilitler onlar oluyor.Karışıklık olmaması adına kilitleniyor.Daha önce burada gereksiz yer kaplamasın diye başka yerlere taşınıyordu ama kazen taşımayın dedi.Sebepte bunların hepsi sizlerin hatıralarınız dedi.Bu durum sadece aylara göre paylaşım annelerde var.O yüzden silme yapılmadığı gibi taşıma da kalktı.Bir taraftan doğru buluyorum ama diğer taraftan da gereksiz çok fazla konu var ve yer kaplıyor diye düşünüyorum.Şimdilik durum böyle eğer değişiklik olursa yine sizlerle paylaşırım.
Güzel paylaşımın için teşekkür ederim Diloksum opuyorumnanaktan

evet safişim ben söylemeden diloksum sölemiş bencede gereksiz olan topikler silnse çok iyi olur çok kalabalık oluyor zamanlar burası daha yakın zamanda 2010 kasım anneleri de gelecek daha da yoğun olacak her gelen merak ettiği konuda topik açıyor nasılsa

farklı renklendirme teklifin de güzel bence bir de gruplandırma yapılabilir mesela 2008 kasım annelerinin bütün topikleri bir grupta, 2009lar bir grupta olabilir her gurp farklı renklerle gösterilse süper olur olumunekankayizsmile
canımcım farklı grup derken tam olarak neyi kastediyorsun?Bilyorsunuzki tüm aylar Aylara Göre Paylaşım Yapanlar başlığı altında toplanıyor.Her bir ay bir ana başlığı oluşturuyor.Misal Kasım Anneleri.Buna göre nasıl bir gruplaşma yapılabilir sizce?Yani her yılın her ayı için ayrı bir ana başlık olsun mu demek istiyorsunuz?

bencede 2008 kasım annelreri ayrı bir grup 2009 anneleri ayrı bir grup bölece birbirimizin mesalarına karışmaış oluruz isteyen yine girer bilgi alır geçmiş annelerden şimdi 2010larda gelicek yeni anneler merak edicek konu açıcak bizm yazışmalar arada kaynıyor aşağılara kayıyor
canım ben yeni gelenlerin var olan başlıkların aynısından açmasına izin vermeyeceğim.Eğer açan olursa da taşıyacağım.İnşallah tamamen bitirebilirsek temizliğimizi bir daha o kadar karışık bir hale gelmesine izin vermeyeceğim.İpin ucu kaçmış biraz burada.Çok fazla kişisel topik açılmış.Bence çoğunluğa hitap edebilen topikler açılmalı ki güncelliğini yitirmesin kaydirigubbakcemile5

yine de bunları yönetime ileticem opuyorumnanaktan

canımcım farklı grup derken tam olarak neyi kastediyorsun?Bilyorsunuzki tüm aylar Aylara Göre Paylaşım Yapanlar başlığı altında toplanıyor.Her bir ay bir ana başlığı oluşturuyor.Misal Kasım Anneleri.Buna göre nasıl bir gruplaşma yapılabilir sizce?Yani her yılın her ayı için ayrı bir ana başlık olsun mu demek istiyorsunuz?

canım mesela bilgisayarımıza yeni bir klasör açıyoruz masaüstüne o kasım annleri anabaşlığı olsun diyelim, içeride de bilgiler var 2008 kası anneleri, 2009 kasım annleri, 2008 ekim/kasım minikleri vs... ben diyorum ki bunlar da kendi içinde gruplansın sanki bir klasör gibi yani şimdi biz kasım annelerini tıklayınca bütün bu konular açılıyor ya bütün konular açılmasın sadece 2008 kasın anneleri-2009 kasım anneleri-2010 kasım annaleri falan gibi ana başlıklar olsun ben ne istiyorum 2008 kasım annelerini istiyorum tıkladım girince de orada da işte 2008 kasım annelerinin açtığı bütün topikler bulunsun, güncel konuşmalarımızın olduğu topik, foto albümlerimizin olduğu topik, doğum günlerimizin olduğu topik gibi vs...
2009 kasım annesi de oraya girdiğinde 2009 grubunun açtığı topikleri bulsun
ben merak edip bakmak istersem açıp girp bakayım 2009a yada onlar 2008e ama genelde krışıklık olmasın
inşallah anlatabilmişimdir opuyorumnanaktan

Tamam canım doğru anlamışım önerini ama o zaman çok fazla ana bölüm oluşur gibi.Ben bunu ileteyim canım opuyorumnanaktan

sevgili editörüm saphira ,öncelikle selam eder gözlerinden öperim ,benim maruzatım şu ;

her giriş yaptığımda nick ve şifre istiyor ,önceden yoktu yeni oldu ,diyelim kk açık ,10 dakika aktif olmadım dimi ,beni otomatik olarak atıyo ,tekrar giriş yapmam gerekiyo ;bu durumdan çok sıkıldım ,bir el at be hacı ..

birde takvim mevzusu var ; http ve png aralığını kopyalamama rağmen istenilen formatta değil diyor ,bunu da bi hallediver canikom ..

Canım senin o olayın hallolmadı mı?Ben onu iletmiştim biliyorsun daha önce.O zamanda bi daha ses çıkmayınca senden Elifle halletiniz diye düşündüm.Tekrar iletirim canım.Takvime gelince her siteninkini kabul etmiyor ondan olabilir mi?sadece lilipie ve ticker factory den kabul ediyor diye biliyorum.Sen başka siteden mi yapıyorsun acaba

Ayy nolu şu kilitli konular arka sayfalara taşıyın bari safişim yaaa.Valla daral geliyor sayfaya bakarken..

sevglı edıtorum saphısım
2008 kasım annelerı topıgının mısafıre kapatılmasını rıca edıyorum eger mumkunse
esımın aılesı sayılan dıs mıhraklar bu sıtede konustugumu ogrenmıs olabılırler ve ben bundan rahatsızlık duydum
her gun var olan bu mısafırlerın topıgımıze kayıtsız gırememesını rıca ederım
saygılar tesekkurler...

Ayy nolu şu kilitli konular arka sayfalara taşıyın bari safişim yaaa.Valla daral geliyor sayfaya bakarken..

bende tamamen silinebilir mi diycektim. cok kalabalik yapiyo.

sevglı edıtorum saphısım
2008 kasım annelerı topıgının mısafıre kapatılmasını rıca edıyorum eger mumkunse
esımın aılesı sayılan dıs mıhraklar bu sıtede konustugumu ogrenmıs olabılırler ve ben bundan rahatsızlık duydum
her gun var olan bu mısafırlerın topıgımıze kayıtsız gırememesını rıca ederım
saygılar tesekkurler...

iyi fikir ama o insanlar kayit olup yinede okuyamaz mi yazdiklarini?bilmiyorumkismile

Back
X