Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin az kalmış :) heyecan var mı? Biz de bitirdik sayılır çalışmaları. Yumurtlama dönemi bitti takvime göre. Hayırlısı bakalım :)Burayada geliyorum![]()
bizim calismalarimiz bitti :) adetimi bekliyorum bat 8 kasim. Rabbim bizleride kucaklarina saglikli hayirli bebisler versin insAllah
![]()
Cok heyecan yok acikcasi. Varsa var yoksa yok zaten napayim. Yoruldum artik. Verirse verir Rabbim ben elimden geleni yapmaya calistim gerisi takdir.Amiin az kalmış :) heyecan var mı? Biz de bitirdik sayılır çalışmaları. Yumurtlama dönemi bitti takvime göre. Hayırlısı bakalım :)
Kaçıncı denemeydi peki?Cok heyecan yok acikcasi. Varsa var yoksa yok zaten napayim. Yoruldum artik. Verirse verir Rabbim ben elimden geleni yapmaya calistim gerisi takdir.
Evleneli 7 ay oldu.hep istiyorduk 5. Ayda kimyasl gebelik yasadim .Kaçıncı denemeydi peki?
Bu gebe kalabildiğinin göstergesi. Ben onu bile yaşamadım hiç.Evleneli 7 ay oldu.hep istiyorduk 5. Ayda kimyasl gebelik yasadim .
Zaten benim ilk evliligimdende 2 dusugum var. Bunda hemen kalirim zannetim ama olmuyorBu gebe kalabildiğinin göstergesi. Ben onu bile yaşamadım hiç.
14 aydır evliyim. İlk bir iki ay eşim korundu sonra bıraktık. Ama hiç gebelik oluşmadıZaten benim ilk evliligimdende 2 dusugum var. Bunda hemen kalirim zannetim ama olmuyorsiz ne kadardir deniyorsunuz
İnsAllah cnm olur. Aslinda ben kimyasal gebeligi adet oldugum gun yasadim. Eger test yapmasamda ogrenemezdim. En azindan o bana bi umut oldu.14 aydır evliyim. İlk bir iki ay eşim korundu sonra bıraktık. Ama hiç gebelik oluşmadı
Aynen, demekki olabiliyor. Ama 2 düşüğüm var diyorsun sebebi belli mi?İnsAllah cnm olur. Aslinda ben kimyasal gebeligi adet oldugum gun yasadim. Eger test yapmasamda ogrenemezdim. En azindan o bana bi umut oldu.
Sadece genetik test yapildi ve normal cikti. Zaten ben dusuklerin sebebini biliyorumAynen, demekki olabiliyor. Ama 2 düşüğüm var diyorsun sebebi belli mi?
Selam canım benim de 14 inşallh bende olmam 7.ayımız istiyoruz çok hemde inş olur bu ay adetlerim düzenli hiç şaşmaz ilk üç ay dengesizleri şimdi tekrar 28 günde bir oluyorum bu ay yüzümüz gülsün inşallah yumurtlama günleri eğer geç erken döllenme olmadıysa değerlendirdik ama rabbim istesin nasip etsin bizeevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam![]()
Amiin hoşgeldin canımSelam canım benim de 14 inşallh bende olmam 7.ayımız istiyoruz çok hemde inş olur bu ay adetlerim düzenli hiç şaşmaz ilk üç ay dengesizleri şimdi tekrar 28 günde bir oluyorum bu ay yüzümüz gülsün inşallah yumurtlama günleri eğer geç erken döllenme olmadıysa değerlendirdik ama rabbim istesin nasip etsin bize![]()
Tşk ederim birlikte bekleyelim istedimAmiin hoşgeldin canım![]()
hemen ekliyorum hayırlısı inşallahBenide ekle ekim olmadı ama Kasımda inş olur bat 29 Kasım