Kasım ayı aşılama

Benimde aşılamam cuma yada haftaya olacak tabi yine iptal etmezse. Sizinde hayırlısı olsun şimdiden.

benimde ayın 5 inde oldu aşılamam dün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 1.93 çıktı ... sen yaptırdın mı tahlil ? Çok merak ettim

Bir daha yaptırmadım 19 unu bekleyeyim dedim . Ama bugün idrarımı yaptıktan sonra peçetede hafif pembelik vardı 😢 bu normal değil sanırım çok korkuyorum tutmayacak diye

İçini ferah tut. Hayırlısını iste. Belki şuan üzüldüğün çok kötü oldugunu düşündüğün şey senin için ilerleyen zamanlarda hayırdır bilemezsin. Tutmuştur inşallah ama stresin bu dönemde çok önemli kasma içini

İçini ferah tut. Hayırlısını iste. Belki şuan üzüldüğün çok kötü oldugunu düşündüğün şey senin için ilerleyen zamanlarda hayırdır bilemezsin. Tutmuştur inşallah ama stresin bu dönemde çok önemli kasma içini
[/
Biliyormusun ben artık kendimi avutmaktan hayırlısı böyleymiş demekten bıktım ... inanılmaz zor bir hayatım var . Ama en büyük zorluklardan biride “bebek “ sorunum çünkü ben anne olmak istiyorum . Ve artık olmayan herhangi birşey için hayırlısı böyleymiş demek bana kendimi avutmaktan başka birşey gibi gelmiyor . 😢 birşey ya bir İnsanın hayatında birşey de yolumda gitsin be

Şuan bende öyleyim işlerim iyi gitmiyor ve bide üstüne herkesin hiç yorulmadan sahip oldugu bebeği bile normal yolla sahil olamıyorum. Ama bu çaresizlik beni dibe çeker ve hayallerime hak ettiğim hayata kavuşamam. O yüzden umutlu ve hayallerim için olumlu düşünmeye çalışıyorum. Şuanki hayatımada şükrediyorum ki belki benden daha zor furumda olanlar vardır. Allah dermansız dert vermesin . Bizimde bebeğimiz olucak böyle düşün nolur

Çok sağol canim inşallah iptal olmaz yumurtan kaç olmuş ilk aşilamanmi

İlk aşılamam olacaktı iptal edildiğinde çok fazla gelişti 8 yumurta ve boyutlarıda büyüktü o nedenle iptal olmuştu.
13 Kasımda olmam gereken aşılamamı oldum çok şükür rabbime inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. Beklemekteyim bugün regl günüm ama sanki olacakmışım gibi :(

Hanımlar 18 kasımda aşılamam oldu ancak yumurtam çatlama dan aşılama oldu böyle yapanlar var mı

Hanımlar 18 kasımda aşılamam oldu ancak yumurtam çatlama dan aşılama oldu böyle yapanlar var mı
Ben de dün 2.aşılamamı oldum. Çatladı mı bilmiyorum. Ama normal belirtilerime göre çatladı. İlk aşılamada sanırım geç kaldık. Yumurta 2 gün önceden çatladı bence. Bunda erken yaptı diğerine göre. Bence çatlamasada bugün yarın çatlar. Hem ilişki öneriyorlar hem de spermler 3 gün yaşıyor. Yani stres yapma.

Ben de dün 2.aşılamamı oldum. Çatladı mı bilmiyorum. Ama normal belirtilerime göre çatladı. İlk aşılamada sanırım geç kaldık. Yumurta 2 gün önceden çatladı bence. Bunda erken yaptı diğerine göre. Bence çatlamasada bugün yarın çatlar. Hem ilişki öneriyorlar hem de spermler 3 gün yaşıyor. Yani stres yapma.
Öyle dedi doktorum bide 12 saat sonra çok şiddetli ağrı çektim doktora gittim çatlamışlardı ama içerdekiler ziyan olmamıştır inşallah 🤭

Back
X