Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Kızlar canlandırıyım grubu son durumuz nedir benim yarın iğnenin 10. Günü ve sol kasıgıa agrı cok giriyor 🫠
Aşılamanın yedıncı günü zaman geçmiyor göğüste belirti hiç yok o yüzden umudum kalmıyor.dün ara da batma hissi oldu o kadar .Bende 11.gun test yaparım

Aşılamanın yedıncı günü zaman geçmiyor göğüste belirti hiç yok o yüzden umudum kalmıyor.dün ara da batma hissi oldu o kadar .Bende 11.gun test yaparım
Gögüs hassasiyetim suan hala var ama çok abartılı değil dün kasık agrım vardı ama oda hafifledi şuanlık iyiyim kapaklı olanlar 10.gün yanı dünki testim açık olanlarda bugune ait 11.gün iğne etkisimi yoksa değilmi bilmiyorum anlam veremedim hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kolaylıkla versin herkese 🥹🫠

Eklentiler

• IMG_6518.webp
    IMG_6518.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6522.webp
    IMG_6522.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 15
Gögüs hassasiyetim suan hala var ama çok abartılı değil dün kasık agrım vardı ama oda hafifledi şuanlık iyiyim kapaklı olanlar 10.gün yanı dünki testim açık olanlarda bugune ait 11.gün iğne etkisimi yoksa değilmi bilmiyorum anlam veremedim hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kolaylıkla versin herkese 🥹🫠
Bende gördüm çizgiyi var bence hamilesin kan testi verıp belli olur .İgne etkisi değildir artık bize de haber ver

Bende gördüm çizgiyi var bence hamilesin kan testi verıp belli olur .İgne etkisi değildir artık bize de haber ver
Canım bugunki testlerim bu şekilde 12.gün bugun

Eklentiler

• IMG_6533.webp
    IMG_6533.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6532.webp
    IMG_6532.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6531.webp
    IMG_6531.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 14
Resmen ince çizgi görünüyor bence kan testi ver çıkar sonuc. Belirtileri var mıydı ne zaman ilk test yaptın
Bugun pazar birde bayram olunca öarşamba gününe randevu aldım inşallah birde 10.günden beri testlerim hep silil cıkıyor o şüphelendirdi iniallah test hatası değildir 🫠

İnşallah canım bize de haber et .Belirtin var mı peki
Kasıklarımda agrım hiç keslmedi ara ara yokladı hep birde gögüslerimde agrı var iştahım zirvede günde 6 ögün yemek yiyorum çatlatma iğnesinin etkisimi değilmi bilmiyorum ama ilk iğnede böyle olmamıştı

Kızlar merhaba benim de ikinci aşılamamın bugün birinci haftası kaç gün sonra kan testi yapim sizce ben biraz sabırsızım da 🤭

Back
X