Canım benim bat a 3 Aralık 5 gün var inşallah Allahim bizede nasip ederİnş kızlar sizde durumlar nasıl?
inş cnm pk bişey de kalmamış test yaptın mı hiçCanım benim bat a 3 Aralık 5 gün var inşallah Allahim bizede nasip eder
Sağlıkla gelsin annesi maşallahAmin amin kuzum vallahi varya Allah bu sevinci düşmanıma dahi yaşatsın
Senin değerin benden yüksek çıkar canımMrb cnm kan vermek için acile gittim cihaz bozukmuş pzt günü gelin dediler gelirken eve iki test aldım dün yaptığım teste daha belirgindir bu aldıklarım ise biri zaten bozuk çıktı diğerinde ise hayalet çizgi çıktı
Bence de cnm diğer hamileliğimde adete 3 gün kala 700 gibi bişey çıkmıstı hemsire ikiz olabilir demişti.Senin değerin benden yüksek çıkar canım
Ben açıkçası pek fazla kan verme taraftarı değilimBence de cnm diğer hamileliğimde adete 3 gün kala 700 gibi bişey çıkmıstı hemsire ikiz olabilir demişti.
Bugun dışında vermeyi düşünmüyor musunBen açıkçası pek fazla kan verme taraftarı değilim
Evet bende giremedim canımKızlar ben siteye öğlen 3 ten sonra giremedim sizde bu problemi yaşadınız mı
Canim benim gelen giden bisey yok beklmedeyimGünaydın Kızlarrrr,
Bugün BAT gelenler güzel haberleriniz var mı? :)
Bu arada bende hala gelen giden yok çok değişik durumlar içindeyimhamile değilim ama sanırım yumurtlamadım da iki bilinmeyenli denklem gibiyim
Bende beklemedeyim canim benimde bugunduBu gün adet günü olanlar kimler ben beklemedeyim
Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasib etsin canimIyi aksamlar kizlar bende ekim ayinda hamile.kaldim suan 7 haftaligimcik sukur
Sabah idrarıyla yapmadıgın için olabilirmi canmMrb cnm kan vermek için acile gittim cihaz bozukmuş pzt günü gelin dediler gelirken eve iki test aldım dün yaptığım teste daha belirgindir bu aldıklarım ise biri zaten bozuk çıktı diğerinde ise hayalet çizgi çıktı
Olabilir cnm fakat dün ki testi de ögleden sonra yapmıstın bugun ki yaptığım bir tanesi bozuk diğerinde de pozitif çıktı şükürSabah idrarıyla yapmadıgın için olabilirmi canm
Sagol canim benim sana da hayirli olsunRabbim sagsalim kucagimiza almayi nasib etsin canim
İnşallah sağlıkla ilerler canımOlabilir cnm fakat dün ki testi de ögleden sonra yapmıstın bugun ki yaptığım bir tanesi bozuk diğerinde de pozitif çıktı şükür
İnş cnm şimdi bozuk olana baktım onda da çıktı bakalım artık önemli olan saglıkla ilerlemesiİnşallah sağlıkla ilerler canım
Kızlar ben siteye öğlen 3 ten sonra giremedim sizde bu problemi yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?