• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim 32 ila 40 arasi olurdum yani bazen duzensiz normalde 14 kasim cumartesi olmam gerekiyodu bat yani ama ben emin olmak icin buraya 24 kasim yazdirmisdim canım ben gecen ay 19ekim abdeslendim ve 22 ekim iliskiye basladim iki qune bi iliski oldu yumurtlamami duzensiz oldugum icin bilemedim ki iki gune bi iliski oldu hic atlamadim ama nezaman yumurtladim nezaman kaldım bilemiyom canım
İki günde bir dediğiniz bir.dolu bir boş değil mi

Simdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif ama😢
Canim zaten adetle gebelik belirtileri aynidir ya oyuzden skma canini belki gec dollenme olmustr

Simdi sen diyince baktim hafif dolgunluk var dun adet olacakmişim gibi cok fazla agrim oldu rahmimde kasiklarimda adet olucam sandm hatta bugun sabaha ki ben adet olmadan agrimaz genelde adetin akşamina agrirdi boyle gogus hassasiyetim var bikac gundur bugun normal gebelik testik negatif ama😢
Test yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan

Ben Gaziantepliyim aa oyle bir doktor duymamistim yasam hastanesine gitmistimde sen nerdesin canim
Ben ankaradayim instadn takip ediyorum. Bı arkadaşım gitmişti. 8 yıldır bebek istiyorlardı ama çok sorun vardı. Kaç dr a gittiler sonuç alamadılar. En son Ramiz beye gittikten iki ay sonra hayırlı haber aldilar

Test yapmiycam bende 5-6 gun gecince direk kan icin gitcem test benim icin zaman kaybi hayal kirikligi ne biliym bana ders oldu gecen aydan
Aynısını bende düşünüyorum 4 günlük bir gecikme var pazar gününe kadar bekliyorum kasık ağrısı bel ağrısı ne oturuyorum ne kalkabiliyorum olurum diye hiç heves edemedim gecen aydan dolayi

Etki 14 gün sürebiliyor benim geçen ay 11. Gün pozitifti 16. Gün negatif oldu inş seninki dönmez en kısa zamanda tekrar çift çizgiyi görürsün
Korkuyorum düşük çıkar diye yarını mı bekli

Eklentiler

• 70F13684-3DF2-4FE8-8F86-C5FEBEBA1F34.webp
    70F13684-3DF2-4FE8-8F86-C5FEBEBA1F34.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 87
Back
X