- 8 Eylül 2020
- 601
- 623
- 53
- 36
Aaaa çok sevindim. İlk kan geldiği gün konuşmuştuk ve ben hamilesin demiştim. Çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla ilerlesinCok sukurrr hamilesin dedii haftaya keseye bakicakmisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa çok sevindim. İlk kan geldiği gün konuşmuştuk ve ben hamilesin demiştim. Çok çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla ilerlesinCok sukurrr hamilesin dedii haftaya keseye bakicakmisiz
Ekledim canım sende bahseder misin biraz kendi hikayenden :)
15-16gibi batti kan verdm bugun negatifGünümüz aynıydı sizinle 14 Kasım regl mi oldunuz :/
Arkadaşlar günaydın var mı güzel haberleriniz? :)
@ayavuz18
14.11.2020 @Bahara giderken
14.11.2020 @2ncimucize
14.11.2020
Gerçekten onca uğraşımıza değse bari.. Neyse 1. pik gününde denemiştim, ufak da olsa bi ümit bakalım.Offf bu eşler hep böyle benimkide hep yorgun![]()
Aminnn darısı sizlere olsun canımHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah![]()
Sağol canım ya Bel ağrım çok vardi sonra arasıra baş ağrısı baktım sırt ağrısı eklendi yok dedim bı test yaptircam bakalım akşama yada sabaha sonuç cikicak insaAllahaa geçmiş olsun canım. Hayırdır senin belirtilerin mi vardı?
ne güzel bi görüntü maşalla minnoşa![]()
![]()
Allah'a emanet ol canim dikkat et kendine sende dualardasinKizlar hamile olanlara kendimmiş gibi çook sevindim Allah sagsalim kucaginiza da almayi nasip etsinn inşallahhnegatif olanlara da diger ay sans diliyorum inşallah olur
ben bisure uzaklaşicam kendinize iyi bakin burasi cok guzel bi aile ortami gibiydi teşekkur ederm herkese dualarimdasiniz kendinize iyi bakin
![]()
Var silikde olsa belli hadi insallahCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Gözün aydın canım hadi gözün aydınSelamlarrr, kan verdim bugün. Sonuç 52.7 çıktı.![]()
kesesi erkeğe benziyor hadi hayırlısıArkadaşlar miniğim 4 hafta 3 günlükmüşallah isteyen herkesin gönlüne göre versin. Kasım 23 te inşallah kalbini de duyarız
![]()
Evet araştırmalarım sonucu öylekesesi erkeğe benziyor hadi hayırlısı
Canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah sende ilk sayfada bulunan sorulaırmızı cevaplar mısın :)Selamlarrr, kan verdim bugün. Sonuç 52.7 çıktı.![]()
Canım ekleyeyim beklenen ama olmadığın BAT ı söyle senide listeye ekleyeyim :)) Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.Beni de ekler misin ? Hamileyim çok şükür...
İnşallah negatif çıkar kuzum bizede haber ver mutlaka.Sağol canım ya Bel ağrım çok vardi sonra arasıra baş ağrısı baktım sırt ağrısı eklendi yok dedim bı test yaptircam bakalım akşama yada sabaha sonuç cikicak insaAllahdeğilimdir ağır değilim ama korona olacağıma değilde ben hamilelik beklerken bu belirtilerin korona olmasına üzülürüm
![]()
Tamam canım inşallah güzel sonuçlarını duyarız seninde :)newmoon10 canim pazartesi ya da salı günü tahlil yaptıracağım o vakte kadar listeden kaldırma beni olur mu 10.11di batim o vakte kadar gelirse de haberdar ederim
Canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah sende ilk sayfada bulunan sorulaırmızı cevaplar mısın :)
Canım ekleyeyim beklenen ama olmadığın BAT ı söyle senide listeye ekleyeyim :)) Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
İnşallah negatif çıkar kuzum bizede haber ver mutlaka.
Tamam canım inşallah güzel sonuçlarını duyarız seninde :
ne zaman adet olacaktın yani beklenen adet tarihi demek :)Bat ne ? Hamileligim sürpriz oldu .
6 kasım da adetbolmam gerekiyordu .Fakat 5 kasımda bi damla siyah kan lekesi .Akşam hiç kanama olmadı. Fakat kendimi adetliymis gibi hissediyordum.Ardindan lekelenme sonra doktora gittim hamileymişim.Eşim oligosperm ve varikosel tanısı konulduğu için bi senedir olmuyordu .Bize çok güzel bi sürpriz oldu..Elhamdülillah..Rabbim isteyen herkese nasip etsinne zaman adet olacaktın yani beklenen adet tarihi demek :)
Çok teşekkür ederim. Sizi de tebrik ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGözün aydın canım hadi gözün aydın![]()
TeşekkürlerCanım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah sende ilk sayfada bulunan sorulaırmızı cevaplar mısın :)
Canım ekleyeyim beklenen ama olmadığın BAT ı söyle senide listeye ekleyeyim :)) Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
İnşallah negatif çıkar kuzum bizede haber ver mutlaka.
Tamam canım inşallah güzel sonuçlarını duyarız seninde :)