• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 26-28 günde bir
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Doktor ile takip ettim. 12. Ya da 13. Gün çatladı.
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır.
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun?
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Yok. Ancak klomen ve duphaston kullandım.
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var😊🙏 13 gün sonra öğrendim.
7- İlk belirtilerin neydi? Sık idrara çıkmak dışında başka belirtim yok😊
Rabbim bekleyen herkesi en kısa zamanda sevindirsin inşallah

Evet araştırmalarım sonucu öyle 🤣 ama değişedebilir.
değişmez yada değişmesini mi istiyorsun 😄 benim kese daha çok kücüktü kız mı erkek mi bilemedim kızım da belli idi yuvarlak ama bunda eciş bücüş çözemedim 😂 süpriz olacsk sanırım. eşimde kızım olscks yine diyor ama hayırlısı. kocama kalsa 3 tane kızı olsun dolaşsın etrafında. herald e bizim herif te var bir kız sevgisi çok 😂😂

Kızlar sat 20 ekimdi yumurtlamayı 2 Kasım'da gördüm ovu testi bugün böyle çıktı neden olur sizce tekrar mi yumurtluyorum yardım edin acill
IMG_20201114_173830.webp

Sizce pik olmak üzeremi yarin fln olur mu acaba ne zaman iliski olmali hergun olursa sans dusuyormus sanirim

değişmez yada değişmesini mi istiyorsun 😄 benim kese daha çok kücüktü kız mı erkek mi bilemedim kızım da belli idi yuvarlak ama bunda eciş bücüş çözemedim 😂 süpriz olacsk sanırım. eşimde kızım olscks yine diyor ama hayırlısı. kocama kalsa 3 tane kızı olsun dolaşsın etrafında. herald e bizim herif te var bir kız sevgisi çok 😂😂
Benim için kız erkek farketmiyor ❤️ Ama eşimde kız seviyor. Herhalde babaya daha düşkün oluyorlar ondan 🤣

2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Doktor ile takip ettim. 12. Ya da 13. Gün çatladı.
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var😊🙏 13 gün sonra öğrendim.
Hayırlı olsun Saglikla alin kucağınıza insallah 13.günden önce test yapmismiydiniz acaba yoksa direk yumurtlamadan sonra 13 gün yapip mi ogrendiniz

Hayırlı olsun 😊 Bende de birkaç gündür sık idrara çıkma var bide kasıkta hafif batmalar. Bir bardak su içiyorum hemen wc gidiyorum sürekli böyle. Umutlandım şimdi okuyunca belirtileri. Daha sekiz gün var bat a hayırlısı olsun bakalım. 🤗

Kızlar Merhaba,

Yarın nete giremeyeceğim için bugünden yarının BAT larını sorayım istedim. :) İnşallah sizlerinde güzel haberleri vardır her gün güzel haberler almaya alıştık hadi bize mutlu haberler verin. :)

D Dfs

15.11.2020

H Hafize2511

15.11.2020

H havvatskn

15.11.2020

sunnygirlll sunnygirlll

15.11.2020

gunesdogacakk gunesdogacakk

15.11.2020

I ifakattt

15.11.2020

S Seda yener

15.11.2020

Kızlar Merhaba,

Yarın nete giremeyeceğim için bugünden yarının BAT larını sorayım istedim. :) İnşallah sizlerinde güzel haberleri vardır her gün güzel haberler almaya alıştık hadi bize mutlu haberler verin. :)

D Dfs

15.11.2020

H Hafize2511

15.11.2020

H havvatskn

15.11.2020

sunnygirlll sunnygirlll

15.11.2020

gunesdogacakk gunesdogacakk

15.11.2020

I ifakattt

15.11.2020

S Seda yener

15.11.2020
Ben 3 gün önce kan baktırdım negatif çıktı ama umudum bitmedi belki geç döllenmedir diye düşünüyorum adet ağırım sancım yok şuan sadece bol akıntım var 🙏

Back
X