• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 4DBA7B02-98FF-440C-9761-FB03C1EC0FE1.webp
    4DBA7B02-98FF-440C-9761-FB03C1EC0FE1.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 42
Gebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi yenilemeniz lazim bat ne zamandı yumurtlamamıştı tespit etmismiydiniz
Gebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi yenilemeniz lazim bat ne zamandı yumurtlamamıştı tespit etmismiydiniz
reglime 3 gun var 28 gunde bir regl oluyorum daha dunden bu yana test yaptim kaset testim cok silik çıkıyordu birde days comfort markali test yaptim silik cikti gribim ilac kullanip kullanmamakta kararsiz kaldigim icin test yaptim canim yumurtlama tarihimi hesapladim internetten 14. gününu degerlendirdik

Insallah vardir en guzelini yaparsin ben adete 2 gun kala ogrendim duramadim test yapdim simdi kalp atimini duymak icin 10gun beklicem erken ogrenmekde sitres biyandan gec ogren daha iyi bekle canim 😘
Lutfeen duani eksik et me saglikla sihhatle inseALLAH vardir napayim gecen ay erkende ogrenmedim 2 gun geciyordu fakat kinyasal oldu

Kızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?

Kızlar bugün kan testine gittim. Prolaktin bi tık yüksek dedi doktor. Catlamayan yumurtalarim varmış bi de. Doktor eşimden de spermiyogram istedi? İstanbul'da nerde yaptırsak? Bi yerde 300tl istediler. Her yerde bu kadar pahalı mı acaba?
Biz bursada özel bi hastanede spermiyograma 350 tl vermiştik. Ama bence hiç gerek yok o kadar para vermeye. İkinci tahlilimizide devlet hastanesinde verdik. 2 saate sonuç çıktı. Bence spermiyogram testi yapan devlet hastanesi üroloji doktorundan randevu alın gidin. Sadece bu testi isteseniz bile yapıyorlar.

Özel Pendik yüzyıl hastanesinde 3 ay önce 160tl ye yaptırmıştık arayıp bi fiyat alabilirsin istersen fikir olsun

Özel Pendik yüzyıl hastanesinde 3 ay önce 160tl ye yaptırmıştık arayıp bi fiyat alabilirsin istersen fikir olsun
İstanbul anadolu yakasında zeynep kamil ve FSM hastahanesinde yapılıyor ama covid sebebiyle pandemi sürecinde fsm yapmıyormuş, zeynep kamilde de çok beklemek gerekiyormuş biz randevu almak istedik 2 ay sonraya verebilecklerini söylemişlerdi.

Hayırlı olsun demeliyim bence 😍 tedavi sürecin neydi sadece çaglama iğnesi mi ilk ayınmıydı bat nezaman rabbim inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder kandada değerlerin artar güzel bir hamilelik geçirirsin canım
İnşallah canım ya 3.tedavim sadece çatlatma iğnesi

Back
X