- 6 Kasım 2021
- 127
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
Kasım ayı transfer olacaklar burda mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBen varım. Kasım sonu gibi olur transferim. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Evet ya bide şu adet bekleme olayı yok mu. Çok zor ve çok heyecanlı bi süreç. Sizin ilk mi?İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızzorlu bir süreç yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik benim bi kaç gün sonra
![]()
Ben 4 kasımda oldum beklemedeyimKasım ayı transfer olacaklar burda mı![]()
Dün oldum. BeklemedeyimKasım ayı transfer olacaklar burda mı![]()
Evet ilk olacak bakalım hayırlısıylaEvet ya bide şu adet bekleme olayı yok mu. Çok zor ve çok heyecanlı bi süreç. Sizin ilk mi?
Hayırlısı olsun heyecanlı bir süreç inş güzel haberler alırsınızBen 4 kasımda oldum beklemedeyim![]()
İlk defa duyuyorum niçinmiş kiHayırlısı olsun heyecanlı bir süreç inş güzel haberler alırsınızkasılma serumu diye bişey varmış siz oldunuz mu
![]()
Transfer aşamasında rahimda kasılma olursa yapıyorlarmış çok kafa karışıklığı herkes farklı bişey söylüyorİlk defa duyuyorum niçinmiş ki
Hadi bakalım hayırlısı yüzümüz gülsünOlduk bekliyiz![]()
Amin inşallahBen de varım kızlar, hepimiz hayırlı, güzel sonuçlar alırız inşallah![]()
Hayırlısı olsunDün oldum. Beklemedeyim![]()
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun![]()
Ben kullanıyorum çok mide bulantısı yapıyorMerhabalar, benim transferim de perşembe günü yapılacak, ilk deneme, çok heyecanlıyım. Estrofem , progestan falan kullanmaya başlayan var mı acaba?
Bende Kasım sonu insallahKasım ayı transfer olacaklar burda mı![]()
Hayırlısı olsunBende Kasım sonu insallah