- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana vermedi ben kendim kullandım canım bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydiyumiti 1 hafta oldu dimi varmı bi belirtin bende catlatma ipmesi oldum bugun yarın 5 de aşıla olcam inş olur progeston verdi doktor sanada verdimi
İdrar mı yaptın ama daha erken 1 hafta oldu cnm bekle biraz adet zamanın ne zamankiBana vermedi ben kendim kullandım canım bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
11 gün var canım daha ana ne bilim beklerken zaman geçmiyor sankiİdrar mı yaptın ama daha erken 1 hafta oldu cnm bekle biraz adet zamanın ne zamanki
canımm buralardayım etiketledinde gördüm yoksa genelde görmüyorum sade dua topiklerine giriyorum bu topikte kimse kalmadı genelde kasımda aşılama yaptıranlar giriyordu tutan tuttu tutmayan tutmadı daıldılar belkide aralık yada ocakta aşılama olanlar topiği varsa ordadır arkadaşlar ben ilk girdiğimde ekim topiği vardı sonra kasım şimdide dualara sardım beklemedeyim bazen diyorum bide bu ay hamile kalsamda kurtulsam şu histereskopiden felan ayın onuna doğru adet olucam altıncı yedinci gün histereskopiyle polip alıcaklar öyle işte bu ay dinlenmedeyim yarın aşilaman varmış şimdi okudum ALLAH yar yardımcın olsun canım gayet rahat ol kendini sıkma çok kolay sanki smir testi alıyorlar gibi hissedeceksin okadar mümkün olduğu kadar sakin ol heyecan yapma benim dualarım seninle sende bol bol ayetel kürsi oku hayırlı uğurlu olsun inşallah
canım çok erken yaptığın test en az oniki gün on beş on altı günde net belli olur sen on beş gündem bir mi adet oluyorsun ki yedi günde belli olsun çok erken moralini yüksek tut bol du et yaradanın haznesinde bol illaki hakkında hayırlıysa verecekBana vermedi ben kendim kullandım canım bugün erken gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden negatif çıktı umitlerim soldu ya olsa çıkmaz miydi
İnş cnm ya ama eşim cok az örnek verdi kapda az bişi vardı o bile yeterlimi olcak bakalım ya 5 belli olır aşılama yapılırcanımm buralardayım etiketledinde gördüm yoksa genelde görmüyorum sade dua topiklerine giriyorum bu topikte kimse kalmadı genelde kasımda aşılama yaptıranlar giriyordu tutan tuttu tutmayan tutmadı daıldılar belkide aralık yada ocakta aşılama olanlar topiği varsa ordadır arkadaşlar ben ilk girdiğimde ekim topiği vardı sonra kasım şimdide dualara sardım beklemedeyim bazen diyorum bide bu ay hamile kalsamda kurtulsam şu histereskopiden felan ayın onuna doğru adet olucam altıncı yedinci gün histereskopiyle polip alıcaklar öyle işte bu ay dinlenmedeyim yarın aşilaman varmış şimdi okudum ALLAH yar yardımcın olsun canım gayet rahat ol kendini sıkma çok kolay sanki smir testi alıyorlar gibi hissedeceksin okadar mümkün olduğu kadar sakin ol heyecan yapma benim dualarım seninle sende bol bol ayetel kürsi oku hayırlı uğurlu olsun inşallah
yapılır canım yeterli olmasaydı söylerlerdi yıkama işleminde sayım yapıyorlar nekadar hareketli ne kadar hareketsiz bakıyorlar yüzde yirminin altındaysa yapmıyorlar kafanı takma relaks ol hayırlısı olsun inşallahİnş cnm ya ama eşim cok az örnek verdi kapda az bişi vardı o bile yeterlimi olcak bakalım ya 5 belli olır aşılama yapılır
Hayırlısı olsun inşallah sizin için ben de ikinci aşılamamı oldum sizden bir gün sonra Çarşamba günü. Nasıl geçiyor sizin için günler merak ettim günlerimiz çok yakın olduğu için :)Salı aşılama yaptirdim bekliyorum beklemek çok zor
Herşey aynı hiç bir değişiklik belirti yok sizinHayırlısı olsun inşallah sizin için ben de ikinci aşılamamı oldum sizden bir gün sonra Çarşamba günü. Nasıl geçiyor sizin için günler merak ettim günlerimiz çok yakın olduğu için :)
merhaba canm aşılama ile mi hamile kaldın?Kızlar ekimde planlıyorduk ama kurban bayramı araya girince adeti bekleme vs derken benim aşılama günüm kasım ayına denk geliyor. Dr muayenemi oldum. Gonal f kullanmaya başladım. Cuma günüde muayene için drdan gün aldım. Bakalım kısmetse bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. 3 yıldan fazla evliliklerde rapor çıkartılarak ilaçları alabiliyormuşuz sanırım. Ben bu konuyu pek bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Ben özel sgk anlaşması olan bir üniversite hastanesine gidiyorum. Rapor alabilmek için ne yapmam gerekiyor?
Evet canımmerhaba canm aşılama ile mi hamile kaldın?
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. bizde sebepsiz infertilite var aşılama mı tüp bebek mi kafam karmakarışık. inşallah ocakta işten izin alıp aşılamaya kayseri acıbademde Turgut bey ile başlayacağım. bu arada aşılamadan sonra neler yaptım ? namaz kılabildin mi? duş olayı ilişki falan nasıl oldu?Evet canım
Amin inş. Teşekkür ederim. Darısı size olsun. Eğer herhangi bir probleminiz yoksa ve yaşınızda çok fazla değilse aşılamayla başlamanızı tavsiye ederim. Zaten dr muayenenizde drunuz da sizi yönlendirecektir. Benim dr bende tüp bebek önermedi. Benim problemim pkoydu. Şükürler olsun ilk aşılamamda hamile kaldım. Aşılama sonrası duş alabilirsin dedi dr ama ben alamadım çünkü o gün akşamında tekrar çalışmamızı istedi ve inanılmaz bir yorgunluk oldu bende yatıp dinlendim bütün gün. Ama alıla öncesinde namazlarımı kıldım dualarımı yaptım abdestli bir şekilde gitti bastaneye. Aşılama sonrası bol bol dinlen temizlik vs yapma inş tutar. Hakknda hayırlısıhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. bizde sebepsiz infertilite var aşılama mı tüp bebek mi kafam karmakarışık. inşallah ocakta işten izin alıp aşılamaya kayseri acıbademde Turgut bey ile başlayacağım. bu arada aşılamadan sonra neler yaptım ? namaz kılabildin mi? duş olayı ilişki falan nasıl oldu?
yaşım 28 canm benm inşallah benim de tutar. dua et bana da olur mu? senin adına cok sevindim. rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)Amin inş. Teşekkür ederim. Darısı size olsun. Eğer herhangi bir probleminiz yoksa ve yaşınızda çok fazla değilse aşılamayla başlamanızı tavsiye ederim. Zaten dr muayenenizde drunuz da sizi yönlendirecektir. Benim dr bende tüp bebek önermedi. Benim problemim pkoydu. Şükürler olsun ilk aşılamamda hamile kaldım. Aşılama sonrası duş alabilirsin dedi dr ama ben alamadım çünkü o gün akşamında tekrar çalışmamızı istedi ve inanılmaz bir yorgunluk oldu bende yatıp dinlendim bütün gün. Ama alıla öncesinde namazlarımı kıldım dualarımı yaptım abdestli bir şekilde gitti bastaneye. Aşılama sonrası bol bol dinlen temizlik vs yapma inş tutar. Hakknda hayırlısı
Amin inşallah dualarım seninle ve tüm isteyenlerle Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşyaşım 28 canm benm inşallah benim de tutar. dua et bana da olur mu? senin adına cok sevindim. rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)