- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
inşallah rabbim isteyen herkese versin hazinesi çok büyük... sen nerdesin bu arada aşılamayı nerde yaptırdın?Amin inşallah dualarım seninle ve tüm isteyenlerle Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah rabbim isteyen herkese versin hazinesi çok büyük... sen nerdesin bu arada aşılamayı nerde yaptırdın?Amin inşallah dualarım seninle ve tüm isteyenlerle Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inş
Ben ikinci aşılamamın sonucunu bekliyorum. İlk aşılamamda çok heyecanlı çok gergindim buna rağmen çok rahat oldu fakat ikinci de çok rahat sakin olmama rağmen Canım yandı biraz zor oldu. Diyeceğim şu ki kişiden kişiye değişebileceği gibi aynı kişide bile farkedebiliyor. O yüzden siz aslında rahat olmalısınız. Hem aşılama Sırasında hem de sonrasındaki süreç için bu şart. Ki tüp bebek bile yaptırsanız aşılamaya göre daha zor bir süreç rahat olmaya bakın. İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla versin.Merhaba arkadaşlar,
Bugün biraz moralim kötü kafam karışık size sormak istiyorum.
14 aydır olmuyor ilk kez Klomen demedik olmadı, acaba Klomene devam etsek oyalanmış mı oluruz?
Ben muayene sırasında çok kasılıyorum doktorum çok kibar ama ben resmen acı çektim küçük bi aletle bile, doktoruma direk aşılama yapsak dedim. Oda muayene de bile zorlandınız bence direk tüp tedavisi olun dedi, sizce ne yapayım aşılama yaparken normal muayene gibi mi?
Sonuc ne oldu canim insallah pozitiftirBen ikinci aşılamamın sonucunu bekliyorum. İlk aşılamamda heyecanlı çok gergindim buna rağmen çok rahat oldu fakat ikinci de çok rahat sakin olmama rağmen Canım yandı biraz zor oldu. Diyeceğim şu ki kişiden kişiye değişebileceği gibi aynı kişide bile farkedebiliyor. O yüzden siz aslında rahat olmalısınız. Hem aşılama Sırasında hem de sonrasındaki süreç için bu şart. Ki tüp bebek bile yaptırsanız aşılamaya göre daha zor bir süreç rahat olmaya bakın. İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla versin.
Maalesef olması canım negatifle sonuçlandı ve 15 gün bile oldu. Beklemedeyim şuan. Sen ne yaptın ?Sonuc ne oldu canim insallah pozitiftir
Bence psikolojiye gore degisiyor iik yaptrdigimda bilmedigimden dolayi kendimi sıktım canm yandi ama ikincide bilincli oldgmdan rahat biraktm ve canm hic yanmadiMerhaba arkadaşlar,
Bugün biraz moralim kötü kafam karışık size sormak istiyorum.
14 aydır olmuyor ilk kez Klomen demedik olmadı, acaba Klomene devam etsek oyalanmış mı oluruz?
Ben muayene sırasında çok kasılıyorum doktorum çok kibar ama ben resmen acı çektim küçük bi aletle bile, doktoruma direk aşılama yapsak dedim. Oda muayene de bile zorlandınız bence direk tüp tedavisi olun dedi, sizce ne yapayım aşılama yaparken normal muayene gibi mi?
Benimde ilk olmadi canim emin sans daha yuksek dediler cesaret edemedim ama sonuclara bakilinca pek degismiyor galiba asilama pek ise yaramiyor sankiMaalesef olması canım negatifle sonuçlandı ve 15 gün bile oldu. Beklemedeyim şuan. Sen ne yaptın ?
Aslında aşılamanın normal ilişkiden çok çok farkı yok ama maliyeti az diye insan denemek istiyor. Sizin sorununuz var mıydı canım. Bize sebepsiz diyor doktor ama ben önümüzdeki ay doktoru değiştiriyorum artık.Benimde ilk olmadi canim emin sans daha yuksek dediler cesaret edemedim ama sonuclara bakilinca pek degismiyor galiba asilama pek ise yaramiyor sanki
Olsa da bu konunun tarihi geçti diye düşünüyorum :) benim de tutmamisti zaten sonrasında tüp bebek denemem de tutmadıGuzel haber verecek yok mi daha
Hayırlı olsun canım. Allah tamanına erdirsin inşSukurler olsun hamileyimmmmmmm Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim canım gozunaydin : ))Sukurler olsun hamileyimmmmmmm Allah isteyen herkese nasip etsin
gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin biz seninle kasımda peş peşe aşılama yaptırmıştık ayrıca aynı dua topiğindede buluştuk şimdide peş peşeyiz bende cumartesi yaptım test pozitif ama hcg değerim çok düşük 43 daha çok yeni dediler hastanede yarın tekrar kan vercem bakalım üç günde ne oldu senin normalmi oldu aşı yada tüpmü benim bu üçüncü aşılamam aşılamanın bu gün 18 . günü ocakta polip aldılar histereskopi ameliyatıyla sonuç nolacak bakalım tekrar hayırlı uğurlu olsun canımSukurler olsun hamileyimmmmmmm Allah isteyen herkese nasip etsin
kız duanı nereye yazdın dua topiğimiz burasımıÇok sevindim canım gozunaydin : ))
Allah cc. Hayırlı sağlıklı eylesin kucağında göstersin ve bize de nasip etsin Amin
Cumartesi pazar dualarımı okudum
@SEMA GUZEL :)![]()
Aaaa şaşırdım demek ki K kartanem2 : )))kız duanı nereye yazdın dua topiğimiz burasımıgerçi etiketlemişin ya sema görmüştür muhtemelen
![]()
muhtemelen görmedi gördüğünde düzeltme yapar veya listenin sonuna ekler eğer sonda kalmayım dersen benimle yer değişebilirsin tatlım zateniki haftada dönüyo listeAaaa şaşırdım demek ki K kartanem2 : )))
Ümit ediyorum ki görmüştür ama galiba yeni listeden beni çıkarmış @SEMA GUZEL![]()
Ekledi çok şükür ama evet sondayim anlayışın için çok teşekkür ederim canım Benim Allah razi olsun ama olsun sağlık olsun bunda da vardır bi Hayır İnşaAllah :)muhtemelen görmedi gördüğünde düzeltme yapar veya listenin sonuna ekler eğer sonda kalmayım dersen benimle yer değişebilirsin tatlım zateniki haftada dönüyo liste![]()
Canım hani hastane de ve hangi doktorda yaptirmistin asilamayi hayırlı olsun bu arada doğdu sanırım bebeğin sağlıcakla buyur insHayırlı olsun canım. Allah tamanına erdirsin inş