KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Canım seni çok iyi anlıyorum:2:
insan mutfaktan soğuyo ya bi dönem su bile içemiyodum ya çoooook zor. balık ve ete karşı bende de aynı tiksinme var. zorla yemeye çalışıyorum bu ara...hiç ama hiç böyle olucağını düşünmemiştim.ben de tutuyorum günlük tarzı bişi ya evet ilerde inşallah büyüdüğünde ne güzel olur yani benim elimde böyle bi defter olsaydı çok sevinirdim heralde. ben de arada yazıyorum.bu arada karnın belli oldu mu canım ya? benim hafif bi şişkinlik var ama bilmeyen biri anlamıyor acaba normal mi yani artık 4 aylık olduuu:55::31:

Ya benim karnım hamile olmadan şişmişti:)Herkes hamileyim zannediyodu.Biraz karnım çıktı.ama midem böyle top gibi.Dediğin gibi dışardan pek anlaşılmıyor.Gerçi iş yerindekiler anlamışlar.Ben sadece yakın arkadaşlarıma söylemiştim.Ama çıksın istiyorum bi an önce yaa hamile kıyafetleri giyinmek istiyorum.Ya da otobüste yer versinler istiyorum yaa.Görsünler diye açıyorum karnımı kimse anlamıyo.Fenalaşıyorum bazen.Nefes alamıyorum kimse anlamıyooorrr.Sen hareketlerini hissetmeye başladın mı seninde galiba 15.haftan falan dimi benim 17. haftadayım.Bugün doktara gidicem.Görücem oğluşumu.Gerçi tam kesin değil demişti doktor.Bugün tamamiyle belli olucak cinsiyeti.Ben erkek hırkası ördüm bile oğluma.Yeni bir yelekte başladım yine erkek yeleği.Oyyyyy yerim ben onlarıııı.Şimdiden çok seviyorum onu.Allah herkese nasip etsin.İsteyen herkese.Bekleyen herkese bi an önce versin..Amin.

ya evet erken gidince görünmüyo ama beklemek de sıkıcı oluyo sabırsızlanıyo insan.. ben de 5 haftalıkken gittim vajinalde kese zar zor göründü..doktor da diyo ki erken gelmişsin eeeeeeee o kadar bekledik bebişi artık kan testinden sonra durabildim mi sormuyo hiç:9:1 hafta sonra tekrar çağırdı gittim. pıt pıtlar için. sonrası zaten bulantılarla nasıııııl geçiyorr:14: hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim görürsün pıtırını:16:

Ablam sağolsun hastanede memur o herşeyimi hallediyo,randevumu da almış salı gününe,ama vajinal muayene zarar vermez mi?Gerçi geçen hafta muayene oldum ama ne bileyim..Bakalım umarım görürüm bu hafta pıt pıtları..:))

Senin şimdi ne kadar oldu minik?

Ya benim karnım hamile olmadan şişmişti:)Herkes hamileyim zannediyodu.Biraz karnım çıktı.ama midem böyle top gibi.Dediğin gibi dışardan pek anlaşılmıyor.Gerçi iş yerindekiler anlamışlar.Ben sadece yakın arkadaşlarıma söylemiştim.Ama çıksın istiyorum bi an önce yaa hamile kıyafetleri giyinmek istiyorum.Ya da otobüste yer versinler istiyorum yaa.Görsünler diye açıyorum karnımı kimse anlamıyo.Fenalaşıyorum bazen.Nefes alamıyorum kimse anlamıyooorrr.Sen hareketlerini hissetmeye başladın mı seninde galiba 15.haftan falan dimi benim 17. haftadayım.Bugün doktara gidicem.Görücem oğluşumu.Gerçi tam kesin değil demişti doktor.Bugün tamamiyle belli olucak cinsiyeti.Ben erkek hırkası ördüm bile oğluma.Yeni bir yelekte başladım yine erkek yeleği.Oyyyyy yerim ben onlarıııı.Şimdiden çok seviyorum onu.Allah herkese nasip etsin.İsteyen herkese.Bekleyen herkese bi an önce versin..Amin.

:1: aslında galiba kış olduğu için biraz da kalın giyinince pek belli olmuyo:9:
benim yarın 16. hafta biticek inşallah yani yarın tam 4 aylık olucak minikim 17. haftaya başlıcaz. bana da geçen muayenede % 80 kız ama yine hazırlık yapma dedi tabi hata payı olabiliyor. salı günü randevumuz var bakalım kesinleşir umarım benim de kesin olmadan elim hiç bişeye gitmiyo inan arkadaşlarım daha hevesli bişiler alıp geliolar ben daha ooo...ben de geçen sefer kabullendim hamile olduğumu çünkü kıpır kıpır görünce insan bi bağlanıyo yani garip:46:

Ablam sağolsun hastanede memur o herşeyimi hallediyo,randevumu da almış salı gününe,ama vajinal muayene zarar vermez mi?Gerçi geçen hafta muayene oldum ama ne bileyim..Bakalım umarım görürüm bu hafta pıt pıtları..:))

Senin şimdi ne kadar oldu minik?

şanslısın:) ya aslında ben de zarar veriri mi diye düşünüyodum ama doktor kesinlikle bişey olmaz ama gelmişken emin oluruz bakalım istersen ama yine de karar senin dedi eee ben öyle sabırsızdımki küçücük bi kese de olsa hemen görmek istedim:52: ama öyle zarar vercek gibi de bişi diilmiş yani bence. Allaha emanetiz ne diim, doktoruma güvendim ben de . inşallah duyarsın tabiki:46: benim yarın 16. hafta bitiyor inşallah canım artık darısı başına:16:

Kızlar benim cinsiyeti tam kesin belli oldu.Erkekmiş.Neyseki ördüklerim boşuna gitmedi:6:Ayy ama yaa sinir olduğum bi durum var ablam hamile benden 3 ay büyük ve şimdi de gıcık eltim hamile.Kazayla olmuşmuş.Çok sinir oldum artık şimdiden başlar ben bunu yiyorum sen yiyo musun?Ben çocuğuma bunu veriyorum sen vermiyosun.Bi de onun ikinci çok akıl vermeyi sever.Hatta bazen benim ona gösterdiğim şeyi gelir bana anlatır sanki kendisi daha önceden biliyormuş gibi.Mesala kuru patlıcan hayatında yememişken ilk ben yaptım bende yemişken sonra gelip bana kuru patlıcan dolması tarifi veren biri :47:gıcık oldum yaa :19:

heyyyyyyyyyy özledim ben topiğimi yaa:(( nasılsınız??????? çalışmaya devam eden varmı;?:49::49:

Merhaba kızlar, umarım keyfiniz ve sağlığınız yerindedir...

ben iyi olmaya çalışıyorum, bu pazartesi 6+6 da doktor randevumuz vardı, bebişi kalp atışını göreceğiz diye büyük bi heyecanla gittik...ama doktor alttan kurcalamalar sonucunda keseyi buldu ama embriyo göremiyorum henüz dedi...:53: bende dedim benim 3-4 gün sonra oluyo bazı aylar yumurtlamam diye...oda geç döllenme olarak düşünelim şu an ama haftaya kesin görmemiz lazım dedi...bi de içerde kanama gözüküyomuş...dışarı bi kanamam yok ama kahverengi akıntım oluyo arasıra o da içerdeki eski kanamaları gösteriyomuş, ama bi pedi dolduracak kadar olmadığı sürece panik olma dedi...

böyle elim kolum bağlı bekliyoum:31::31: haftaya pazartesi çağırdı ama ben haftaya cuma gideceğim ne olur ne olmaz diye... Rabbim hayırlısını versin artık :97:

Canım benim sakın canını sıkma benim 4 ay kananamam oldu benimde ilk aylarda kahverengi akıntım oluyodu çok şükür geçti.Hiççç canını sıkma.Yemene dikkat et çok su iç bol bol.İnşallah toparlanırsın.Bu arada bebek kalp atışını görmemeniz çok normal daha çok küçük çünkü.Benimde ilk başta çok küçüktü görünmüyodu bile.O yüzden canını sıkma.Kendine iyi bakkkk..Taze gebişş seni:49:

Canım benim sakın canını sıkma benim 4 ay kananamam oldu benimde ilk aylarda kahverengi akıntım oluyodu çok şükür geçti.Hiççç canını sıkma.Yemene dikkat et çok su iç bol bol.İnşallah toparlanırsın.Bu arada bebek kalp atışını görmemeniz çok normal daha çok küçük çünkü.Benimde ilk başta çok küçüktü görünmüyodu bile.O yüzden canını sıkma.Kendine iyi bakkkk..Taze gebişş seni:49:

çok sağol cnm yaa, takmamaya çalışıyorum ama dün akşamdan beri bildiğin regl ağrısı gibi kramplarım oluyo, kanama çok yok, arada kahverengi gibi leke gibi oluyo ama kramplarda başlayınca herşeye hazırladım kendimi:17: pztsi gidiceceğim doktora bakalam Rabbim ne verirse hayırlısını verir sonuçta, elden bişi gelmio başka bekliom

sen nasısınnn???

çok sağol cnm yaa, takmamaya çalışıyorum ama dün akşamdan beri bildiğin regl ağrısı gibi kramplarım oluyo, kanama çok yok, arada kahverengi gibi leke gibi oluyo ama kramplarda başlayınca herşeye hazırladım kendimi:17: pztsi gidiceceğim doktora bakalam Rabbim ne verirse hayırlısını verir sonuçta, elden bişi gelmio başka bekliom

sen nasısınnn???

Bende iyiyim.Biraz kilo aldım her gören dobiş diyo.Moralim bi tek ona bozuldu.Ama napiim vitaminler peynirler sütler yumurtalar.Normalde yiyemediğim herşeyi zorla yiyorum sırf çocuğa gitsin diye.hem yumurta hem süt hem yoğurt hem peyniri aynı anda bi gün içinde tüketiyorum normal yani kilo almam.Ama herkes diyo böyle gidersen doğuma kadar baya şişersin falan ekmek yeme demeye başladılar yaaaaaaaaaaa:(:(:(:(:5:

Bende iyiyim.Biraz kilo aldım her gören dobiş diyo.Moralim bi tek ona bozuldu.Ama napiim vitaminler peynirler sütler yumurtalar.Normalde yiyemediğim herşeyi zorla yiyorum sırf çocuğa gitsin diye.hem yumurta hem süt hem yoğurt hem peyniri aynı anda bi gün içinde tüketiyorum normal yani kilo almam.Ama herkes diyo böyle gidersen doğuma kadar baya şişersin falan ekmek yeme demeye başladılar yaaaaaaaaaaa:(:(:(:(:5:

aman canım boşver sen milleti, ama sen yinede bebek için yararlı olan şeyleri ye, abur cubur hamur işi börek vs. sana yarar sadece, meyveni sebzeni sütünü yumurtan zaten onun ihtiyacının çoğunu karşılar, kilolarda gider Allah'ın izni ile doğumdan sonra rahat ol seennn:34::49::nazar:

artık kimse girmiyo buraya doğru düzgün ama buraya yazıp rahatlamış olmak için yazıyorum habire...

ben geçen cuma gecesi evde kanamam başlaması sonucu düşük yaptım:58: sabaha kadar inletti vallahi ama neyseki Allah'a çok şükür (kötünün iyisi olarak) kürtaja gerek görmedi doktorum. pazartesi kontrole gideceğim.:18:

arada bi kötü oluyorum ama kötü olmamın tek nedeni aynı sinir stres bekleme zamanları veya tekrardan yaşarsam korkusu...sonuçta sağlıklı bi bebek değilmiş ki gelişmedi o yüzden erken zamanda böyle birşey yaşamak aslında kötü birşey değil, çünkü her zaman Allah'tan sağlıklı bebek diye dua ederdim, o da duamı kabul etmiş demek ki, sağlıklı olmadığı için gitti bebik

bakalım, doktorum 1 adet beklememi söyledi. bende şimdi eşim için arginmax men vitamin kompleksi sipariş verdim. sağlıklı sperm için. bende hamile kaldığım ay bal+tarçın+çörek otu kürü yapmıştım, nisanda onu yapacağım yine. inşallah Rabbim yakın zamanda bu sefer sağlıklı olarak yaşatır yine

işte böleyken bölee:ssz::1: yazdım rahatladım, Allah'a emanet olun:3:

Son düzenleme:
artık kimse girmiyo buraya doğru düzgün ama buraya yazıp rahatlamış olmak için yazıyorum habire...

ben geçen cuma gecesi evde kanamam başlaması sonucu düşük yaptım:58: sabaha kadar inletti vallahi ama neyseki Allah'a çok şükür (kötünün iyisi olarak) kürtaja gerek görmedi doktorum. pazartesi kontrole gideceğim.:18:

arada bi kötü oluyorum ama kötü olmamın tek nedeni aynı sinir stres bekleme zamanları veya tekrardan yaşarsam korkusu...sonuçta sağlıklı bi bebek değilmiş ki gelişmedi o yüzden erken zamanda böyle birşey yaşamak aslında kötü birşey değil, çünkü her zaman Allah'tan sağlıklı bebek diye dua ederdim, o da duamı kabul etmiş demek ki, sağlıklı olmadığı için gitti bebik

bakalım, doktorum 1 adet beklememi söyledi. bende şimdi eşim için arginmax men vitamin kompleksi sipariş verdim. sağlıklı sperm için. bende hamile kaldığım ay bal+tarçın+çörek otu kürü yapmıştım, nisanda onu yapacağım yine. inşallah Rabbim yakın zamanda bu sefer sağlıklı olarak yaşatır yine

canım benim inşallah tekrar hamiş olacaksın en kısa zamanda önemli olan sonunun güzel gelmesi sıkma canını ilk gebelikler hep düşük kürtaj fln oluyor prof. söyledi bana çok normal dedi... rahat ol sen canuuuummm :16::16::16:

canım benim inşallah tekrar hamiş olacaksın en kısa zamanda önemli olan sonunun güzel gelmesi sıkma canını ilk gebelikler hep düşük kürtaj fln oluyor prof. söyledi bana çok normal dedi... rahat ol sen canuuuummm :16::16::16:

öyle olmaya çalışıyorum da bir an önce geçse şu 1 ayda zaman gelse diye sabırsızım:17::17: bilmem neden ama çok umutluyum sanki hemencecik tekrardan hamiş kalacakmışım gibi bi rahatlık var şu anda,hadi hayırlısı :16:

Senin nasıl gidiyo cnmm? :nazar:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın insan bi yandan hayırlısı olsun dese de bir yandan da aynı şeyleri yaşamak zorunda olmanın sıkıntısını yaşıyor.
ben de kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım adetten sonraki 15. günde kanamayla beraber atıldı. o günlerde en çok tekrar yumurtlama günü takip etmek ve sonrasında beklemek zorunda olduğum için çok üzülmüştüm. sonrasında da topiği falan takip etmedim. bugün tesadüfen yazdıklarını gördüm ve cevap vermek istedim. umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Selam kızlar yaa bu topic eskisi gibi aktif değil artık yaa...

Bizde herşey yolunda şimdilik..Son durumlar nedir?

şekerler kasımda bebiş i tutruralar uğramıyo sanırım bende dahil:) sizlerde durum lar nasıl_?

şekerler kasımda bebiş i tutruralar uğramıyo sanırım bende dahil:) sizlerde durum lar nasıl_?

Selam canım sende doğumunu yapmışsın gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bu topiğimiz çok sessiz kaldı gerçekten..

Bende Kasım Anneleri'ndeyim ama Ekim gibi de olabilir sabırla bekliyoruz oğlumuzu..

Back
X