Canım seni çok iyi anlıyorum:2:
insan mutfaktan soğuyo ya bi dönem su bile içemiyodum ya çoooook zor. balık ve ete karşı bende de aynı tiksinme var. zorla yemeye çalışıyorum bu ara...hiç ama hiç böyle olucağını düşünmemiştim.ben de tutuyorum günlük tarzı bişi ya evet ilerde inşallah büyüdüğünde ne güzel olur yani benim elimde böyle bi defter olsaydı çok sevinirdim heralde. ben de arada yazıyorum.bu arada karnın belli oldu mu canım ya? benim hafif bi şişkinlik var ama bilmeyen biri anlamıyor acaba normal mi yani artık 4 aylık olduuu![]()
Ya benim karnım hamile olmadan şişmişti:)Herkes hamileyim zannediyodu.Biraz karnım çıktı.ama midem böyle top gibi.Dediğin gibi dışardan pek anlaşılmıyor.Gerçi iş yerindekiler anlamışlar.Ben sadece yakın arkadaşlarıma söylemiştim.Ama çıksın istiyorum bi an önce yaa hamile kıyafetleri giyinmek istiyorum.Ya da otobüste yer versinler istiyorum yaa.Görsünler diye açıyorum karnımı kimse anlamıyo.Fenalaşıyorum bazen.Nefes alamıyorum kimse anlamıyooorrr.Sen hareketlerini hissetmeye başladın mı seninde galiba 15.haftan falan dimi benim 17. haftadayım.Bugün doktara gidicem.Görücem oğluşumu.Gerçi tam kesin değil demişti doktor.Bugün tamamiyle belli olucak cinsiyeti.Ben erkek hırkası ördüm bile oğluma.Yeni bir yelekte başladım yine erkek yeleği.Oyyyyy yerim ben onlarıııı.Şimdiden çok seviyorum onu.Allah herkese nasip etsin.İsteyen herkese.Bekleyen herkese bi an önce versin..Amin.