KASIM AYINDA DENEYİP ARALIKTA HAMİLE OLMAYI BEKLEYEN ADAYLAR

merhaba
kasım ayını pek iyi değerlendiremedim ama yinede bekleyiş var bat 14 aralık gözüküyor
herhangi bir belirti hissediyor musun

:) bu olursa benım 2.cocuk olacak ınsalahh psikolojik de olabilir de cok erken tabii mıde bulantısı cok hafif ..ilk gebeliğimi bende kanda pıhtılaşma oldugu için her iğne yapaarak dunya ya getirdim Allahında izniyle tabii...ben ayın 9 unda kan testi yaptıracam eger varsa hemen iğnelere baslamam gerekiyor..2 dusugum oldu bu rahatsızlıgımı ögrenene kadar..bende cok değerlendıremedım ama yumurtlama zamanımdan 3 gun önce 2 gun sonra 2 deneme oldu kısmet bakalım cnm

aslın daha 1 hafta var ama belim ağrımaya başladı çok..safiskus kan da mi tahlil yaptırdım? idrarda erken çıkmaz cnm

Benim de Kasım ayı kimyasal gebeliğim oldu :( Hem de 19 ay sonra ilk hamileliğimdi ama olmadı. Aralik ayinda tekrar hemen hamile kalırım inşallah. Gerçi düşük kanamam hala başlamadı ama...

senin acaip seeyler nedir :)
1 haftadır belim ağrıyo, neredeyse kusacakmış gibi oluyorum,dudaklarım ucukladı durduk yere, yumurtalıklarım ve rahmimde kesik kesik batma kasılma oluyor. Kendimi hamile gibi hissediyorum ama ovulasyon testini yumurtama günümden sonra da yapmaya devam ettim hep negatif. Önceki başarısız gebeliklerimde yumurtlama testi hiç negatife donmemişti hamile olduğumu ordan anlamıştım daha kanda bile çıkmadan.

1 haftadır belim ağrıyo, neredeyse kusacakmış gibi oluyorum,dudaklarım ucukladı durduk yere, yumurtalıklarım ve rahmimde kesik kesik batma kasılma oluyor. Kendimi hamile gibi hissediyorum ama ovulasyon testini yumurtama günümden sonra da yapmaya devam ettim hep negatif. Önceki başarısız gebeliklerimde yumurtlama testi hiç negatife donmemişti hamile olduğumu ordan anlamıştım daha kanda bile çıkmadan.
sebebini arastirdinmi canım gebeliğin neden başarısızlıkla sonuçlandığını

Dr a gittinizmi o kadar çok sebep varki birazda kendin drun olacan
Canim benim kullandigim bi hap var panik atak icin onu birakicam agir agir birakmadan bu ay denedik ama olmadi ama martta birakmis olcam insallah o zaman deniycez insallah kadin dogumcuya yazin gittim her sey cok guzel dedi(masallah) sadece idrar yolu enfeksiyonu var biraz dedi ilac verdi dusunmeye baslayinca iki ay onceden baslamam icin folik asit verdi birde

Back
X