Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm..az kalmış su aralar yumurtlama son günlerin herhalde iyi degerlendirMerhaba kızlar benimde 20 aralık bat
neden öyle düşünüyorsun günlerini iyi dgerlendir cnm uzun zamandır deneyipte olmuyor muBenim bat 9 ama umitli degilim pek![]()
Yunurtlama günüm iki gün önceydi degerlendirdim cok şükür bekleme moduna gectim :)merhaba cnm..az kalmış su aralar yumurtlama son günlerin herhalde iyi degerlendir
Benim de bat 13 aralık sende belirti var mı ben acaip şeyler yaşıyorum ama psikolojik mi belirti mi bilmiyorumMerhabalar,
benim bat 13 aralık geri sayım basladı :)
Yok canim uzun zaman olmadi bir de adet belitisi vardi bir hayli nitekim dunde regl oldum erken geldineden öyle düşünüyorsun günlerini iyi dgerlendir cnm uzun zamandır deneyipte olmuyor mu
ya dün bugün gece yatarken hissediyorum daha çok hasta olacak gibi kaldıklarında ve bel agrisi oluyr.akıntı fln yok dahaBenim de bat 13 aralık sende belirti var mı ben acaip şeyler yaşıyorum ama psikolojik mi belirti mi bilmiyorum![]()
ya dün bugün gece yatarken hissediyorum daha çok hasta olacak gibi kasiklarimda agri ve bel agrisi oluyr.akıntı fln yok daha
Dr a gittinizmi o kadar çok sebep varki birazda kendin drun olacanYok canim uzun zaman olmadi bir de adet belitisi vardi bir hayli nitekim dunde regl oldum erken geldi
senin acaip seeyler nedir :)Benim de bat 13 aralık sende belirti var mı ben acaip şeyler yaşıyorum ama psikolojik mi belirti mi bilmiyorum![]()
1 haftadır belim ağrıyo, neredeyse kusacakmış gibi oluyorum,dudaklarım ucukladı durduk yere, yumurtalıklarım ve rahmimde kesik kesik batma kasılma oluyor. Kendimi hamile gibi hissediyorum ama ovulasyon testini yumurtama günümden sonra da yapmaya devam ettim hep negatif. Önceki başarısız gebeliklerimde yumurtlama testi hiç negatife donmemişti hamile olduğumu ordan anlamıştım daha kanda bile çıkmadan.senin acaip seeyler nedir :)
sebebini arastirdinmi canım gebeliğin neden başarısızlıkla sonuçlandığını1 haftadır belim ağrıyo, neredeyse kusacakmış gibi oluyorum,dudaklarım ucukladı durduk yere, yumurtalıklarım ve rahmimde kesik kesik batma kasılma oluyor. Kendimi hamile gibi hissediyorum ama ovulasyon testini yumurtama günümden sonra da yapmaya devam ettim hep negatif. Önceki başarısız gebeliklerimde yumurtlama testi hiç negatife donmemişti hamile olduğumu ordan anlamıştım daha kanda bile çıkmadan.
Canim benim kullandigim bi hap var panik atak icin onu birakicam agir agir birakmadan bu ay denedik ama olmadi ama martta birakmis olcam insallah o zaman deniycez insallah kadin dogumcuya yazin gittim her sey cok guzel dedi(masallah) sadece idrar yolu enfeksiyonu var biraz dedi ilac verdi dusunmeye baslayinca iki ay onceden baslamam icin folik asit verdi birdeDr a gittinizmi o kadar çok sebep varki birazda kendin drun olacan