• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım ayinin başı icin balayi önerisi ?

Afyon NG tavsiye ederim. Çok güzel bir oteldi gerçekten, termali harika ve aynı zamanda restorandaki yemekler mükemmeldi. Bu yaz 2 gün geçirdim ve çok memnun kaldık ailece. Kasım-Aralık için çok uygun olduğunu düşünüyorum :) sessiz, sakin çok huzurlu bir yer...

Belki yer ayarlamışsınızdır ama yine de söyleyeyim. Biz 7-12 Kasım tarihleri için Antalya - Side Heaven Beach & Resort otelini seçtik. Henüz gitmedik tabiki ama otelin yorumları güzel. Havanın nasıl olacağına emin olamadığımız için otelin içinde de vakit geçirebileceğimiz bir yer olsun istedik. Kapalı yüzme havuzu, spa, açık büfe, bar gibi hizmetleri de mevcut. Seçtiğimiz odada Spa küveti var, e o da oyalar herhalde bizi otelin içinde :KK53:
Biz erken rezervasyonda 5 geceyi 1500 TL civarı bir şekilde tutmuştuk, şimdi aynı tarihler için baktım 3.225 TL gözüküyor :KK57::KK57: Bütçe kısıtlamanız yoksa bakmanızı tavsiye ederim.

Back
X