selam kizlar masallah kaynatmisinizda kaynatmisiniz oku oku canim ciktinasilsiniz bakalim görüsmeyeli buarada aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler...
veeeee en önemlisi acilisimizi yapan topigimize heyecan getirip bizide umutlandiran veeee üstelik ikiz anne adayimiza hayirli olsun der ve sagliklica hamilelik gecirir ve sagliklica bebislerini kucagina alir insaalllhhhhh
selam kızlar ben geldiiiiimmmmreann hamileymiş ikizmiş galiba hayırlı olsun canım benim bebişlerin darısı bize
hmm hadi ins yarabbimmm...
ama ben tek çizgide kaldım hep
ins. bu ay yüzümü güldürenlerden eylesin Rabbimm
canım çokkkkkkkk çokkkkkkkkk sevindim senin adına hayırlısı ile kucağına aldığın günleri görürsün inş.
sana tavsiyem çok dikkatli ol, hareketlerinde ikiz gebelik biraz farklı oluyor, en küçük bir ağrında mutlaka dokrotunla iletişimde ol ihmal etme sakınnn
canım sağolasın..
büyük ihtimal öyleymiş evet.
inşallah sizlerde çok beklemeden yaşarsınız bu duyguyu.hayırlısıyla.
hadi güzel haberler ver bize beklioz nie sabah yapmadınnn
kızlar beyaz lahana dolması yapcam bu gün inş. güzel olur bi kere denedim çok haşlamısım lahanayı saramadım dağıldı hep inş. güzel olur dua edin
herkes benim yemeklerimi çok beğenir herşeyide becerir yaparım özelliklede dolmalarım güzel olur ama bunu beceremdim hırs yaptım bu sfere yapcam inş.
aaa reancımm.. hiç demiyorsun vallahi... ay askolsun emi
cnm hayırlı olsun anneliğinnrabbim sağsağlm kucağınada almayı nasip eder ins sizlere..
ve bizlerede meleklerimizi bu ay gönderir ins hayırlısınla Rabbim , dua edin kızlar
maalesef negatif çıktı
kızlar beyaz lahana dolması yapcam bu gün inş. güzel olur bi kere denedim çok haşlamısım lahanayı saramadım dağıldı hep inş. güzel olur dua edin
herkes benim yemeklerimi çok beğenir herşeyide becerir yaparım özelliklede dolmalarım güzel olur ama bunu beceremdim hırs yaptım bu sfere yapcam inş.
canım fazla haşlama bak en fazla 4 dk o bile fazla aslında yaprakların kalınlığına göre sen anlarsın zaten bi de içine biraz salça koyarsan çok güzel oluyor aşçı önerisi ona göre
daha erkendi cnm belki ondandır takma kafana iki ginde daha bekleyelim haırlısı olsun
kızlar selam bugün ne yoğun geçti ya hala da devam ediyor yoğunluk gün bitsede eve gidebilsem((
biraz fırsat buldum yazayım dedim sizlere,
eslem canım kaynayan suya at yaprakları hafif renk değiştirince delikli bir kaba al yeterli oluyor pişerkende yumuşuyor çünkü yapraklar tatlım,
ama ben bayılırım lahana dolmasına birazcık yollarsın dimi
hayırlısı fazla umudum kalmadı
dedim kız sen görmemişsin
canım benim çok teşekkür ederim.amin inşallah.artık o günleri beklicez.
hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum.
allahım inşallah en yakın zamanda güldürsün yüzünüzü, hep birlikte mutlu olalım göbecikler atalım inşallah..amin.
iç harcına mı salça koyıyım canım zaten koyarım onu kıymalı yapcam çok güzel oluyo öle 4 dk bile tutmadım cnm hemen yumuşadı zaten inş. olcak bu sefer sarmayı becerebilirsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?