Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aslında yapmamız gereken o kadar çok şey var ki inanın bana :31::31:
kimsesiz çocuklar yurtlarına gitmeliyiz,huzurevlerini ziyaret etmeliyiz :31::31:
çalışınca insan vakti o kadar az ki, anca kendi işlerine koşabiliyosun olmuyo :110:
ama eğer çalışmasaydım bunları yapmaya çalışırdım :31::31:

bir tane çocuğun, yaşlının mutluluğu hürmetine rabbim dualarımızı kabul edebilir :42:
elbette birbirimiz için başkaları için dualar ediyoruz ama elimizden fazlası da gelebilir :42:
bir küçücük çocuk sizin sıcacık bakışınıza kucaklamanıza muhtaçsa bunlarla ona dünyaları verebiliriz :31:
ama sadece oturduğumuz yerden bişeyler bekliyoruz ve hep istiyoruz hep istiyoruz kendimiz vermiyoruz galiba:44::44:

puripekcim ne güzel söylüyosun çalışırken insan çalışmayı bahane ediyo boş otururken de canı istemiyo öyle insanoğlu işte herşeye bi bahane var.
yaşlı bi nene var komşum kadın yalnız yaşıyo ona bi gideyim birz sonra hem kafam dağılsın hem de kadından iki dua alayım

puripekcim ne güzel söylüyosun çalışırken insan çalışmayı bahane ediyo boş otururken de canı istemiyo öyle insanoğlu işte herşeye bi bahane var.
yaşlı bi nene var komşum kadın yalnız yaşıyo ona bi gideyim birz sonra hem kafam dağılsın hem de kadından iki dua alayım

sende doğru diyosun aslında, çalışsak da gün ayarlamanın yolunu bulmalıyız sonuçta,
ben huzurevine gitmiştim bikaç defa sonra orası kapandı, kimsesiz çocuklar yurduna da bekarken gittim
sonra da hep niyetlendim ama fırsat olmadı koştur dur, bu haftasonu belki ayarlarım inşallah
sadece dua almak da değil, onları görünce insan haline daha çok şükredip biraz daha kafa dağıtmış olabilir belki
en azından sadece şuanda içinde bulunduğumuz ruh halinden biraz sıyrılmak içinde faydalı olabilir diye düşündüm canım
herkesin kendi insiyatifinde tabiki dediğin gibi insanoğlu herşeye bir bahanesi var ve her zaman kendi haklıdır

kızlar kaç günde bir ilişkiye girmek lazım bebek için bilemedim ben şimdi ya

kızlar kaç günde bir ilişkiye girmek lazım bebek için bilemedim ben şimdi ya

mens düzenliyse adetin 12. günü başla ve günaşırı devam deniyor canım,
aksi durumlar için doktor yönlendirme yapıyor zaten :)
sperm kalitesi için 1 gün ara vermeyi tercih edilip günaşırı deniyor yani :)

günaydın herkesee
canom haberi vermiş ama bide ben söliim
hamişimmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21:

dün dr gittik 5mm mercimeğim var artıkın benimde

darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh

çok sevindim arkadaşım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin dün sevindirdin bizi hergün bir haber alsak ne iyi olur :nazar::nazar:

kızlar ya ben bişey soracağım. cuma gününe randevu aldım eşimle birlikte gitcez de tabi bu arada da çocuk çalışmasına başlıycaz. acaba muayene olurken yapacakları testler işte ne biliym ultrason vs gibi bi zararı olur mu?

kızlar ya ben bişey soracağım. cuma gününe randevu aldım eşimle birlikte gitcez de tabi bu arada da çocuk çalışmasına başlıycaz. acaba muayene olurken yapacakları testler işte ne biliym ultrason vs gibi bi zararı olur mu?

ne gibi bir zarardan bahsediyorsun canım?

sen ne durumdasın nerolcy? adetin geldi mi?

hayır canım hala gelmedi ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı fakat mide bulantım çok ve hala hasta olmayınca şüpeden birde dr gittim kan testi verdim.bu akşam alcam sonucu.idrar testi negatif çıktı diye kanın pozitif çıkcağını düşünmüyorum ama yine de heyecan var naparsın ümit dünyası:18::18:

hayır canım hala gelmedi ama 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı fakat mide bulantım çok ve hala hasta olmayınca şüpeden birde dr gittim kan testi verdim.bu akşam alcam sonucu.idrar testi negatif çıktı diye kanın pozitif çıkcağını düşünmüyorum ama yine de heyecan var naparsın ümit dünyası:18::18:

hadi hayırlısı olsun inşallah bi güzel haber de sen verirsin. sırayla hamiş haberleri geliyo belki de sıradaki kişi sensin ? :))

evet haklısın canım inşallah sonuçlar da güzel çıkar da bu ay hamile kalırım

amin canım amin ben yine fosum galiba bu ay sancılarım çoğaldı regli olucam galiba :50:

Back
X