Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kimsecikler yok heralde ( bi sorum olcak benim size,bu ilişkiden sonra spermler ile yumurta ne kadar süre sonra buluşuyolar bilgisi olan varmı acep ??

canim onun bi saati dakikasi yok bildigim kadariyla..yumurta ve sperm karsilastigi an döllenme gerceklesir...

rahimede 3 ile 10 gün arasinda süren bi yolculuktan sonra ekilir...

Son düzenleme:
kızlaaarrr kimse yok mu canım sıkıldıııı

günaydın kızlar............
biz bu ay da sınavı geçemedik... neyi yanlış yapıyoz anlamadım
ben regl oldum ya. lekelenmeler regl habercisiymiş.gece devamı geldii
sağlık olsun napalım.
ama neden bu kadar erken geldi acaba.3 gün önce oldum..
gerçi eskidende 1-2 gün erken olduğum olmuştu ama inşallah normaldir....

sizler napıyonuz bakem.. kimsecikler yok ama....

evet kimsecikler yok bugün :)

hayırlısı olsun be canım üzme kendini rabbim bilir zamanını beklemekten bska çare yok

evet kimsecikler yok bugün :)

hayırlısı olsun be canım üzme kendini rabbim bilir zamanını beklemekten bska çare yok

evet canım ya... zaten hamile olsaydım bu kanama beni üzecekti.. o yüzden lekeden sonra adet olmak daha iyi geldi bana..........

canim onun bi saati dakikasi yok bildigim kadariyla..yumurta ve sperm karsilastigi an döllenme gerceklesir...

rahimede 3 ile 10 gün arasinda süren bi yolculuktan sonra ekilir...

hmmm anladım teşekkür ederim ama keşke bilebilseydik iyi olurdu :)

kızlar sürelerle ilgili bilgiler aşağıdaki gibi, çok kafa takmak doğru olmaz ama merakınızı gidereyim ben :13:

Yumurta hücresi yumurtlamadan sonraki ilk 12 -24 saat içinde döllenmelidir.
Gebelik oluşabilmesi için yumurtlama gerçekleştikten sonraki ilk saatlerde yumurta hücresinin spermlerle karşılaşması gerekir.
Sperm hücrelerinin vajinada başlayan yolculukları yaklaşık 10 saatte tamamlanır.
Yumurta hücresinin etrafında içeriye girmek için devam eden “savaş” yaklaşık 24 saat sürer,
bu süre sonunda yumurta hücresi “prensini” seçer ve onu içeri alır.
Sperm hücresinin yumurta hücresinin içine girmesi yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonunda gerçekleşir.

Günaydın kızlar ya ben bu sabah dayanamayıp şu erken gebelik testinden yaptım adetten 5-7 gün oncesinde sonucu veriyor deniyordu o zaman ya ben hamile değilim ya da testte daha çıkmadı

günaydın kızlar. gülücük 45 sağlık olsun hayırlısı böyleymiş. önümüzdeki ay deneriz artık. muhtemelen bende değilim çünkü

Günaydın kızlar ya ben bu sabah dayanamayıp şu erken gebelik testinden yaptım adetten 5-7 gün oncesinde sonucu veriyor deniyordu o zaman ya ben hamile değilim ya da testte daha çıkmadı

çok erken yapmışsın testi canım, bence çok erken öğrenmek zaten daha da zor oluyor
sonrasında kese görünmesi ve kalp atışı için geçmesi gereken zaman hiç geçmez
varsa adet gecikmesinden sonra tespit edilmesi en iyisi, zaten gecikmezsen gerek de kalmaz teste
kendi kendimizi çok yıpratıyoruz erkenden kafayı takıp sonra çok etkileniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…