- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
canım benim ya... cok gecmiş olsun sıkma canını bu kadar. sonucu senin için iyi olacaksa bu kadar kafana takma diycem ama elde değil tabi bunu biliyorum..
bence bi kaç doktora daha git bazı doktorlar hemen ameliyat diyo da bazen ameliyat gerekmiyebiliyo..
yesss canım. doğru 0507 241645351425 bu dimi numaran dermişim şimdii
canm cok geçmiş olsun. Benim babam da dedim vefati üzerine oyle olmuştu. Başı dönüyordu..Bi çok nedeni olabilir. Alerji olabilir. Tansiyonu olabilir.yada sadece stres kaynaklı olabilir.aşırı yorgunluk. Bence tekrar bir görünsün doktora tansiyon falan olabilir.belki. allah tez zamanda sifa versin. Çok zor..canm babamda cok kötü olmuştu....
Slm kızlar nasılsın.. 2. 3gündür temizlik ders misafirlik derken giremedm. Iyisiniz insallah.. tlfndan girdgm için çok fazlasina göz gezdiremedm hamis olan varmı başka. Birde. Eslemcim insallah guzel haberini alcaz canm benim.hayrlisyla..
saol cnm inş. dua edin sizi sevidiriyim kendim için deil sırf sizin için yani hee yeğeniniz olsun die dua edin
kızlar ya bişey sorcam...
benim şimdi regl bittikten sonra..tekrar regl olana kadar gün aşırı ilişki düşünüyorum.. böylelikle ovulasyon testine de gerek kalmaz değil mi?
yumurtaların ne zman çatladığını yakalayamıyorum ya o yüzden..
pekiiiiiiiii bi sorum olacak;
bu şekilde gün aşırı olduğunda yumurtaların ve spermlerin canlılık sürelerini merak ediyorum.
yani nasıl tutturcaz?
bir de yorgun oluyoruz ya çalıştığımızdan dolayı, gıda takviyesi olarak önerebileceğiniz bişey var mı kaliteyi artırmak için?
saol cnm inş. dua edin sizi sevidiriyim kendim için deil sırf sizin için yani hee yeğeniniz olsun die dua edin
slm gulucuk. Canm ceviz özellikle al eve. Fındık fıstık hergün yiyin. Bali evden eksik etme. Birde cikolata.. canm . Ceviz findik fistik güç verir size badem.... Ben bu ay gunasiri denedim arada 1gün belki atladgm olmustr..
inşallah eslemcim. Dua edicem. Hatta eşim cumaya gidiyor simdi onada soyliyim hepimize dua etsin.
canm cok geçmiş olsun. Benim babam da dedim vefati üzerine oyle olmuştu. Başı dönüyordu..Bi çok nedeni olabilir. Alerji olabilir. Tansiyonu olabilir.yada sadece stres kaynaklı olabilir.aşırı yorgunluk. Bence tekrar bir görünsün doktora tansiyon falan olabilir.belki. allah tez zamanda sifa versin. Çok zor..canm babamda cok kötü olmuştu....
benim şimdi regl bittikten sonra..tekrar regl olana kadar gün aşırı ilişki düşünüyorum.. böylelikle ovulasyon testine de gerek kalmaz değil mi?
bu şekilde gün aşırı olduğunda yumurtaların ve spermlerin canlılık sürelerini merak ediyorum.
yani nasıl tutturcaz?
bir de yorgun oluyoruz ya çalıştığımızdan dolayı, gıda takviyesi olarak önerebileceğiniz bişey var mı kaliteyi artırmak için?
amin canm inşallah.ya .başdonmesi cok yasantini kisitliyor. Allah tez zamanda sifasini verir insallah..
bence de canım günaşırı ilişki düşünerek iyi yaparsın şahsen ben de öyle yapıorum adet biter bitmez başlıyo çalışmalar. eşin için doğal mantar yemesini önerebilirm canım pazarda satılan kültür mantarlarından değil doğal mantar olacak. bi de tabiki fındık fıstık bal vs ve mesir macunuDDDDD
slm gulucuk. Canm ceviz özellikle al eve. Fındık fıstık hergün yiyin. Bali evden eksik etme. Birde cikolata.. canm . Ceviz findik fistik güç verir size badem.... Ben bu ay gunasiri denedim arada 1gün belki atladgm olmustr..
yani nasıl tutturcaz?
oh oh ohhhhhhhhhh... ben manisadayım zaten mesir macunu bol burda, mesir macununun içindeyiz,fındık ceviz aklıma gelidi de o hiç gelmedi ya..hemen alayım bari bir sürü...
herkes bişey ısmarlıyo,pasta,pişmaniye falan..
hadi bakalım mesirler de benden
yuppiiiiiiiiiiiiiii......
gelsin enerji gelsin bebişler
inşallah eslemcim. Dua edicem. Hatta eşim cumaya gidiyor simdi onada soyliyim hepimize dua etsin.
eslemcim senin kırmızılar daha gelmedi dimi***
evet cnm gün aşırı en doğrusu zaten ama ne zaman bitirmen gerektiğini anlamak için bile test çok faydalı bence sonuçta bat a kadar devam edemezsin sanırım dimi :)))) spoşlar 72 saat canlı kalabiliyor cnm yumoşunla da 24-36 saat arasında buluşması lazım. Gıda takviyesi olarak erkekler için keçiboynuzu kendisi pekmezi her türlü faydalı bir de çalışmadan 2 saat kadar önce türk kahvesi iyi olur (sade olması daha iyi) ayrıca eşin çok sıcak su ile duş almasın bu da önemli
Bir de ben bişi soucam bu hani bir kaç farklı kişinin söyediklerinde alt alta cvp yazıyosunuz ya o nasıl oluyor yahuuu :S bi de o hoplayıp zıplayan gülen yüzler nerden geliyor ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?