Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ipek canım nasılsın, ne zaman gelsen sen yoksun..

canım benim :) çok işim oluyo gündüz aralarda girip bakıyorum bazen yazamadan çıkıyorum (
haftasonu malum evde işler güçler, hatta ders çalışmaya da başlamam lazım ocakda sınavlar var :s
yani işe koş yemek bulaşık dersler çalışmalar :26: aşağıdaki şekillerin hepsi beni hatırlatıyo galiba :)
:88::92::102::104::111::113::117::126:

sanmıyorum hamilelik değildir de olsa da bu kadar kısa sürede belli olmaz ama neden böyle oldu anlamadım gülücükcüm en son verdiğim linkteki güzel diğerlerini karıştırmışım ben on lar değil aradığım video en son verdiğim çok güzel tüm anne adaylarının ve olmak isteyenlerin izlemesi lazım baya bilgilendiriyor insanı

haaa bu arada hamişlerimizden naber ya? yeni hamişler var mı okuyamadım herşeyi ???

Merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce gebeliğim gelişmediği için kürtaj oldum şimdi 5+6 günlük hamileyim ama çok korkuyorum rabbim herkese evlat nasip etsin

kızlar ben bakkala gidiyorum bişey isteyen var mı çikileta alıyım mı size

aklısın canım hem çalışmak - hem ev işi çok zor oluyo,
şükür ben bitirdim açıköğretimi geçen sene zor da olsa
inşallah sende tez zamanda bitirirsinde rahatlarsın canım....

Merhaba arkadaşlar bende 5 ay önce gebeliğim gelişmediği için kürtaj oldum şimdi 5+6 günlük hamileyim ama çok korkuyorum rabbim herkese evlat nasip etsin

canım hoşgeldin hayırlı olsuuuun çok iyi anlıyorum seni
ama korkmamaya çalış Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın
kucağına almayı nasip etsin inşallah bikere insanın başına bişey gelince
nolursa olsun rahat olmak zor, ama çok da tedirgin olup da ,
psikolojinin bebeğine zarar vermesine de izin verme sakın canım benim

aklısın canım hem çalışmak - hem ev işi çok zor oluyo,
şükür ben bitirdim açıköğretimi geçen sene zor da olsa
inşallah sende tez zamanda bitirirsinde rahatlarsın canım....

aaa seni şiddetle tebrik ediyorum
bu açıköğretimi bitirmek de emek ister alkışlıyorum
sağol canım benim, ben de haftasonu Kuran okumaya çalışıcaz bakalım
bolbol dua ve amin herşey ve herkes için inşallah öncelik belli zaten tabiki

kızlar bende 4. sınıfa geçtim bu yıl alttan 2 ders ile. bitsede kurtulsam yaa bebişim gelince zor olur açlışmak hazır işteyken boşum zaten ders çalışıyom valla. zaten 4. sınıfada burada ders çalışarak geçtim. dün murat aöf den yeni kitaplardan aldım. maul aöf nin kendi kitapları hem bi işe yaramıyo hemde 10 aralıktan önce yok.. inşallah bu yıl biter ya Rabbiiimmm. nolursun bebişim gelsin okulum bitsin mutlu mesut yaşayayım

çok sağol tatlım zor oldu ama bitti şükür, seninde biticek inşallah...
Allah kabul etsin dualarını iyi aklıma getirdin benimde adetim bitti yıkanıcam akşama bi kuran okimm bari...

bende son iki ders işyerinde çalışmakla bitirdim canım, iyi yapmışsın soruların çoğu muratın kitaplarından çıkıyo zaten, aöf nin kendi kitapları çok karışık ve gereksiz bilgi dolu
inşallah duan kabul olurda hem hamiş olursun hemde sınavları verirsin tatlım :))))

geldim kızlar dışarısı buz gibi yaa ne güzel evdeyken bişey anlaşılmıyor aldım kızlar size çikileta buyrun :125::125::125::125::125:

ahh canım benim saol bizde araştırıyoruz hatta bu gün eşim bankaya konuşmaya gitti saol düşündüğün için bizde yapılandırma yapmayı düşünüyoruz 20 bin falan farkediyo toplamda :26::26:

kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu :44:
Topiğimizi terk mi ettiniz hepiniz yaaa
Armenacığımın topiğine mi gittiniz kimsecikler yokki??
Pastacımm eslem gülücük canomm nerelerdesiniz ????

cnm komşum bendeydi ya bu gün giremedim anca şimdi girdim

slm kızlar nasılsınz .. kimden var haberler .. yeni arkadşlar var hoşgeldnz.. cennettemeleğim çok saol canım .. rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah . canım . hayrlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…