Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ben girsin istemem canım beni o halde görsün istemem

ben sanki girsin istiyorum elimden tutsun güç versin bana ama benimki dayanamaz bayılır valla geçen gün internetten sezeyan doğum izledik ayy benimkini görsen bembayaz oldu ayağa kalkamıyo buz gibi oldu çok etkilendi korktum bişi olcak die valla

offf benim 40 milyon bundan önce ki 150ydi ama 2 kere gittim bidaha gitmedim ona canmı dayanır kız

valla kızlar oralarda devlet hastaneleri nasıl bilmiyorum ama burdakileri bir görseniz kaçarsınız ben başka bir hastaneye gitmiştim yarı özeldi kadın öyle bir baktı o kadar ne bişey dedi ne bi ilaç verdi ilaç dediğim folik asit falan eşimde dedi gitme bi daha oraya parasını boşver git en iyisine dedi sonra işte bu gittiğim doktora gittik birlikte gerçekten parayı hak ediyor kadın bir sürü şeylr söyledi yapmamam gerekenleri falan folik asit verdi cep numarasını verdi ara istediğin zaman dedi aklına bişey takılırsa falan diye vs vs öyle işte

benimki de fena olur kan göremez be dayanıklıyım ama o değil zaten girmesin beni güzel hatırlasın

ssen nerdeydin cnm valla özel devlet farketmiyoo doktora göre değişiyo benim 150 milyon verdiğim beni sinir etti yumurtlakıların gayet güzel dio çatlıo dio bide bana çatlatma iğnesi verio ben o zman çok kilolu dildim boyum 1.67 kilom 75 di çok kilolusun ondan olmaz senin rahimin etrafı yağ bağlamıştır ondan olmuyodur falan dedi bana beni zorla tartıya çıkarttı bidahaki geldiğinde kilo vermiş olcaksın falan dedi sinir etti beni
şeker testi yaptı benim gayet normaldi neymiş annem şeker hastasıymış bende olabilirmişim bana şeker ilacı verdi 19 yaşında ki kıza eşim onu görünce zaten bidaha gitmiyceksin dedi bana senin yalın kaç bu yaşta şeker ilacımı kullanılır die yollamadı bende gitmedi bidaha
şimdiki doktoruma gittiğimde o bile şaşırdı tammam kilo vermen iyi ama sen aşırı deilsinki ne demek yağ bağlamak öle şeymi olur demişti iğne verdiğne çok şaşrıdı kızmıştı o yüzden doktora göre değişio cnm

kızlar kaynatmışısınız yinee...

Doğumda bende eşimin yanımda olmasını isterimm bana destek olsun. Tabi önce bi hamile kalalım da :)))

canım ben istanbuldayım ve burdaki bütün devlet hastaneleri aynı he devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var özele cildiyeye gittim hiç bişey anlamadı bişey yapılamaz dedi ama devlet hastanesine bi doktora gittim bi krem verdi hiç bişeyim kalmadı iyi doktorlar var tabikide ama bulabilene

eevet öyleymiş bide yeni doğan bebeğin kokusu cennet kokusu olurmuş çok güzel kokuyolar yaa ben bayılıyorum yeni doğum yapanın evine gitmeye ev bile kokuyo kapıdan girer girmezzzz

evet bebek kookusu çok güzel oluyor. geçenlerde iki yeni bebek görmeye gittim ikisinde de ne bebek kokusu aldım ne bişey. Çocuğun üstünü ikide bir dğeiştiriyolar değiştirmeselerde azıcık bi bebek kokusu olsa ortada yok..

evet canım bi eve girdiğinde bebek var mı yok mu belli oluyor hemen kokusundan ben kuzenimden biliyorum çok başka ya şimdi 8 yaşında oldu sıpa :)

9 ay sonra kendi bebişlerimizi koklarız bizde boşveeeeeerrrrrr

inş. cnm inş. hepimiz bu ay hamile oluruz birlikte alırız bebişleri kucağımıza siz ilk kızmı erkek mi bebiş istiyonuz ve adını ne koymayı düşünüyosunuz bakalımmm

biz ikiz istiyoruz bi kız bi erkek olsun. Erkek olursa adı hasan yusuf ama kız olursa belli değil :) kızlara isim seçemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…