nolduuuu![]()
banane yaaa ağlıycamm işte ağladığımı görsün o zilli mi artık sıpamı bilmiyom gelsin artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolduuuu![]()
sağol gulucukcum biraz hastayım onun dışında iyiyim sen nasılsın geciktin bugün :2::2::2::2:
kizlaaarrr noluyu orda aglasmalar baslamis hani motive hani pozitif düsünce kendinize gelin bakim olucak olucak hadi ama![]()
amin canım inşallah.................kızlar ohh ne güzel kalabaklışmışız burda pek mutlu oldum ben![]()
![]()
gülücüküm canım burdayım evet sebnle karrşılamadık nedense,
canım sakın üzülme rabbim bizim kucağımızı boş bırakmıcak sevindirecek inş. bizide yakın zaman da![]()
![]()
![]()
Umut81 ... 27 Kasım![]()
benim batıda ekleyin bari..15 kasım.![]()
benim batıda ekleyin bari..15 kasım.![]()
çaktırma bizim bebişlere numara yapıoruz üzüldüğümüzü görüp gelsinler ie yosa bizde bomba gibiyizzzzzzz
![]()
hani numara yapıcaktık biz istemiyormuş gibi yapıcaktık o da hemen gelicekti![]()
hani numara yapıcaktık biz istemiyormuş gibi yapıcaktık o da hemen gelicekti![]()
ne var ne yok ben ben kırmızıyı çoktan gördüm sende varmı gelişme
ne var ne yok ben ben kırmızıyı çoktan gördüm sende varmı gelişme
eeeeeeeeeeeeee senin geçmişşşşşş![]()
kizlaaarrr noluyu orda aglasmalar baslamis hani motive hani pozitif düsünce kendinize gelin bakim olucak olucak hadi ama![]()