Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 3 gündür aşırı uykum var akşamları eşimi bile bekleyemiyorum ondan önce yatıyorum yatar yatmaz uyuyorum kasıklarımda belimde ağrı var hamilemiyim acaba merak ettim şimdi:44::44:![]()
selam kızlar benm son adetim 28 ekimdi dün 2 test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama hiçbir belirti yok bende kasık ağrısı dışında. anlamadım kii hamiş miyim acababugünde adet olmazsam yarın doktora gidicem dua edin lütfenn=))
Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
tuba1986 dilediğin gibi olur inş :)
ederim tabii ki insallah gönlünüzden geçen neyse o olur bir an önceinşallah hamişsindir canım hoşgeldin bu arada dualarımız seninle sende bizim için dua et olur mu![]()
kızlar ben evimi toparlayım geliyorum![]()
bugün ipek nerde ya.. bi ara geldi gitti..
ondan sonra canommm yok ortalıkta kaç gündür....
nerdesiniz kuzum siz...
pasta pasta nerde?![]()
yoğun herkes heralde kimse gelmiyor
ben bugün pek yoğun değilim bi ütü yapıcam o da kolaybugün bizim evlilik yıldönümümüz kızlar 1 sene oldu
![]()
farkında tabiki de o benden önce kutladı beni o konularda çok düşüncelidir sabah yüzüklerime bakıyordu ama öylesine bakmıştır belki diyorum :44::44::44::44:
selam kızlar benm son adetim 28 ekimdi dün 2 test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ama hiçbir belirti yok bende kasık ağrısı dışında. anlamadım kii hamiş miyim acababugünde adet olmazsam yarın doktora gidicem dua edin lütfenn=))
hosgeldin ipekcim kendi adıma iyiyim sen nasılsın
bende iyiim ipcekcim işlere mola verdim senin gibi )) ee senin ne var ne yok nası gidiyo